Το ανέκδοτο της ημέρας

Μπαίνει κάποιος με ένα γεμάτο πιστόλι στο καφενείο της γειτονιάς του και φωνάζει:
-Ποιος απο σας πήδηξε την γυναίκα μου;;;;
Και ακούγεται από το βάθος μια φωνή:
-Δεν σου φθάνουν οι σφαίρες ρεεεεε.....

Μπαίνει κάποιος με ένα γεμάτο πιστόλι στο καφενείο της γειτονιάς του και φωνάζει:

LOL Καλό !!!!

Ωραίο!!!

Μια κυρία πηγαίνει σε ένα οίκο ανοχής για γυναίκες και ζητάει από την τσατσά έναν άντρα που αργεί να τελειώσει.

- Α!! τις λέει η τσατσά θα σου στείλω τον Τάκη είναι πολύ αργός, θα κατά ευχαριστηθείς.

Πηγαίνει με τον Τάκη την κουτουπώνει για 2 ώρες αλλά αυτή επιμένει να της στείλουν έναν ακόμα πιο αργό άντρα.

- Α!!! της λέει η τσατσά θα σου στείλω τον Γιάννη, μιλάμε θα σε μουρλάνει.

Πηγαίνει η κυρία με τον Γιάννη την κουτουπώνει για 4 ώρες αλλά αυτή ακόμα επιμένει για έναν πιο αργό άντρα.

- Χμ!!!, της λέει η τσατσά, για την περίπτωση σου μου μένει μόνο μια λύση. Θα σου στείλω αύριο το Μητσάρα.

Περιμένει σ` ένα ξενοδοχείο η κυρία τον Μητσάρα και να, εμφανίζεται ένας και γαμώ τυπάκος ντυμένος με μια κουστουμιά Αρμάνι των 3.000.000 Ευρώ. Γδύνεται λοιπόν, αρπάζει τα ρούχα του τα πετάει μέσα στο τζάκι και ορμάει στην κυρία.

Αυτή τα χάνει και του λέει.

- Καλά ρε Μητσάρα πέταξες τόσο ακριβά ρούχα στο τζάκι; Κρίμα είναι.

Και αυτός της απαντά:

- Όταν τελειώσει ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ, αυτά θα είναι ντεμοντέ!

Re: Που πάει η χώρα;

-Πόσοι Χρυσαυγίτες χρειάζονται για ν'αλλάξουν μια λάμπα;

-Τι είναι λάμπα;

Απάντηση: Re: Που πάει η χώρα;

Δύο "άτακτες" φίλες αποφασίζουν να κάνουν νηστεία εν όψει του Πάσχα...

- Αγαπητή μου, φέτος πρέπει να κρατήσουμε τη νηστεία... και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψουμε και το σεξ...!

- Ναι αγαπητή μου, έχεις δίκιο...

Μετά από δύο εβδομάδες συναντιούνται στο δρόμο. Η μία "άτακτη" φίλη κρατάει αγκαλιά δύο ναυτάκια... οπότε η άλλη της λέει οργισμένη:

- Καλά μωρή, δεν είπαμε να κάνουμε νηστεία και από το σεξ;

- Μα αγαπητή μου...., αυτά είναι θαλασσινά!!!

Απάντηση: Re: Που πάει η χώρα;

xwrofylakas.jpg

Το παρακάτω κείμενο είναι ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για την αστυνομική διαταγή που εξέδωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ματαράγκας Καρδίτσας, στις 8 Δεκεμβρίου 1907 και είναι αποκαλυπτική για τα ήθη της επαρχίας εκείνης της εποχής. Απολαύστε το:

Προς απάσας τας αρχάς που διοικούν το χωρίον Ματαράγκα Καρδίτσης:
Δήμαρχο, ιερέα του χωριού, Δάσκαλο και άπαντας τους προύχοντας του χωρίου.
Ήρθα εις Ματαράγκαν κατόπιν διαταγής του διοικητού μου μετά ενός χωροφύλακος προς επιβολήν της τάξεως, από άκρου εις άκρον του χωρίου, άνευ χρονοτριβής και άμεσα.

Διότι προχθές στο σιργιάνη μετά την Θίαν και Ιεράν Λιτουργίαν εν τω ναό όταν έπεζαν τα κλαρίνα και τα όργανα ο Κώστας (ας μην αναφέρο το ονομά του) χόρεβε σινέχεια μπροστά ....

χορίς να αφίνη και τους άλους να χορέψουν μπροστά με κατά συνέπια παραξιγιθήκατε και πλακoθίκατε στο ξίλο με τα παλούκια και τα μαχέρια με αποτέλεσμα και κατά σινέπια να τραβματιστούν πολλοί άνθροποι.
Πάραφτα να εφαρμόσετε απάσας τα εξίς διαταγάς μου:

1) Αν ξανασιμβή τιάφτη πράξης εν τω χωρίο να γνορίζετε ότι θα σας συλλάβω και άνεφ χρονοτριβής αμέσος θα σας κλείσο στη φυλακή. Όταν πέζουν τα κλαρίνα και τα μουσικά όργανα στο σιργιάνη στο πανιγίρη και στο γάμο πρέπη να χορέβουν μπροστά άπαντες που επιθιμούν να χορέψουν και όχι μόνο ο ίδιος άνθροπος. Αφτό είνε γαηδουριά.

2) Μου αναφέρθικε ότι ο γάηδαρος του χαντζόπουλου τον Σεπτέμβριο μπίκε στο καλαμπόκι του Βάϊου (ας μην αναγράψο το επίθετο) και ο Βάϊος εκνεβρίστικε και κάρφοσε τον γάηδαρο με την αξάλη στο ένα καπούλι. Καταλαβένετε ο γάηδαρος δέν είναι όνος αλά ο Βάϊος. Άνεφ πολόν σκέψεον καταλαβένη κανής ότι το κεφάλη δεν έχει μιαλό αλά κολοκιθόσπορο. Απαγορεύετε να ξαναγίνη εκ νέου τέτιο απαράδεκτο ή παρόμιο πράγμα.

3) Πίγα στο μαγαζή για καφέ και από έξο βρομούσε κατρουλιό. Απαγορεύετε νά κατουράτε έξω στον τίχο του μαγαζιού.

4) Απαγορεύετε το βρισίδιν το φονασκίν και εντός του καφενίου το ανεμίζιν διότι είναι χιμόνας και εσθάνετέ τις αποφορά από τι βρόμα. Όστις επιθιμή να ανεμιστή να εξέρχετε έξοθεν του καφενίου.

5) Ίδα πολλές γυνέκες να πιάνουν τη σιγκούνα μετά του υποκαμίσου να το τραβούν πρό το έμπροσθεν να ανίγουν τα πόδια και να ουρούν ορθίος. Το τιούτον είναι απαράδεκτο και πρέπη άνεφ χρονοτριβίς να τις βρακόσετε άπαξ και διαπαντός.

6) Όταν λίαν προίαν πάτε τα γελάδια στο γελαδάρη και γιρίζοντας πρέπη ανιπερθέτος να μαζέβετε τις βονιές των ζώον από το δρόμο, το ίδιο να κάνετε και το βράδη διότι δεν έχη που να πατίση όστις βαδίζη εις τας οδούς του χωρίου. Και εκτός του τιούτου σας χριάζοντε αι βονιές να ζεστένεστε στο μπουχαρί το χιμόνα με τα κρία.

7) Σε κάθε πανιγίρι αποκριές πάσχα και γάμους που βαδίζη καλοντιμένος ο κόσμος πάι στην Εκλισία και μετά χορέβη στα σιργιάνια και στους γάμους πρέπη άπαντα τα σκυλιά να είναι δεμένα διά χονδρόν αλισίδεον και σχινίον προς αποφιγίν ατιχιμάτων εκ τον σκιλοδακομάτων.

8) Να μιν πίνετε πολί ινοπνεμβατόδη ποτά τσίπουρα και ίνους και μετά ξερνοβολάτε και κάνετε χαζαμάρες.

9) Να τιρίσετε άνεφ αντιρίσεος και χρονοτριβής την άνοθεν τάφτην διαταγήν μου άνθροπη σκύλη και γινέκες διότι όπιος συληφθή παραβάτις θα τον σιλάβο θα τον κλίσο στο σχολίο και αλίμονό του θα τον ταράξο και θα τον μαβρίσο στο ξίλο.

Να με σιγχορίτε αν έκανα κάπιο σιντακτικό λάθος καθότι τελίοσα και εγώ την Τρίτη του Δημοτικού σχολίου διότι δεν με έστιλε ο πατέρας μου από το χωρίον εις τιν Λάρισσαν για να μάθο περισσότερα γράματα. Σαν γκαραγκούνις που είμε και εγό καταλαβένετε άπαντες τας γραφάς μου τας οπίας θέλετε δεν θέλετε να τας τιρίσετε ανιπερθέτος.

