Το ανέκδοτο της ημέρας

<FONT color=#333333><FONT face=Arial>Δυο συνάδελφοι βρίσκονται το
> πρωί στη δουλειά.
>
> Ο ένας φορά περιβραχιόνιο
> πένθους. Ακολουθεί ο εξής ο
> διάλογος:
>
>
>
> -Νίκο τι έπαθες και φοράς
> πένθος?
> -Πέθανε η πεθερά μου..
> -Σώπα, ρε φίλε, συλλυπητήρια. Τι
> είχε?
> -Α, τίποτα σπουδαίο: ένα
> δυαράκι, ένα
> οικόπεδο στην Άρτα και 5000 ευρώ
> στην τράπεζα.
>
> -Δε με κατάλαβες: τι πρόβλημα
> είχε?
> -Δεν είχε δηλώσει στο
> κτηματολόγιο το οικόπεδο
>
> -Πάλι δε με κατάλαβες: από τι
> πέθανε?
> -Είχε κοπεί το ρεύμα το
> μεσημέρι και αναγκάστηκε να
> κατέβει από τις σκάλες
> για να ψωνίσει ένα κοτόπουλο
> σούβλας για μεσημεριανό.
> Παραπάτησε κι
> έπεσε.
>
> -Όχι ρε! Κι εσείς τι κάνατε?
> -Φάγαμε μακαρόνια

Μπαίνει ένας εκπαιδευμένος ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα.

Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο:

- "Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο».

Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.

- «Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος.

- «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης.

Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα.

Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει:

- «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουτ@@@@ς και την άλλη στο πέ#ς αυτού του αλήτη.

Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο».

- «Έγινε» απαντά ο πελάτης.

Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει:

- «Γίνεται και με μία....».

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μπαίνει ένας εκπαιδευμένος ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα.

Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο:

- "Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο».

- «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης.

Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα.

- «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουτ@@@@ς και την άλλη στο πέ#ς αυτού του αλήτη.

Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει:

Φοβερό..!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Ένας πόντιος καθώς έκανε βόλτα στην εξοχή βλέπει ένα τσοπάνο να βόσκει τα πρόβατά του.
- Εεε πατριώτη τί γίνεται; Καλημέρα!
-Καλημέεερα!
-Ρε πατριώτη, αν μαντέψω πόσο πρόβατα έχεις θα μου δόσεις ένα δώρο;

Το σκέφτεται λίγο ο τσοπάνος .......τι διάολο λέει αποκλείεται να το βρεί.

Έγινε! για πες πόσα είναι.
Σκέφτεται λίγο ο πόντιος .........837 πρόβατα!
-Σώπα ρε, πως το βρήκες.Πάρε το και φύγε!
Προχωράει μερικά μέτρα ο πόντιος και φωνάζει πίσω του ο τσοπάνος.
Εεηη ....αν βρω από που είσαι θα μου το δώσεις πίσω;
-Αμε γιατί όχι; Από που είμαι;
-Σίγουρα είσαι πόντιος!
-Καλά πως το βρήκες;
-Βρε μα...κα 837 πρόβατα το σκύλο βρήκες να πάρεις;

Ένας γύφτος αγόρασε μια ολοκαίνουρια Φεράρη και βγήκε στην εθνική οδο να κάνει μια βόλτα.
Καθώς προχωρούσε στην άκρη του δρόμου βλέπει έναν άλλο γύφτο που προσπαθούσε με τη μανιβέλα να βάλει μπρος το παλιό του τρίκυκλο.
Του κάνει νόημα αυτός με το τρίκυκλο και σταματάει.
-Κουμπάρε, χάλασε το τρίκυκλο θα με βοηθήσεις λίγο να πάρει μπρος;
-Θα το δέσουμε πίσω από τη φεράρη να σε τραβήξω και μόλις πάρει μπρος άναψε το φλας για να καταλάβω να σταματήσω.

Προχωράνε λοιπόν και εκείνη την ώρα περνάει ένας με μια τζάγκουαρ και προκαλεί το γύφτο για μια κόντρα.
Ο γύφτος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ξεκινάνε.
50χιλιόμετρα 100.. 150 και ο άλλος με το τρίκυκλο από πίσω έκανε νόημα να σταματήσουν.
Προχωράνε προχωράνε 200.... 250 χιλιόμετρα και εκείνη την ώρα περνάνε μπροστά από το αστυνομικό τμήμα.

Βλέπει ο φρουρός κάτω στην είσοδο δεν πίστευε στα μάτια του.
Τρέχει πάνω στο διοικητή λαχανιασμένος.
-Κ. διοικητά....... κ. διοικητά
-Τι είναι ρε;
-Συνέβη κάτι πολύ παράξενο.
-Τι συνέβη;
-Μια τζάγκουαρ και μια φεράρη έτρεχαν με 250 και ένα τρίκυκλο έβγαζε φλας για να προσπεράσει!

