Το ανέκδοτο της ημέρας

Ειναι δυο παλαιστινιοι και μπαινουν σε ενα μπαρ.Το μπαρ μεσα ηταν αδειο.

Λεει ο ενας λοιπον στον αλλο:

"Μη σκας,παμε αλλου"

Ειναι δυο τρελοι και κρεμονται απο ενα δεντρο.Σε μια φαση ο ενας αφηνει το ενα χερι του,μετα αφηνει και το αλλο και επεσε κατω.

-Τι επαθες ρε? ρωταει ο αλλος

- "Ωριμασα"

Η στιγμή αμηχανίας που μπαίνεις στο pet shop και αφηρημένος ρωτάς την πωλήτρια αν έχει κολάρα...

Η Γιουβέντους κάνει το μπαμ του καλοκαιριού παίρνοντας μια τσιπούρα.Χαμός στο αεροδρόμιο.Μπαίνει στο γήπεδο η τσιπούρα μετά απο 4 δευτερόλεπτα πεθαίνει.Μετά απο 2 μέρες η Ίντερ παίρνει μια σαρδέλα.Πάλι χαμός στο αεροδρόμιο μπαίνει στο γήπεδο η σαρδέλα μετά απο 6 δευτερόλεπτα πεθαίνει.Μετά απο 3 μέρες η Μίλαν παίρνει ένα δελφίνι,χαμός στο αεροδρόμιο,μπαίνει το δελφίνι στο γήπεδο και πεθαίνει μετα απο 8 δευτερόλεπτα.

Ηθικό δίδαγμα - Στη Serie A δεν ζεί το ψάρι !

Διάλογος στην φυλακή:

- Ρε φίλε γιατί είσαι μέσα;

- Γιατί έβγαλα χοντρά λεφτά....

- Δηλαδή;

- Βγήκαν 1 χιλιοστό πιο χοντρά απ' τα κανονικά.....

Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα σουβλατζίδικο:
- Μία πίτα, σας παρακαλώ, λέει στον σουβλατζή.
- Με καλαμάκι; ρωτάει αυτός.
- A, θα τρελαθώ, μη μου πείτε ότι βγήκε και σε χυμό;

Τι ψαχνει μια ξανθια σε ενα νεκροταφειο?

Σκελετο για τα γυαλια της.

Θα πιάσουμε τις ξανθιές???

...........

Γιατί ....μια ξανθιά είναι γονατιστή στην κουζίνα της, κόβοντας πατάτες?

Γιατί η συνταγή έλεγε: .............5 πατάτες κομμένες στα 4!

Mία ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητό της και την σταματάει μία τροχονόμος, επίσης ξανθιά.
- Το δίπλωμά σας παρακαλώ, της λέει η τροχονόμος.
Η ξανθιά οδηγός σαστισμένη, αρχίζει να ψάχνει στην τσάντα της και ρωτά την τροχονόμο.
- Πώς είναι αυτό το δίπλωμα; Δεν το βρίσκω.
- Είναι ροζ, τετράγωνο και έχει την φωτογραφία σας επάνω, της αποκρίνεται η ξανθιά τροχονόμος.
Η ξανθιά οδηγός ξανακοιτάει την τσάντα της και βγάζει ένα τετράγωνο ροζ καθρεφτάκι και κοιτάζεται καλά καλά σε αυτό.
- Ορίστε το δίπλωμά μου λέει και το δίνει στην τροχονόμο.
Η τροχονόμος το παίρνει, κοιτάζεται καλά καλά σε αυτό, της το ξαναδίνει πίσω και της λέει..
- Μπορείτε να φύγετε, δεν ήξερα ότι είστε αστυνομικός!!

