Το ανέκδοτο της ημέρας

Ο πολυτεκνος μπαμπας δεχεται επιτελους να μεινει σπιτι μια φορα να φυλαξει τα παιδια για να παει μια φορα η μαμα σινεμα με τις φιλες τις.
Οταν ερχεται η ωρα του υπνου στελνει τα παιδια στα κρεβατια τους και ο ιδιος καθεται να δει τηλεοραση. Ενα απο τα παιδια ομως δεν λεει να ξαπλωσει κι ολο ερχεται στο σαλονι και ο μπαμπας του φωνάζει και τον στέλνει για ύπνο.
Γύρω στις 10 χτυπάει το κουδούνι η γειτόνισσα.
- Μήπως είναι εδώ ο γιος μου;
- Όχι...
Ένα κεφάλι ξεπροβάλει στην εξώπορτα:
- Εδώ είμαι μαμά. Αυτός δεν με αφήνει να έρθω σπίτι...

Ο γιατρός παίρνει τηλέφωνο τον υδραυλικό, τρεις τα χαράματα.

- Τρέχα Μήτσο πλυμήρισα.
- Καλά ρε γιατρέ. Μεσ τα μαύρα μεσάνυχτα;
- Τρέχα σου λέω πλυμήρισα.
- Δεν μπορεί να περιμένει γιατρέ; Θα έρθω πρωϊ πρωϊ.
- Αν ήταν άρρωστο το παιδί σου, δεν θα είχες την απαίτηση να έρθω εγώ;
- Αφου το θέτεις έτσι, έρχομαι.

Φτάνει ο Μήτσος στο σπίτι του γιατρού με τα εργαλεία.

- Που είναι η διαρροή
- Εδώ στο υπόγειο.

Ανοίγει την πόρτα και τι να δει; Ενα μέτρο νερό.

- Γιατρέ, θα κάνω ότι θα κανες κι εσύ.

Ανοίγει το βαλιτσάκι, βγάζει μια λαστιχένια ροδέλα, στέκεται στην άκρη της σκάλας και με μαεστρία την πετά μέσα στο νερό.

- Γιατρέ, αν δεν έχει σταματήσει μέχρι αύριο τα ξαναλέμε.

Είναι τώρα σε ένα μπαρ στο φαρ ουέστ, οι γνωστοί θαμώνες και συζητάνε, οπότε σε κάποια φάση μπαίνει μέσα ένας πίθηκος και πάει στον μπάρμαν και του λέει:
- "Πιάσε μια μπίρα."
Τα παίζει ο μπάρμαν, που δεν είχε ξαναδεί πίθηκο να μιλάει, αλλά τι να κάνει, συμφωνεί:
- "Έφτασεεεεεε...."
- "Ευχαριστώ", λέει ο πίθηκος και την πίνει.
Ύστερα ρωτάει το μπάρμαν:
- "Τι σου χρωστάω ρε μπάρμαν;"
- "2000 δραχμές."
- "2000 δραχμές;; Λίγο ακριβός δεν είσαι ρε φίλε, λέει ο πίθηκος. Τέλος πάντων ας σε πληρώσουμε..."
Και βγάζει 2000 και του τις δίνει. Ο μπάρμαν, όλος περιέργεια για τον πίθηκο ακόμα, του λέει:
- "Ξέρεις, δεν έρχονται συχνά πίθηκοι στο μπαρ..."
- "Ε, τι περίμενες ρε μα***α με τέτοιες τιμές που έχεις;;;"

H ΠΕΘΕΡΑ!!