Εν Ματαράγκα τη 8η Δεκεμβρίου 1907

Ο διοικητής του χωρίου

Νικόλαος Παπακωνσταντίνου
Υπονοματάρχης

θεικό.... πρώτη φορά το διαβάζω ολόκληρο. Έχει κυκλοφορήσει αρκετά αλλά όχι σε αυτή τη πλήρη έκδοση. Ευχαριστούμε τον Dimasi

άνθροπη σκύλη και γινέκες

Ωραίες εποχές τότε...
Μετά οι γυναίκες έγιναν άνθρωποι και.....

- Σήμερα πήγα στον ΟΑΕΔ και πέτυχα την Γαλάνη. Ο Κότσιρας είχε πάει άλλη μέρα...

- Είπα στην γιαγιά μου ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής και μου απάντησε: «δάσκαλος να γίνεις! Πιο πολλά βγάζουν αυτοί!».

- Τελικά η Βίσση έχει αλήτισσα ψυχή και γάτα λογιστή.

- Και η Άννα Βίσση; Και η Δέσποινα Βανδή; Και η Πέγκυ Ζήνα; Και η Έλλη Κοκκίνου; Όλες σπούδασαν στο ΙΕΚ Φοροδιαφυγής «Birkin Hermes».

- Πλέον στα μπουζούκια, αντί για λουλούδια, θα περάμε τα εκκαθαριστικά μας σημειώματα..

- Νέο hit: όσο έχω ΑΦΜ θα στο τραγουδάω…

- Ο μπαμπάς μου χαιρόταν χθες γιατί είμαστε πιο πλούσιοι από την Κοκκίνου λέει.

- Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει! Σε ποιό σουπερ μαρκετ μαζεύουν τρόφιμα για τους άπορους καλλιτέχνες;

- Η πιο αμήχανη στιγμή: δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου ως τραγουδιστή και έχεις δηλώσει πιο πολλά από την Ζήνα και την Βίσση μαζί.

- Εφτά τραγούδια θα σου πω, μα θα δηλώσω μόνο δυό...

- Γιος: «πατέρα δεν θα σπουδάσω. Θα γίνω τραγουδιστής».
Πατέρας: «Καλά, είσαι τρελός; Να πεινάσεις θες;».

- Ανταλλάζω Play Station 3 και δύο χειριστήρια, με φοροτεχνικό Αλεξίιου - Κότσιρα.

- Κι έλεγα ρε γαμώτο ότι στο συσσίτιο της εκκλησίας μία είναι φτυστή η Βίσση. Τελικά, αυτή ήταν!!!!!

- The awkward moment όπου το 2009 έβγαλα περισσότερα λεφτά από τη Βίσση.

- Βλέπω τα 3.223 που πήρε η Βίσση το 2009 και δικαιώνομαι. Πάντα έλεγα ότι δεν μπορεί να πληρώνεται γι’ αυτές τις μ*λ*κί*ς που τραγουδάει.

- Η άβολη στιγμή που στην ουρά στο συσσίτιο του Δήμου Αθηναίων ζητάς από την Πέγκυ Ζήνα, τον Γιάννη Πλούταρχο και τους λοιπούς να σου υπογράψουν το χαρτόκουτο...

- Για όσους ρωτάνε η Πάολα δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, είναι γιατί μέχρι το 2009 ήταν αδέσποτο.

Last edited:
Ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι νερό πηγαίνει ανήσυχο πάνω κάτω στον διάδρoμο ενός νοσκομείου. Κάποια στιγμή βγαίνει η νοσοκόμα απο ένα δωμάτιο:
- Ο σύζυγος?
- Μάλιστα.
- Συγχαρητήρια. Είναι Ζαγόρι.

Ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι νερό πηγαίνει ανήσυχο πάνω κάτω στον διάδρoμο ενός νοσκομείου. Κάποια στιγμή βγαίνει η νοσοκόμα απο ένα δωμάτιο:
- Ο σύζυγος?
- Μάλιστα.
- Συγχαρητήρια. Είναι Ζαγόρι.
Απαιχτο:flipout:

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

-Παιδί μου δε σου είπα να μην πηγαίνεις κάθε βράδυ στο κλαμπ! Θα κουφαθείς στο τέλος! -Έφαγα ρε μάνα, παράτα με!!!