Το ανέκδοτο της ημέρας

Η γριά....

Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακκούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μια από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι.

Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας:

- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα απο τη σακκούλα.
Η γριά σταματάει και λέει.

- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά.

- Εεεεπ, που πας; Που βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες;

- Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω: ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!

- Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης. Πολύ καλά τους κάνεις. Αντε να πας στο καλό. Α! και τι έχεις στην άλλη σακκούλα;

- Ε, δεν πληρώνουν και όλοι.....

Ο Ζητιάνος...

Στο φανάρι σταματά μια BMW 735, και την πλησιάζει κουτσαίνοντας ένας ζητιάνος με λερωμένα σκισμένα ρούχα, ξυπόλυτος, αξύριστος, φαλακρός, χωρίς μισά δόντια, ο οποίος απλώνει το χέρι:

-Κύριε σας παρακαλώ δώστε μου λίγα λεπτά για να πάρω κάτι να φάω.....

Ο οδηγός τον κοιτάζει με ξαφνιασμένο βλέμμα, και του λέει:

-Αν θα σου δώσω 50 ευρώ, πες μου την αλήθεια, θα τα ξοδέψεις σε ποτά και τσιγάρα;

-Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών και ποτέ δεν κάπνιζα, ούτε έπινα.

-Καλά, αν θα σου δώσω 100 ευρώ, θα πας σε μπουρδέλο έ; και θα τα δώσεις όλα στις πουτάνες, έτσι δεν είναι;

-Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών, είκοσι χρόνια παντρεμένος με 2 παιδιά, και ποτέ δεν πήγα με άλλη γυναίκα.

-Τότε άκου τι θα κάνουμε. Θα σε πάω στο σπίτι μου, και θα πω στη γυναίκα μου να μας σερβίρει ένα πλούσιο τραπέζι και στο τέλος θα σου δώσω και 200 ευρώ. Συμφωνείς;

-Μα κύριε ντρέπομαι, κοιτάξτε τα χάλια μου, τι θα πει η κυρία σας;

-Χέστηκα για το τι θα πει η βλαμμένη.

Εγώ θέλω να δει πως καταλήγουν οι άντρες που δεν καπνίζουν, δεν πίνουν, και δεν πάνε με πουτάνες..... :D

Ατομο μπαίνει με φοβερή γκόμενα σε κοσμηματοπωλείο.

- Θα ήθελα κάτι καλό για την κοπέλα από εδώ...

- Βεβαίως κύριε, τι θα λέγατε για αυτό το δαχτυλίδι με το διαμάντι?

Ο τύπος ρωτάει την γκόμενα αν της αρέσει και μετά ρωτάει πόσο κάνει το δαχτυλίδι.

- 200.000 απαντά ο κοσμηματοπώλης.

- Ε!! ΟΧΙ και 200.000! Θέλω κάτι πιο ακριβό για το κορίτσι μου!

- Βεβαίως κύριε, τι θα λέγατε για αυτό το περιδέραιο με μαργαριτάρια που κάνει 500.000 ?

- Χμμμ...Μ αρέσει, θα το αγοράσω... Όμως.... Ξέρετε δεν κουβαλάω 500.000 μετρητά, θα σας πληρώσω με επιταγή.....

Ο κοσμηματοπώλης το σκέφτεται...

- Ξέρετε, το πρόβλημα με τις επιταγές είναι ότι, χμμμ.., μπορεί να είναι ακάλυπτες. Χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, τέτοια ώρα δεν μπορώ να την ελέγξω..

- Α, μην ανησυχείτε, και εγώ έμπορος είμαι και σας καταλαβαίνω... Τι θα λέγατε να σας δώσω την κάρτα μου και αύριο το πρωί που θα πάρετε έγκριση από την τράπεζα μου τo στέλνετε στο σπίτι.

- Σύμφωνοι !

Την άλλη μέρα το πρωί, ο κοσμηματοπώλης παίρνει τον τύπο τηλέφωνο:

- Ξέρετε, η επιταγή που μου δώσατε χθες.... Η τράπεζα μου είπε ότι είναι ακάλυπτη....

- Α!!, μην ανησυχείς ρε φίλε...Σκίστην...εγώ πάντως χθες πήδηξα....!!!

Πόσες φορές;

Μετά από 40 χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να μιλήσει ειλικρινά μεταξύ του.

- Πες μου Κώστα πόσες φορές με απάτησες ως τώρα;

- Τρεις φορές Μαρία μου.

- Πότε και με ποιες;

- Η πρώτη ήταν με την αδερφή της κουμπάρας μας της Νίτσας, την Έφη τότε που έκανες εγχείρηση στο στομάχι σου και έμεινες 15 μέρες στο νοσοκομείο.

- Η δεύτερη;

- Ήταν με την κόρη της γειτόνισσάς μας την 19χρονη Καιτούλα, όταν έλειπες στην αδερφή σου στην Γερμανία για 1 εβδομάδα.

- Και η τρίτη;

- Όταν αρρώστησε η μητέρα σου και πήγες στο χωριό για ένα μήνα, είχα γνωρίσει μια τηλεφωνήτρια και .......

Τώρα είναι σειρά σου γυναίκα να μου πεις. Πόσες φορές με έχεις απατήσει;

- Κι εγώ άντρα μου τρεις φορές σε απάτησα.

- Η πρώτη ήταν όταν ήσουν στο Πανεπιστήμιο και είχες έναν καθηγητή που σε έκοβε στο ίδιο μάθημα συνεχώς για δυο χρόνια.

- Λοιπόν;

- Πως νομίζεις ότι πέρασες το μάθημα;

- Η δεύτερη;

- Όταν ήσουν φαντάρος και είχες έναν λοχαγό που σε τάραζε στην φυλακή και στην αγγαρεία.

- Και;

- Πως νομίζεις ότι απολύθηκες κανονικά;

- Και η τρίτη;

- Όταν έβαλες υποψηφιότητα για πρόεδρος στο χωριό και μας έλειπαν 600 ψήφοι;

- ..........

- Πως νομίζεις ότι έγινες πρόεδρος;

Ευθανασία.....

Χθες το βράδυ, καθόμασταν με τη γυναίκα μου στο τραπέζι και βλέπαμε στις βραδυνές ειδήσεις για ένα θέμα ευθανασίας που έχει προκύψει στην Ιταλία με μία κοπέλα. Ετσι αρχίσαμε να μιλάμε για την ευθανασία.....

Στο θέμα της επιλογής μεταξύ ζωής και θανάτου, της είπα:

- "Μην μ' αφήσεις ποτέ να ζω σαν φυτό και σε αυτή την απαίσια κατάσταση.... Να εξαρτώμαι από μία μηχανή και να ταΐζομαι από το υγρό μιας μπουκάλας.....
Εάν με δεις σε τέτοια κατάσταση, αποσύνδεσε άμεσα τα μηχανήματα που με κρατάνε στη ζωή".

Οπότε η γυναίκα μου σηκώθηκε από το τραπέζι, τράβηξε την πρίζα της τηλεόρασης, έσβησε τον υπολογιστή και πέταξε τη μπύρα μου....

:D

Re: Ευθανασία.....

Χθες το βράδυ, καθόμασταν με τη γυναίκα μου στο τραπέζι και βλέπαμε στις βραδυνές ειδήσεις για ένα θέμα ευθανασίας που έχει προκύψει στην Ιταλία με μία κοπέλα. Ετσι αρχίσαμε να μιλάμε για την ευθανασία.....

Στο θέμα της επιλογής μεταξύ ζωής και θανάτου, της είπα:

- "Μην μ' αφήσεις ποτέ να ζω σαν φυτό και σε αυτή την απαίσια κατάσταση.... Να εξαρτώμαι από μία μηχανή και να ταΐζομαι από το υγρό μιας μπουκάλας.....
Εάν με δεις σε τέτοια κατάσταση, αποσύνδεσε άμεσα τα μηχανήματα που με κρατάνε στη ζωή".

Οπότε η γυναίκα μου σηκώθηκε από το τραπέζι, τράβηξε την πρίζα της τηλεόρασης, έσβησε τον υπολογιστή και πέταξε τη μπύρα μου....

:D

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ REMINDER !!!

Αγαπητέ Θεέ,
Tον τελευταίο χρόνο πήρες τον αγαπημένο μου τραγουδιστή GARY MOORE
Tον αγαπημένο μου ηθοποιό ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ,
Tην αγαπημένη μου ηθοποιό FARRAH FAWCETT,
Απλά ήθελα να σου θυμίσω, ότι ο αγαπημένος μου πολιτικός είναι ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ REMINDER !!!

Αγαπητέ Θεέ,
Απλά ήθελα να σου θυμίσω, ότι ο αγαπημένος μου πολιτικός είναι ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ REMINDER !!!

Αγαπητέ Θεέ,

εγράψες!!!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ REMINDER !!!

Αγαπητέ Θεέ,
-bye-:grinning-smiley-043-bye-

Κάποτε ήταν δύο πολύ άτακτα κλεφτρόνια . Η μαμά τους δεν τα άντεχε άλλο και αποφάσισε να τα πάει στον παπά της εκκλησίας να τους μιλήσει.

Ο παπάς πήρε το μικρότερο αδελφό , του πρόσφερε καρέκλα και του έκανε την πρώτη ερώτηση : " Πού είναι ο Θεός ; ".

Ο μικρός κοίταξε αριστερά , κοίταξε δεξιά , αλλά δεν έδωσε απάντηση.

" Πού είναι ο Θεός " τον ξαναρώτησε ο παπάς .

Ο μικρός ξανακοίταξε γύρω του αλλά δε μίλησε .

" Πού είναι ο Θεός σε ρωτάω ! " , είπε θυμωμένος ο παπάς .

Ο μικρός σηκώθηκε , βγήκε γρήγορα από την πόρτα , πήγε κοντά στον αδελφό του και του ψιθυρίζει στο αυτί: " Aσε μεγάλε ... υπάρχει πρόβλημα ... "

- " Τι πρόβλημα ; " , απαντά ο αδερφός ;

- " Να ... έχουν χάσει το Θεό και νομίζουν πως τον πήραμε εμείς! "