"Τσι πεθεράς μου εδάγκωσε
το πόδα ένα λιακόνι
και το λιακόνι εψόφησε
κι εκείνη ζεί ακόμη!
Την πεθερά μου έβαλα
ψηλά στονΨηλορείτη
να τηνε βλέπουν οι οχτροί
να μην πατούν στην Κρήτη.
Άμε να πεις τση μάνας σου,
να κόψει τα κουμάντα,
να πάει να δίνει διαταγές,
στο-ε-δικό τζη άντρα.
Θε μου μεγαλοδύναμε,
πάρε τη πεθερά μου,
κι εγώ θα γράψω στσ´εκκλησιές,
ότί ´χω στ´όνομά μου. (Βατοπέδι...)
Την πεθερα μου οψες αργα
στον υπνο μου την ειδα
και θαρουνα πως παλευα
με την λερναια υδρα.
Όταν κοντά στο σπίτι μου
η πεθερά ζυγώνει,
με πιάνει σοκ αλλεργικό
και παίρνω κορτιζόνη
Κακό είναι συναπάντημα,
να δεις παπά μπροστά σου,
μα πιό κακό είναι το πρωί,
να δεις την πεθερά σου.
Εγώ είδα και τον χάροντα
μα εμένα δεν με νοιάζει
το μόνο που κατάλαβα
της πεθεράς μου μοιάζει !"

ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ...

613096

Καλά μετά από τόσα χρόνια καθόμαστε και συζητάμε γιατί χάσαμε την Μικρασία; Μα στο ερώτημα απαντάει μόνη της η φωτογραφία. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι αγέρωχος. Μέχρι που ο μικρούλης της φωτογραφίας του ευχήθηκε και του είπε: "Καλή επιτυχία, νονέ".
Μετά την ευχή του Κωσταντίνου Μητσοτάκη όλα πήγαν στραβά για την χώρα μας και τον Βενιζέλο...

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Πάει ο Δώνης σε μια ταβέρνα στην Άνοιξη να φάει.
Ζητάει ψάρι, του λένε ξέρετε κύριε Δώνη εδώ σερβίρουμε μόνο κρέατα, δεν έχουμε ψάρια.
Φωνάζει τον μετρ, τα ίδια, φωνάζει τον μάγειρα, του λέει το μόνο που έχουμε είναι ένα χέλι .
Καλά λέει ο Δώνης φτιάχτο, του το φτιάχνει, το τρώει, ζητάει λογαριασμό και είναι 460 ευρώ.
Τρελαίνεται ο Δώνης, φωνάζει το μετρ, του λέει τι είναι αυτά, πολύ ακριβό το ψάρι.
Και του απαντάει ο μετρ:
Ένα το χέλι Δώνη και η άνοιξη ακριβή

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Δεν είναι ανέκδοτο

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4528977&ct=2

Image.ashx

ΓΙΑ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ συμπεριφορά» κατηγορούν τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν αντιπολίτευση και ροκάδες της Τουρκίας. Πέντε ροκάδες τέθηκαν υπό κράτηση για «ασέβεια προς δημόσιο πρόσωπο» επειδή έκαναν τον χαρακτηριστικό χαιρετισμό των χεβιμεταλλάδων έξω από χώρο φεστιβάλ την ώρα που περνούσε ο Τούρκος πρωθυπουργός!

«Ούτε στο πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου δεν είδα τέτοια συμπεριφορά. Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό να εγκαταλείψει οπωσδήποτε τη δικτατορική συμπεριφορά», δήλωσε ο πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής του κόμματος της αντιπολίτευσης CΗΡ Γκιουρσέλ Τεκίν σε συνέντευξη Τύπου με τους δύο εκ των πέντε ροκάδων οι οποίοι είχαν τεθεί υπό κράτηση στις 18 Ιουλίου. Μάλιστα στη συνέντευξη εμφανίστηκαν κάνοντας τον (αμφιλεγόμενο) χαιρετισμό που είχε ενοχλήσει τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του.

«Είχα αρχίσει να γελάω όταν μου είπαν ότι μας έθεσαν υπό κράτηση για το σήμα της χέβι μέταλ», είπε ο Γιουσούφ Σενγκιούλ εξηγώντας ότι πέντε λεπτά αφότου πέρασε το κομβόι του πρωθυπουργού τούς μάζεψαν άρον άρον και τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί τους ρώτησαν ποιες είναι οι πολιτικές τους απόψεις και ποιο κόμμα ψηφίζουν! Όλοι απάντησαν ότι είναι αριστεροί και ψηφίζουν CΗΡ. Τελικά τους άφησαν ελεύθερους 21 ώρες αργότερα.

Ο πρόεδρος της επαρχιακής του CΗΡ δήλωσε ότι η δικτατορική συμπεριφορά δεν ωφέλησε κανέναν και ιδιαίτερα τους πολιτικούς. «Είναι θλιβερό να ρωτάνε σε αστυνομικό τμήμα τις πολιτικές απόψεις των ανθρώπων και ποιο κόμμα ψηφίζουν», επισήμανε ο Γκιουρσέλ Τεκίν διαβεβαιώνοντας ότι το κόμμα του θα προσφέρει κάθε νομική κάλυψη στους πέντε νέους.

Είναι ένας τύπος και ψάχνει να παρκάρει στο κέντρο.
Ήδη ψάχνει καμιά ώρα και έχει εκνευριστεί τόσο πού αρχίζει:
"Θεέ μου! Σε παρακαλώ! Βοήθησέ με να βρώ πάρκινγκ. Δεν αντέχω άλλο. Και εγώ που ήμουν τόσα χρόνια άπιστος θα κάνω τα πάντα για σένα. Θα αλλάξω, θα πηγαίνω στην εκκλησία κάθε Κυριακή, θα προσεύχομαι, θα νηστεύω όταν πρέπει... Σε παρακαλώ θεούλη μου, κάνε να βρώ μια θεσούλα μόλις στρίψω στην γωνία..."
Μόλις στρίβει, να σου η θεσούλα ελεύθερη!
"ΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ... ΒΡΗΚΑ"!

Καμένα ‛επιστημονικά’

Ας αρχίσουμε με μαθηματικά :-)

51518limimg122619lo.jpg

Οι Μαθηματικοί κυνηγάνε ελέφαντες με το να πηγαίνουν στην έρημο, να σκοτώνουν οτιδήποτε δεν είναι ελέφαντας και μετά να παίρνουν αυτό που έμεινε.
Οι έμπειροι Μαθηματικοί πρώτα θα αποδείξουν την ύπαρξη τουλάχιστον ενός μοναδικού ελέφαντα και μετά θα αφήσουν το προηγούμενο βήμα σαν άσκηση.
Οι καθηγητές Μαθηματικοί πρώτα θα αποδείξουν την ύπαρξη τουλάχιστον ενός μοναδικού ελέφαντα και τα υπόλοιπα θα τα αφήσουν σαν άσκηση στους Μεταπτυχιακούς και τους Φοιτητές.

Τι είναι μια πολική άρκούδα;
- Μια τετράγωνη αρκούδα μετά από μετασχηματισμό.

Πόσοι Μαθηματικοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;
Κανείς. Αφήνεται στον αναγνώστη σαν άσκηση.

Πρόβλημα: Αποδείξτε ότι όλοι οι περιττοί αριθμοί μετά το 3 είναι πρώτοι.

Μαθηματικός: το 3 είναι πρώτος, το 5 είναι πρώτος, το 7 είναι πρώτος, το 9 δεν είναι, άρα ο ισχυρισμός δεν είναι αληθής.
Φυσικός: το 3 είναι πρώτος, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 είναι πειραματικό λάθος, το 11 είναι…
Μηχανικός: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 είναι, το 11 είναι, το 13 είναι, το 15 είναι …
Προγραμματιστής (Version 1): το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 7 είναι, το 7 είναι, το 7 είναι …
Προγραμματιστής (Version 2): το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 θα γίνει στην επόμενη version…
Βιολόγος: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα ακόμη…
Στατιστικολόγος: Ας δοκιμάσουμε μερικούς τυχαία εκλεγμένους αριθμούς: το 23 είναι, το 17 είναι, το 11 είναι…

Και μιας και πιάσαμε τους στατιστικ….

3 Στατιστικολόγοι πάνε για κυνήγι.
Ξαφνικά βλέπουν ένα λάγο.
Πυροβολεί ο ένας, 2 μετρα δεξιά του. Πυροβολεί ο δεύτερος, 2 μέτρα αριστερά του.
Οπότε φωνάζει ο τρίτος: "Ντάξει τον πετύχαμε!"

Και ας το γυρίσουμε και στη φυσική

Γιατί ένας φυσικός δε μπορεί να κάνει sex?
Γιατί όταν βρίσκει τη θέση χάνει την ορμή κι όταν βρίσκει την ορμή χάνει την θέση.

Bonus:
Συζήτηση μεταξύ δύο ξανθιών:
-Όταν σβήνει το φως από την λάμπα που πάει???
-Στο ψυγείο!!!
-Αλήθεια???
-Ναι βρε συ. Σβήσε το φως και άνοιξε το ψυγείο...!!! :FSGSFGS4:

Το διάβασα σήμερα , διπλωμάτης είναι αυτός που σου λέει να πας στο διάολο με τέτοιο τρόπο που ανυπομονείς να ταξιδέψεις

Και τραπεζίτης είναι αυτός που σου δίνει ομπρέλα όταν έχει λιακάδα και στην παίρνει πίσω όταν βρέχει,

-bye--bye--bye-

Αλλοδαποί επαγγελματίες....

Βουλγάρα πλαστική χειρουργός - Ταφτιάνα Σούκοβα

Γιαπωνέζος νεκροθάφτης - Νασουσίρο Τοκασόνι

Γιαπωνέζος ουρολόγος - Κίταμου Ταούρα

Ιταλός μαραγκός - Τοκόβι Τοκαδρόνι

Χιλιανός ιδιοκτήτης μπαρ - Κάρλος Εχομπάρ

Ισπανός μαραγκός - Σανίδες Εγκάρσια Κομένες

Νικαραγουανός τεμπέλης - Σαντινίστα Πούχο

Ρουμάνα ορθοπεδικός - Κάκοσι Μινίσκου

Βραζιλιάνος πορνοστάρ - Ντον Χοσέ λος Πέος Ντούρος

Αιγύπτιος ανίκανος - Αλή Μουπέφτι

Κινέζα στριπτηζέζ - Ναμουνάκι Κουναμούτο

Ισπανός φοβητσιάρης - Αντόνιο Εκλασαμέντες

Γαλάτης τραβεστί - Σιγγρουφίξ

O Τιμούρ Κετσπάγια, προβληματισμένος από τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ταξιδεύει μέχρι το Μάντσεστερ για να δει με ποιο τρόπο ο Σερ Αλεξ προπονεί την ομάδα του. Του αναλύει το πρόβλημά του και ο Σερ Αλεξ προσπαθεί να του δώσει παράδειγμα:

- Δεν αρκεί να ξέρει μπάλα ένας παίκτης, πρέπει να έχει και μυαλό.

- Δηλαδή;

Ο Σερ Αλεξ φωνάζει επιτόπου τον Ρούνει, ο οποίος έρχεται σκασμένος από το τρέξιμο, και τον ρωτάει:

- Ποιος είναι γιος της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου;

Σκέφτεται ο Ρούνει για 3 δέκατα του δευτερολέπτου και απαντάει:

- Εγώ κόουτς!

- Μπράβο, μπράβο, του λέει ο Σερ Αλεξ, πήγαινε να συνεχίσεις την προπόνηση! Ο Κετσπάγια αφού πήρε το σεμινάριο του, στην πρώτη προπόνηση στου Ρέντη, φωνάζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο:

- Αβραάμ, έλα εδώ να σε ρωτήσω κάτι.

- Μάλιστα, κόουτς.

- Ποιος είναι γιός της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου;

Σκέφτεται, σκέφτεται ο Αβραάμ, στύβει το μυαλό του, τίποτα....

- Δεν ξέρω, κόουτς...

Έξαλλος ο Κετσπάγια:

- Αμα δεν μου πεις μέχρι το τέλος της προπόνησης, η καριέρα σου στον Ολυμπιακό τελείωσε!

Ο Αβραάμ είναι σε απόγνωση, και στο διάλειμμα πηγαίνει να ρωτήσει τον Ντιόγο.

- Ρε φίλε, βοήθα με, γιατί θα με διώξουν, ποιός είναι γιός της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου;

- Εγώ!

- Ααααααααα, τόσο απλό ήτανε; Ωραία ευχαριστώ!

Στο τέλος της προπόνησης ο Κετσπάγια ξαναφωνάζει τον Αβραάμ, κι εκείνος με καμάρι πηγαίνει προς τον προπονητή του:

- Λοιπόν; Ποιός είναι γιός της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου;

- Ο Ντιόγο κόουτς!

- ΒΛΑΚΑ! ΗΛΙΘΙΕ!..... Ο Ρούνει είναι.!! Απολύεσαι!

Αληθινο
Μιλοντας με στενη μου φιλη σε απογευματινη καφε της λεω
"μωρη τρελλη ανωμαλη ξανθια" και μου λεει
Μελαγχροινη ειμαι οχι και ξανθια
Η μονη της ενσταση στα λεγομενα μου

Ηταν τρεις μικροι προσκοποι,και γυρνανε το βραδυ στον αρχηγο τους.

Ρωταει λοιπον ο αρχηγος τον πρωτο,"για πες μου παιδι μου,τι καλη πραξη εκανες σημερα???
"Περασα μια γριουλα απεναντι απο το δρομο",απανταει ο μικρος.

Παει στο δευτερο και τον ρωταει,"για πες μου εσυ τι καλη πραξη εκανες σημερα?"
"βοηθησα τον αλλο να περασουμε τη γριουλα απεναντι..."

Παει και στον τριτο,"για πες μου και εσυ τι καλο εκανες σημερα?"
"βοηθησα τους αλλους δυο να περασουμε τη γριουλα απεναντι"

Παραξενευεται ο αρχηγος και τους ρωταει,"καλα ρε σεις,τρια ατομα για να περασετε τη γρια απεναντι απο το δρομο?

Και απαντανε οι μικροι,"αφου δεν ηθελε να περασει!!!"

Κυρια της υψηλης κοινωνιας προσλαμβανει καινουργια υπηρετρια ,η οποια μολις εχει ερθει απο το χωριο και σιγα-σιγα την εκπαιδευει
Δευτερη τριτη μερα χτυπαει το τηλεφωνο και ειναι μια φιλη της Κυριας
"Δωσε μου παιδι μου την κυρια σου"
"Η κυρα μου ειναι στον καμπινε και χεζει παρτε σε λιγο"απαντα η υπηρετρια
Εξω φρενων η φιλη ενημερωνει την κυρια για το συμβαν και η κυρια πιανει την υπηρετρια
"Ακου Μαρια ,οταν με ζητανε και ειμαι στο μπανιο ,θα λες πως εχω παει σε καποια δουλεια ,οχι οπως εκανες με την φιλη μου ενταξει παιδι μου;"
"Μαλιστα κυρια καταλαβα ,μεινετε ησυχη" απαντα η υπηρετρια
Μερικες μερες μετα χτυπα τηλεφωνο και η κυρια ειναι παλι στο μπανιο.απαντα η υπηρετρια
"Θα μπορουσα παιδι μου να μιλησω στην κυρια σου"
"Δυστυχως η κυρα μου εχει παει σε μια δουλεια "
"Θα αργησει;" ρωτα η φιλη της κυριας
"Μπα δεν νομιζω γιατι μπηκε κλανοντας"

Κυρια της υψηλης κοινωνιας προσλαμβανει καινουργια υπηρετρια ,η οποια μολις εχει ερθει απο το χωριο και σιγα-σιγα την εκπαιδευει
Δευτερη τριτη μερα χτυπαει το τηλεφωνο και ειναι μια φιλη της Κυριας
"Δωσε μου παιδι μου την κυρια σου"
"Η κυρα μου ειναι στον καμπινε και χεζει παρτε σε λιγο"απαντα η υπηρετρια
Εξω φρενων η φιλη ενημερωνει την κυρια για το συμβαν και η κυρια πιανει την υπηρετρια
"Ακου Μαρια ,οταν με ζητανε και ειμαι στο μπανιο ,θα λες πως εχω παει σε καποια δουλεια ,οχι οπως εκανες με την φιλη μου ενταξει παιδι μου;"
"Μαλιστα κυρια καταλαβα ,μεινετε ησυχη" απαντα η υπηρετρια
Μερικες μερες μετα χτυπα τηλεφωνο και η κυρια ειναι παλι στο μπανιο.απαντα η υπηρετρια
"Θα μπορουσα παιδι μου να μιλησω στην κυρια σου"
"Δυστυχως η κυρα μου εχει παει σε μια δουλεια "
"Θα αργησει;" ρωτα η φιλη της κυριας
"Μπα δεν νομιζω γιατι μπηκε κλανοντας"

:flipout: