Το ανέκδοτο της ημέρας

Μπαίνει ένας κεκές στον ψυχίατρο

-Γιαγιαγιαγιατρέ μου δεν είμαι κακακακακθόλου κακακαλα. Εεεεεχω ψυχολολολογικά προπροπροβλήματα με με με με τη δουλειά μμμμμμου.
-Τι ακριβώς κάνεις?
-Δουδουδουδουλεύω σσσσε μια εταιρία που εκτρεεεεεεεεφει παπαπαπαπαπακια. Κακακακαθε μεμεμεμεμερα τα ανεβάζζζζζζω στο φφφφφφορτηγό να τα παπαπαπαπάω για τάισμα. Πάπαπαπαπαω εκεί και φωνννννάζω παπαπαπαπα κκκκκκαι αυτά κακακακαταλαβαίνουν και ανεββββαίνουν στο φφφφορτηγό. Τα παπαπαπαπαω πιο πεπεπέρα στο εκτροφείο φφφφωνάζω παπαπαπαπα κκκκκαι αυτά κατεβαίνουν ννννννννα φάνε.
Μμμμμμετά από καννννννα μισσσσσάωρο τα φωννννάζω παπαπαπαπα και αυτά ανεβββββαίνουν παπαπαπαπαλι στο φφφφορτηγγγγγό. Κκκκάθε μμμμέρα παπαπαπαπα ανεβαίνουν, παπαπαπαπα κατεβαίνουν.
Είνννννναι όμμμμμως ένα γαμμμμμμμημένο και δδδδδδεν ακούει νννννα αννννέβει. Εεεεεεελα καλλλλλλό μου, εεεεεελα χρυσσσσσό μου.....τιιιιιποτα. Έεεεελα γαμώ την παπαπαπαπα ........ξανακατεβββββαίνουν τα παπαπαπαπάκια από το φφφφορτηγό.....

Πήγαν και έβαλαν σε κάθε αμάξι αυτή τη μ@λ@κία τον αισθητήρα..
Πας να παρκάρεις κι αρχίζει ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ...
Λες και με το ΜΠΑΜ δε σταματάγαμε ...

Τρεις πολύτιμες συμβουλές για να ξελαμπικάρεις α) β) γ@μ@)

Δεν ξαναβλέπω μαγειρική στη Mενεγάκη.
Κόντεψα να τελειώσω απ'τα υπονοούμενα

Το κάπνισμα προκαλεί αργό & βασανιστικό....ανέβασμα σκάλας

- Πήγε με άλλον. Δεν το αντέχω, θα πηδήσω από το μπαλκόνι...
- Τι λες μωρέ μ@λκα; Κέρατα έβγαλες, όχι φτερά!!!

Μην κλαις, κάποιος σ' αυτόν τον πλανήτη σε θέλει ακριβώς γι αυτό που είσαι.
Δεν ξέρω ποιος...αλλά τόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν...

-Τι καρούμπαλο είναι αυτό ρε;
-Με χτύπησαν τα παπούτσια μου...
-Στο κεφάλι;
-Αφού εκεί μου τα πέταξε η κάργια...!!

500 καροτσάκια στο σούπερ μάρκετ, εμένα πάντα μου τυχαίνει αυτό με τη στραβή ρόδα, που το σπρώχνεις και φαίνεσαι σα να 'σαι σουρωμένος!!

Άσε μου λέει θα οδηγήσω εγώ, εσύ έχεις πιει και άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο πίσω κάθισμα...

Όταν πάω σουπερμάρκετ κουβαλάω μαζί μου και τα άπλυτα μήπως και πετύχω από έξω την Σταυροπούλου να κάνουμε δοκιμή για το νέοARIEL...

Το κέρατο είναι σαν το τζατζίκι...
Όταν τρώνε και οι 2...δεν υπάρχει πρόβλημα....

Χτες στα μπουζούκια μέθυσα τόσο που όταν σηκώθηκα να πάω τουαλέτα....
κέρδισα διαγωνισμό καλύτερης ζεϊμπεκιάς.

