Το ανέκδοτο της ημέρας

Συζήτηση νυχτερίδων...

- Δεν υπάρχει μπάτμαν σου λέω.
- Πάψε ιερόσυλε!!! Άθεε!!!

:p

Συζητουν δυο φιλοι,και ρωταει ο ενας τον αλλο:

Ποσα παιδια εχεις?

Τρεις γιους,εναν πολιτικο μηχανικο,εναν δικογορο...ο τριτος ειναι αληταρας,δε σπουδασε,εγινε κλεφτρονι και κανει ολη τη μερα ληστειες,κλεβει τον κοσμο στο δρομο,τις τραπεζες,τα μαγαζια...

Ελα ρε τι λες...και γιατι δεν τον διωχνεις απο το σπιτι τον αλητη...

Εισαι σοβαρος?Και ποιος θα φερνει λεφτα στο σπιτι!?

Εβαλες ένα "ανέκδοτο" το οποίο διαγράψαμε....Μην το ξαναβάλεις παρακαλώ.

Α οκ,νομιζα οτι δεν ανεβηκε τελικα.Λυπαμαι αν προσεβαλα με το ανεκδοτο αυτο.

Πάει σε μια ταβέρνα ο νεαρός τουρίστας και ρωτά τον ταβερνιάρη:

-Συγγνώμη κύριε, έχει το μαγαζί Wi-Fi;

-Ααα, λέει το αφεντικό, εμείς μόνο σπετζοφάι κάνουμε αγόρι μου.

Εμενα δε με πειραζει που σβηστηκε,αλλα κατα τη γνωμη μου καλητερα να σβηνοταν δυο σελιδες πισω αυτο με τον συνδεσμο με την τρομακτικη εικονα,μετα τις εικονες με τα ζωακια,με την οποια κοντεψε να παθω ανακοπη,χωρις υπερβολη...μην εχει και κανεις καποιο προβλημα και παθει τιποτα.

Εμενα δε με πειραζει που σβηστηκε,αλλα κατα τη γνωμη μου καλητερα να σβηνοταν δυο σελιδες πισω αυτο με τον συνδεσμο με την τρομακτικη εικονα,μετα τις εικονες με τα ζωακια,με την οποια κοντεψε να παθω ανακοπη,χωρις υπερβολη...μην εχει και κανεις καποιο προβλημα και παθει τιποτα.

πιθανόν πέρασε απαρατήρητο γιατί κάποιος θα έπρεπε να το πατήσει.
Το στέλνω τώρα εγώ που φρικάρησα ομοίως.

πιθανόν πέρασε απαρατήρητο γιατί κάποιος θα έπρεπε να το πατήσει.
Το στέλνω τώρα εγώ που φρικάρησα ομοίως.

:D ελπιζω τουλαχιστον η τρομαρα να ηταν μειωμενη μιας και ειπα οτι ειναι τρομακτικη :ernaehrung004:

:D ελπιζω τουλαχιστον η τρομαρα να ηταν μειωμενη μιας και ειπα οτι ειναι τρομακτικη :ernaehrung004:

όχι
σε διαβεβαιώνω ήταν κανονική.:furious3:

Χμμμ! Μα καλα σβησατε το "μικρος στο ματι μεγαλος στο κρεβατι"? Ποιος ο λογος...

Ζήτημα καθαρά σεβασμού στους χρήστες, και στο φόρουμ που διαχειριζόμαστε..
Αφού πρόλαβες και το διάβασες μπορείς να το μεταφέρεις στις παρέες σου.

Υπάρχουν και epic αντιδράσεις σε τέτοιες φάρσες... :rofl:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τίγκα φτιαχτό είναι... η οθόνη είναι καρφωμένη για να μη πεταχτεί από τη μπουνιά...... :p

αν είναι και πραγματική και δεν είναι περασμένο σε green screen style γιατί όταν τρυπάει φαίνεται τρομερά λεπτή...

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδάκια της τρίτης δημοτικού και μπαίνει στην τάξη η καινούργια δασκάλα.
Η δασκάλα ρωτάει τα παιδάκια ποια είναι τα ονόματα τους για να γνωριστούν.
Ρωτάει λοιπόν το πρώτο:
- Πως σε λένε παιδί μου;
Αυτό λέει:
- Μιχάλη.
Τότε η δασκάλα αναψοκοκκινίζει και τραβάει 2 σφαλιάρες το μικρό.
- Τι; Έτσι σε βαφτίσανε; Το όνομα σου είναι Μιχαήλ.
Έπειτα ρωτάει το επόμενο παιδάκι, πως το λένε. Αυτό απαντάει:
- Μανόλη.
Η δασκάλα τότε του ρίχνει μια ανάποδη και φωνάζει θυμωμένη:
- Πως; Το όνομα σου είναι Εμμανουήλ;
Ύστερα φτάνει και στο τρίτο παιδάκι. Το ρωτάει το όνομα του, αλλά εκείνο την κοιτάει φοβισμένο.
Η δασκάλα του λέει:
- Πες μου. δεν δαγκώνω.
Το παιδάκι όμως πάλι διστάζει, οπότε η δασκάλα αρχίζει να ωρύεται. Τότε το παιδάκι λέει:
- Εεε.. Πετρουήλ!!!!!!!!

Μια φορά κάποιος πήγε να επισκεφτεί τον Γιαπωνέζο φίλο και γείτονά του που είχε χτυπήσει σε αυτοκινητιστικό. Ήταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με το που έφτασε τον είδε ξαπλωμένο και καλωδιωμένο. Καλώδια παντού. Στεκόταν εκεί, δίπλα στο κρεββάτι του φίλου του, σιωπηλός και κοίταζε τα ρυτιδιασμένα του μάτια καθώς εκείνος αναπαυόταν ήρεμα συνδεδεμένος με όλα εκείνα τα μηχανήματα.

Ξαφνικά κάποια στιγμή ο Γιαπωνέζος πετάχτηκε και με γουρλωμένα μάτια φώναξε:

"SAKARO AOTA NAKAMY ANYOBA, SUSHI MASHUTA!!!"

Μετά από αυτό, εξέπνευσε και πέρασε σε μια καλύτερη ζωή. Οι τελευταίες λέξεις του νεκρού πια φίλου του έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη του πρωταγωνιστή της ιστορίας μας. Στην κηδεία του πλησίασε τη μητέρα του και τη χήρα γυναίκα του τις αγκάλιασε και τους είπε:

-Κυρία Fumiko και κυρία Shakita ο αγαπημένος μας Fuyiro, λίγο πριν ξεψυχήσει μου είπε την εξής φράση που δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου:

"SAKARO AOTA NAKAMY ANYOBA, SUSHI MASHUTA!!!" Και δεν ξέρω τι ήθελε να πει.

Η μητέρα του Fuyiro σχεδόν έμεινε στον τόπο και η χήρα κοίταξε τον γείτονα έντρομη. Ο τύπος επέμεινε:

-Τι ήθελε να πει με αυτές τις λέξεις κυρία Shakita;

Η χήρα τον κοίταξε θυμωμένη και του απάντησε: ''ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΗΛΙΘΙΕ!!!''