Το ανέκδοτο της ημέρας

Τρεις φίλοι συναντιούνται
- Η γυναίκα μου πήρε αυτοκίνητο, και από τότε έχει ψύχωση με το αυτοκίνητο της, λέει ο πρώτος. στον ύπνο της νομίζει ότι οδηγεί, και μου στρίβει το κεφάλι!
- Α, λέει ο δεύτερος. Εμένα νομίζει πως αλλάζει ταχύτητες και μου πιάνει το π@υλί και του αλλάζει τα φώτα...
- Εμένα, λέει ο τρίτος, το βράδυ πιάνει το π@υλί μου, το βάζει στο μ@@νί της, και λέει: "20 ευρώ αμόλυβδη, παρακαλώ

attachment.php

Καθόμασταν με την γυναίκα μου στο τραπέζι και βλέπαμε στις βραδινές ειδήσεις ένα θέμα ευθανασίας που είχε προκύψει στην Ιταλία με μία κοπέλα. Έτσι αρχίσαμε να μιλάμε για την ευθανασία.

Στο θέμα της επιλογής μεταξύ ζωής και θανάτου, της είπα:
"Μην μ’ αφήσεις ποτέ να ζω σαν φυτό και σε αυτή την απαίσια κατάσταση, να εξαρτώμαι από μηχανήματα και να τρέφομαι από το υγρό μιας μπουκάλας.

Εάν με δεις σε τέτοια κατάσταση, αποσύνδεσε άμεσα τα μηχανήματα που με κρατάνε στη ζωή”.

Οπότε η γυναίκα μου σηκώθηκε από το τραπέζι, τράβηξε την πρίζα για την τηλεόραση, έσβησε τον υπολογιστή και πέταξε τη μπύρα μου.
Η μ@λ@κισμένη. "

Μπορεί άνετα να είναι ένα φοβερό ανέκδοτο!!!

Μαντέψτε τι έκανε στον επίδοξο ληστή του μαγαζιού της
Olga-Jazac.jpg

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη σε ένα κομμωτήριο στο Meshchovsk της Ρωσίας, όταν ο 28χρονος Viktor... Jasinski μπήκε με πρόθεση να ληστέψει το κατάστημα. Ο ανυποψίαστος διαρρήκτης ήρθε αντιμέτωπος με την ιδιοκτήτρια, Olga Jazac, η οποία δεν είχε σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Τα όσα ακολούθησαν, ξεπερνούν κάθε φαντασία!
Για κακή του τύχη, η 32χρονη είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξουν άρδην οι ρόλοι θύτη και θύματος και να βγάλει νοκ-άουτ τον επίδοξο διαρρήκτη με μια και μόνο κλωτσιά.
Αμέσως μετά η Zajac έσυρε τον ημιλιπόθυμο άνδρα στο πίσω δωμάτιο, και τον έδεσε με καλώδιο από πιστολάκι σε ένα καλοριφέρ. Στη συνέχεια τον έγδυσε εντελώς, και για τις επόμενες 3 ημέρες τον χρησιμοποίησε ως σκλάβο του σεξ, ταϊζοντας τον με το ζόρι το γνωστό σε όλους μπλε χαπάκι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις επαναλαμβανόμενες ορέξεις της!
Ο άτυχος διαρρήκτης τελικά αφέθηκε ελεύθερος, με την γυναίκα να δηλώνει πως πήρε το μάθημα του, και πήγε αμέσως στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το μαρτύριο του.
Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ παραμένει άγνωστο το αν κατέληξαν στο ίδιο κελί για έναν… δεύτερο γύρο.
http://arpaktiko.org/news/μαντεψτε-τι-εκανε-στον-επιδοξο-ληστη-του-μαγαζιου-της.html

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Καθόμασταν με την γυναίκα μου στο τραπέζι και βλέπαμε στις βραδινές ειδήσεις ένα θέμα ευθανασίας που είχε προκύψει στην Ιταλία με μία κοπέλα. Έτσι αρχίσαμε να μιλάμε για την ευθανασία.

Στο θέμα της επιλογής μεταξύ ζωής και θανάτου, της είπα:
"Μην μ’ αφήσεις ποτέ να ζω σαν φυτό και σε αυτή την απαίσια κατάσταση, να εξαρτώμαι από μηχανήματα και να τρέφομαι από το υγρό μιας μπουκάλας.

Εάν με δεις σε τέτοια κατάσταση, αποσύνδεσε άμεσα τα μηχανήματα που με κρατάνε στη ζωή”.

Οπότε η γυναίκα μου σηκώθηκε από το τραπέζι, τράβηξε την πρίζα για την τηλεόραση, έσβησε τον υπολογιστή και πέταξε τη μπύρα μου.
Η μ@λ@κισμένη. "
:music-smiley-005::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μπορεί άνετα να είναι ένα φοβερό ανέκδοτο!!!

Μαντέψτε τι έκανε στον επίδοξο ληστή του μαγαζιού της
Olga-Jazac.jpg

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη σε ένα κομμωτήριο στο Meshchovsk της Ρωσίας, όταν ο 28χρονος Viktor... Jasinski μπήκε με πρόθεση να ληστέψει το κατάστημα. Ο ανυποψίαστος διαρρήκτης ήρθε αντιμέτωπος με την ιδιοκτήτρια, Olga Jazac, η οποία δεν είχε σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Τα όσα ακολούθησαν, ξεπερνούν κάθε φαντασία!
Για κακή του τύχη, η 32χρονη είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξουν άρδην οι ρόλοι θύτη και θύματος και να βγάλει νοκ-άουτ τον επίδοξο διαρρήκτη με μια και μόνο κλωτσιά.
Αμέσως μετά η Zajac έσυρε τον ημιλιπόθυμο άνδρα στο πίσω δωμάτιο, και τον έδεσε με καλώδιο από πιστολάκι σε ένα καλοριφέρ. Στη συνέχεια τον έγδυσε εντελώς, και για τις επόμενες 3 ημέρες τον χρησιμοποίησε ως σκλάβο του σεξ, ταϊζοντας τον με το ζόρι το γνωστό σε όλους μπλε χαπάκι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις επαναλαμβανόμενες ορέξεις της!
Ο άτυχος διαρρήκτης τελικά αφέθηκε ελεύθερος, με την γυναίκα να δηλώνει πως πήρε το μάθημα του, και πήγε αμέσως στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το μαρτύριο του.
Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ παραμένει άγνωστο το αν κατέληξαν στο ίδιο κελί για έναν… δεύτερο γύρο.
http://arpaktiko.org/news/μαντεψτε-τι-εκανε-στον-επιδοξο-ληστη-του-μαγαζιου-της.html

Τη διεύθυνση του κωμμωτηρίου! Τη διεύθυνση τωρα!!!!

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Τη διεύθυνση του κωμμωτηρίου! Τη διεύθυνση τωρα!!!!

Και αν είναι πακέτο προσφοράς του κομμωτηρίου το sex με το ξύλο; Τι θα κάνεις; :flipout:

Ε αν βρούμε και καμιά ολόσωμη και αξίζει, να διοργανώσουμε power buy!

:grandpa: Εισιτήριο με επιστροφή προς Meshchovsk + διαμονή για τρεις μαγικές νύχτες σε διάσημο κομμωτήριο!

Με τέτοια κομμωτήρια στην Ολλανδία, η μεγαλύτερη ατυχία θα είναι να είσαι ...φαλακρός.

Μια γυναίκα συνοδεύει τον άρρωστο σύζυγο της στον γιατρό. Ο γιατρός εξετάζει τον άντρα για πολλή ώρα και με πολύ μεγάλη προσοχή. Στη συνέχεια φωνάζει τη γυναίκα μόνη της για να της ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εξέτασης.

- Η κατάσταση του συζύγου σας είναι πολύ σοβαρή. Έχει πάθει βαριά κατάθλιψη η οποία πηγάζει από επαγγελματικό και οικογενειακό στρες. Εάν δεν κάνετε ότι είναι απαραίτητο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει. Εγώ σας συμβουλεύω να κάνετε τα εξής:

Το πρωί, να του ετοιμάζετε ένα ωραίο και υγιεινό πρωινό.
Να τον αφήνετε να κοιμάται όσο θέλει.
Να είστε ευγενική μαζί του, να μην του φέρνετε αντιρρήσεις και να προσπαθείτε συνεχώς να του φτιάχνετε τη διάθεση.
Να του μαγειρεύετε καθημερινά ωραία ζεστά φαγητά και το βράδυ, όταν θα επιστρέφει, να του έχετε έτοιμο κάποιο εξαιρετικό βραδινό γεύμα.
Πάνω απ' όλα, μην τον ζαλίζετε με οικιακές δουλειές κα εκκρεμότητες, και μην τις συζητάτε μαζί του διότι θα αυξηθεί το άγχος του.
Πρέπει να τον χαλαρώνετε. Σας συμβουλεύω να φοράτε σέξι εσώρουχα κάθε βράδυ και να του κάνετε μασάζ με αρωματικά έλαια.
Να τον προτρέπετε να βλέπει αθλητικά στη τηλεόραση, και το πιο σημαντικό,
Να του κάνετε έρωτα πολλές φορές την εβδομάδα, ίσως και κάθε μέρα, όπου να 'ναι και όπως να 'ναι, και να δέχεστε ότι σας ζητήσει. Αν τα κάνετε όλα αυτά για τουλάχιστον 10 με 12 μήνες, σας υπόσχομαι ότι ο άνδρας σας θα γίνει περδίκι!"

Η γυναίκα παίρνει τον άνδρα της και φεύγουν. Μόλις βγαίνουν από το ιατρείο, αυτός τη ρωτάει:

-Λοιπόν; Τι είπε ο γιατρός;

- Ότι θα πεθάνεις!!!!

Πάει ένας άντρας σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν:
-Θέλω να μου φτιάξεις κάτι δυνατό να πιω τώρα!
Πάει ο μπάρμαν ανακατεύει 2-3 ποτά και του το δίνει...
Δοκιμάσει ο τύπος, το φτύνει με την μια:
- Τίποτε πιο δυνατό;
Τα παίρνει ο μπάρμαν και βάζει μέσα σε ένα ποτήρι οινόπνευμα, πετρέλαιο, κηροζίνη, βενζίνη και μια σφαίρα και του το δίνει:
- Αααχ, αυτό είναι ποτό. Να θυμηθείς να μου το φτιάξεις και αύριο που θα έρθω πάλι!
Πάει την επόμενη μέρα στον μπάρμαν και του λέει:
- Φίλε, φτιάξε το χθεσινό, αλλά μην βάλεις σφαίρα, γιατί έκλασα και σκότωσα τον γάιδαρο!!

Μεγαλεία μεγαλεία... o Βενιζέλος κάθεται στο laptop και μιλάει με το Skype τα περίφημα αγγλικά του: Ι have prepared them, they are opened to everything, give us the loan and Greece is ready. What the taxi drivers? who fucks the taxi drivers all of them are assholes, I have talked with Papoutsis, he will arrest all of them and they will beg for mercy....
arta_mou_skype_benny.jpg