Συζητούν δυο αγελάδες:
-Σε λίγο θα έρθει ένα φορτηγό να με πάρει
-Και που θα πας?
-Όπου Μεβγαλ...
………………
Πανέμορφος ποταμός ο Νείλδος πάντως
-Μήπως εννοείς Νείλος;
-Και γω έτσι τον ήξερα αλλά μου είπανε κάπου έχει ένα δέλτα
...........................
Πώς σε λένε;
- Λίτσα
- Λίτσα; Από πού βγαίνει;
- Από το Καλυψώ
Ελπίζω να πιάσατε το υπονοούμενο
…………………..
- Πάρτα μωρή άρρωστη..
- Μα δε θέλω...
- Πάρτα μωρή, χάπια είναι.
………………
-Πόσο έχεις το σάντουιτς;
-2 ευρώ
-Και τι βάζεις μέσα;
-Ότι θέλεις!
-Οκ, βαλε μου 5 σουβλάκια, μια σαλάτα και μια μπύρα

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Το ζευγάρι τσακώνεται για μια ακόμη φορά. Η σύζυγος τηλεφωνεί στη μητέρα της κλαίγοντας και της λέει: - "Τσακώθηκε και πάλι μαζί μου. Δεν το αντέχω άλλο, έρχομαι να μείνω μαζί σου"! Και η μητέρα: - "Όχι, κόρη μου, πρέπει να πληρώσει για το λάθος του, .... έρχομαι ΕΓΩ να μείνω μαζί σας"!!!!

Μερικές φορές κοιτάζω κάποιους ανθρώπους και αναρωτιέμαι:

είναι δυνατόν Αυτός να είναι το σπερματοζωάριο που νίκησε;

Ο μπαμπάς στον Τοτό
Σήμερα σου έφερε ο πελαργός ενα καινούργιο αδελφάκι...

Τοτός:
Καλά ρε μπαμπά έξω κυκλοφορούν ένα σωρό ωραίες γυναίκες κι εσύ
πήγες να γ...... τον πελαργό...??

Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο
Πλήρωμα...
¨- Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτο;¨

Το καλό απαντάνε όλοι με μια φωνή....

- - Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ!

Ένας τύπος προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να του καθίσει να της
τον βάλει στα αυτιά:

- Μα τρελάθηκες, Χριστιανέ μου; Τι θέλεις, να κουφαθώ;

- Καλά, τι φοβάσαι; Τόσα χρόνια δε θα είχες μουγγαθεί;

Tι κοινό έχει το συζυγικό sex με μία καντίνα στην Eθνική;
1. Ποιότητα μέτρια...

2. Ποικιλία περιορισμένη...

3. ...Aλλά στις τρεις η ώρα τα χαράματα, τι άλλο να βρεις ανοιχτό;;;

Σε έναν συνεδριακό χώρο κάπου στην Ελβετία συγκεντρώθηκαν επιστημονικές αποστολές απ όλο τον κόσμο, για να δημοσιοποιήσουνε τα επιστημονικά τους ευρήματα, όσον αφορά "Το ταχύτερο πράγμα στον κόσμο".

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου πήρε το λόγο η επιστημονική ομάδα των Αμερικανών. Είπαν λοιπόν οι Αμερικανοί: κατόπιν χρόνιων μελετών και εντατικών πειραμάτων καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το ταχύτερο πράγμα στον κόσμο είναι το ρεύμα. Πατάς το διακόπτη και ανάβει η λάμπα αστραπιαία. Πωπω τι ανακάλυψαν οι Αμερικανοί! Ακούστηκε με μια φωνή από τους άλλους επιστήμονες.

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου πήρε το λόγο η επιστημονική ομάδα των Ρώσων. Είπαν λοιπόν οι Ρώσοι: Θα αναγκαστούμε να διαφωνήσουμε με τους συνάδελφους μας τους Αμερικανούς γιατί κατόπιν χρόνιων μελετών και εντατικών πειραμάτων καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το ταχύτερο πράγμα στον κόσμο είναι η σκέψη. Έρχεται στο μυαλό σε χρόνο μηδέν. Πωπω τι ανακάλυψαν οι Ρώσοι! Ακούστηκε με μια φωνή από τους άλλους επιστήμονες.

Βγαίνουν την άλλη μέρα οι Έλληνες και λένε: Λυπούμαστε που θα αναγκαστούμε να διαφωνήσουμε και με τους Ρώσους αλλά και με τους Αμερικανούς γιατί το γρηγορότερο πράγμα στον κόσμο είναι το κόψιμο. Όταν σου έρθει ούτε το φως προλαβαίνεις να ανάψεις αλλά ούτε να σκεφτείς που θα χεσεις!