Γυναίκα είναι αυτή που δίνει 357 ευρώ για προϊόντα περιποίησης προσώπου και στον άντρα της παίρνει το σαμπουάν απ'τα Lidl γιατί λέει το βρήκε σε προσφορά !!!!

Έβγαλα το Δημοτικό..
Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο..
Έβγαλα & το Πανεπιστήμιο...
Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

Το εγκεφαλικό προϋποθέτει εγκέφαλο, μην αγχώνεστε μερικοί.

Ρε σεις ! Τους μ@λ@κες μη τους στέλνετε"να πάν να γ@μ..." γιατί πολλαπλασιάζονται !!!!!!!!!!

Μπαίνει ένας κεκές στον ψυχίατρο

-Γιαγιαγιαγιατρέ μου δεν είμαι κακακακακθόλου κακακαλα. Εεεεεχω ψυχολολολογικά προπροπροβλήματα με με με με τη δουλειά μμμμμμου.
-Τι ακριβώς κάνεις?
-Δουδουδουδουλεύω σσσσε μια εταιρία που εκτρεεεεεεεεφει παπαπαπαπαπακια. Κακακακαθε μεμεμεμεμερα τα ανεβάζζζζζζω στο φφφφφφορτηγό να τα παπαπαπαπάω για τάισμα. Πάπαπαπαπαω εκεί και φωνννννάζω παπαπαπαπα κκκκκκαι αυτά κακακακαταλαβαίνουν και ανεββββαίνουν στο φφφφορτηγό. Τα παπαπαπαπαω πιο πεπεπέρα στο εκτροφείο φφφφωνάζω παπαπαπαπα κκκκκαι αυτά κατεβαίνουν ννννννννα φάνε.
Μμμμμμετά από καννννννα μισσσσσάωρο τα φωννννάζω παπαπαπαπα και αυτά ανεβββββαίνουν παπαπαπαπαλι στο φφφφορτηγγγγγό. Κκκκάθε μμμμέρα παπαπαπαπα ανεβαίνουν, παπαπαπαπα κατεβαίνουν.
Είνννννναι όμμμμμως ένα γαμμμμμμμημένο και δδδδδδεν ακούει νννννα αννννέβει. Εεεεεεελα καλλλλλλό μου, εεεεεελα χρυσσσσσό μου.....τιιιιιποτα. Έεεεελα γαμώ την παπαπαπαπα ........ξανακατεβββββαίνουν τα παπαπαπαπάκια από το φφφφορτηγό.....

:a0210:

http://www.youtube.com/watch?v=p3GMn7zwhws

μαυρος λυκος και λιγνος,του πατερα του καημος!
τι ειναι;

το αντιθετο του:
αρνακι ασπρο και παχυ,της μανας του καμαρι!

-Ρε φίλε, ξέρεις πού είναι η παραλία Σάναβα;
-Όχι γιατί;
-Χρόνια τώρα ακούω στις ταινίες Σάναβα beach και δεν ξέρω πού είναι...

Πόσες φορές σου είπα να ξυριστείς εκεί κάτω;
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου....

-Άμα με ξαναπείς χοντρή χωρίζουμε
-Ρε μωρό μου,σκέψου το παιδί μας
-Ποιό παιδί μας;
-Α,δεν είσαι έγκυος;

anarchist-emoticon.gif
:ernaehrung004:

Καπου στην απολογια του ο Γαβαλας ειπε : Αυτη τη στιγμη οι Dolce and Gabbana ειναι με σκαφος στην Μυκονο και εγω στο ειδωλιο....
Εκει λυγισε ο δικαστης.

Δυο φιλοι συζητουν...

-Πρεπει να βγω με γκομενα γρηγορα...
-Γιατι?
-Πρεπει να παω στο γιατρο.
-Και τι σχεση εχει αυτο?
-Μου ειπαν οτι δεχεται μονο μετα απο ραντεβου...