ο ορισμός του θράσους...

zvofd2.jpg

Ένας τακτικός πελάτης ενός sex shop έρχεται στο αγαπημένο του κατάστημα και ρωτάει τον πωλητή:
- Τι καινούριο έχετε;
- Έχουμε μια πλαστική κούκλα με εσωτερική θέρμανση.
- Αυτό δεν είναι καινούριο, είναι παλιό.
- Ακόμα έχουμε μια πλαστική κούκλα που γρατζουνάει την πλάτη σας όταν δήθεν φτάνει σε οργασμό.
- Μα ούτε αυτό είναι καινούριο.
- Καλά, αυτό εδώ είναι το πιο καινούριο γιαπωνέζικο μοντέλο, η πλαστική
κούκλα με θέρμανση, που γρατζουνάει, κάνει φυσικές κινήσεις και έχει νοημοσύνη!
- Πω πω, είναι πολύ ενδιαφέρον, θα το πάρω!
Την αγόρασε την κούκλα και έφυγε.
Μετά από δυο εβδομάδες ξαναέρχεται, πλησιάζει τον πωλητή αλλά διστάζει μην ξέροντας τι να πει.
Τότε ο πωλητής αρχίζει την κουβέντα πρώτος:
- Πώς είναι η καινούρια σας κούκλα;
- Ξέρετε κάτι, θα ήθελα να τη γυρίσω πίσω...
- Γιατί; δεν λειτουργεί η θέρμανση της;
- Όχι, η θέρμανση λειτουργεί...
- Μήπως δεν λειτουργεί το κινητικό σύστημα.
- Μου φαίνεται πως λειτουργεί πολύ καλά...
- Καλά, μήπως έχασε τη νοημοσύνη της;
- Όχι όχι αυτή παραείναι έξυπνη!
- Δηλαδή;
- Δεν μου είχε κάτσει ακόμα!

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
Για το ΤΟΠ 10 !!!!!!!

Ένας παπάς οδηγεί προς την ενορία του, όταν βλέπει στο δρόμο μία καλόγρια γνωστή του.
Ο παπάς σταματάει και της λέει :

- Αδερφή, μπείτε μέσα να σας πάω στη μονή.
Η καλόγρια μπαίνει, κάθεται στη θέση του συνοδηγού, σταυρώνει τα πόδια και το ράσο ανοίγει, αφήνοντας σε κοινή θέα πόδια με υπέροχα γραμωμένους μύες.

Ο παπάς σχεδόν δεν κρατιέται αλλά συνεχίζει να οδηγεί.
Σε μία διασταύρωση, βάζει το χέρι πάνω στο πόδι της καλόγριας, και εκείνη του λέει :

- Πάτερ, θυμηθείτε τον ψαλμό 129.
Ο παπάς ζητάει συγνώμη και συνεχίζει να οδηγεί. Εκείνη με σταυρωμένα πόδια, κάθεται δίπλα, και τον τρελαίνει.

Αργότερα, σε άλλη διασταύρωση, εκείνος ξαναβάζει το χέρι πάνω στο πόδι της καλόγριας, η οποία επαναλαμβάνει :

- Πάτερ, θυμηθείτε τον ψαλμό 129.
Ο παπάς ζητάει συγνώμη, λέγοντας:

- Συγχωρέστε με αδερφή, περισσότερο εσείς από όλους γνωρίζετε ότι η σάρκα είναι αδύναμη.

Φτάνοντας στη μονή, η καλόγρια κατεβαίνει.
Ο παπάς φτάνοντας στην εκκλησία αμέσως τρέχει να βρει τον ψαλμό 129, όπου διαβάζει :

"Συνέχισε να ψάχνεις, πιο ψηλά θα βρεις την ευτυχία"

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ :

Ή γνωρίζεις τα πάντα γύρω από το επάγγελμά σου, ή θα χάσεις τις καλύτερες ευκαιρίες.

Ο πατέρας στον γιο:
- Αγόρι μου, καιρός να κάνουμε μία συζήτηση για το σεξ...
- Πες, ρε πατέρα, τί θες να μάθεις;

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ TΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ:
Αύριο το βράδυ περί τις 20.00 ο κομήτης του Χάλλεϋ θα είναι ορατός στην περιοχή μας, γεγονός το οποίον συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 75 χρόνια.
Οι άνδρες, με στολή ασκήσεων, να βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος όπου θα τους εξηγήσω το σπάνιο αυτό φαινόμενο.
Σε περίπτωση βροχής, δεν θα μπορούμε να δούμε τίποτε, οπότε συγκεντρώσατε τους άνδρες στο αμφιθέατρο του Τάγματος και θα τους δείξω ταινίες του φαινομένου.

Ο ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ:
Κατά διαταγή του Διοικητού, αύριο περί την 20.00, ο κομήτης του Χάλλεϋ θα εμφανιστεί πάνω από τον χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος. Αν βρέξει συγκεντρώστε τους άνδρες έξω με στολή ασκήσεων και φέρτε τους με βήμα στο αμφιθέατρο, όπου θα λάβει χώρα το σπάνιο αυτό φαινόμενο, κάτι που συμβαίνει μια φορά κάθε 75 χρόνια.

Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΜΟΙΡΙΤΕΣ:
Κατά διαταγή του Διοικητού, με στολή ασκήσεων περί τις 20.00 αύριο το βράδυ, το φαινόμενο του κομήτη του Χάλλεϋ θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο του Τάγματος.
Σε περίπτωση βροχής στο χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος, ο Διοικητής θα δώσει άλλη διαταγή, κάτι το οποίο συμβαίνει μιά φορά κάθε 75 χρόνια.

O ΔΙΜΟΙΡΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ:
Αύριο περί τις 20.00 ο διοικητής θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο με τον κομήτη του Χάλλεϋ κάτι το οποίο συμβαίνει κάθε 75 χρόνια. Αν βρέξει, ο Διοικητής θα διατάξει τον κομήτη να προσέλθει στο χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος.

Ο ΛΟΧΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ:
Όταν βρέξει αύριο περί τις 20.00, ένα φαινόμενο, ο 75χρονος Στρατηγός Χάλλεϋ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή θα διασχίσει, οδηγώντας τον κομήτη του, τον χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος, με στολή ασκήσεων.

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ:
Σειρά το άκουσες; Ήρθε ο Στρατηγός στη μονάδα μέσα στη βροχή, πάνω σε μιά Χάρλεϋ, σαν κομήτης και φορούσε στολή ασκήσεων.

Η κηδεία του καρδιολόγου

Ένας διάσημος καρδιολόγος πεθαίνει και του κάνουν περίτεχνη κηδεία. Ως
σύμβολο του επαγγέλματός του μια τεράστια καρδιά καλυμμένη με λουλούδια
βρίσκεται πίσω από το φέρετρο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Σε μια προσπάθεια να είναι η κηδεία ξεχωριστή, στο τέλος της τελετής η
καρδιά ανοίγει και το φέρετρο κυλάει προς το μέρος της. Αφού μπει
ολόκληρο, η καρδιά κλείνει σφραγίζοντας το γιατρό μέσα της για πάντα.

Τότε ένας από τους παρευρισκόμενους σκάει στα γέλια! Όταν όλα τα μάτια
στρέφονται πάνω του, ομολογεί:

"Συγνώμη, απλώς σκεφτόμουν τη δική μου κηδεία... είμαι γυναικολόγος..."

Η κηδεία του καρδιολόγου

κορυφαιο!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Η κηδεία του καρδιολόγου

Κε συντονιστά....άπαιχτο!!!! :flipout::flipout::flipout:

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ TΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ:
Αύριο το βράδυ περί τις 20.00 ο κομήτης του Χάλλεϋ θα είναι ορατός στην περιοχή μας, γεγονός το οποίον συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 75 χρόνια.
Οι άνδρες, με στολή ασκήσεων, να βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος όπου θα τους εξηγήσω το σπάνιο αυτό φαινόμενο.
Σε περίπτωση βροχής, δεν θα μπορούμε να δούμε τίποτε, οπότε συγκεντρώσατε τους άνδρες στο αμφιθέατρο του Τάγματος και θα τους δείξω ταινίες του φαινομένου.

Ο ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ:
Κατά διαταγή του Διοικητού, αύριο περί την 20.00, ο κομήτης του Χάλλεϋ θα εμφανιστεί πάνω από τον χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος. Αν βρέξει συγκεντρώστε τους άνδρες έξω με στολή ασκήσεων και φέρτε τους με βήμα στο αμφιθέατρο, όπου θα λάβει χώρα το σπάνιο αυτό φαινόμενο, κάτι που συμβαίνει μια φορά κάθε 75 χρόνια.

Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΜΟΙΡΙΤΕΣ:
Κατά διαταγή του Διοικητού, με στολή ασκήσεων περί τις 20.00 αύριο το βράδυ, το φαινόμενο του κομήτη του Χάλλεϋ θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο του Τάγματος.
Σε περίπτωση βροχής στο χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος, ο Διοικητής θα δώσει άλλη διαταγή, κάτι το οποίο συμβαίνει μιά φορά κάθε 75 χρόνια.

O ΔΙΜΟΙΡΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ:
Αύριο περί τις 20.00 ο διοικητής θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο με τον κομήτη του Χάλλεϋ κάτι το οποίο συμβαίνει κάθε 75 χρόνια. Αν βρέξει, ο Διοικητής θα διατάξει τον κομήτη να προσέλθει στο χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος.

Ο ΛΟΧΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ:
Όταν βρέξει αύριο περί τις 20.00, ένα φαινόμενο, ο 75χρονος Στρατηγός Χάλλεϋ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή θα διασχίσει, οδηγώντας τον κομήτη του, τον χώρο συγκεντρώσεως του Τάγματος, με στολή ασκήσεων.

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ:
Σειρά το άκουσες; Ήρθε ο Στρατηγός στη μονάδα μέσα στη βροχή, πάνω σε μιά Χάρλεϋ, σαν κομήτης και φορούσε στολή ασκήσεων.

:flipout: :worshippy: :flipout: