Το ανέκδοτο της ημέρας

Που είναι τα παιδιά;

Στα αγγλικά.

Where are the kids?

Μεταξύ πρόσφατα καταιδκασμένων ισοβιτών.

-Εγώ θα περνάω τις ώρες μου μ' αυτό το επιταπέζιο,που περιέχει σκακι-ντα´μα-τάβλι-φιδάκι...
-Εγώ,λέει ο δεύτερος,παίζοντας μ' αυτέ ςτις τράπουλες που έφερα.
-Εγώ λέει ο τρίτος,μ' αυτά...δείχνοντας μια σακκούλα γεμάτη ταμπόν.

Ρε τρελλάθηκες απο τώρα;Του λένε οι άλλοι...Πως δηλαδή γίνεται αυτό;

Τι πως γίνεται;Αφού το γράφουν καθαρά επάνω...
Φορώντας τες,μπορείς ν' ασχοληθείς μ' όλα τα σπόρ.Να κολυμπήσεις,να κάνεις ορειβασία,να παίξεις βόλεϋ...

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και γίνεται πανικός.

Τότε έρχεται μια ιδέα του Καπίνο: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!".
Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Καπίνο τη στολή του μπάτσου,
κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος.
Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα:
"Καπίνο, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;"
Τρελλαίνεται ο Καπίνο Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται:
"Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν,
η γριά πώς με αναγνώρισε;;;"

Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια,
ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο:
"Καπίνο με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Καπίνο!
Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει".

Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι.
Καπίνο:
"Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;".
Κι η γριά: "Σκάσε ρε βλάκα! Ο Ρισβάνης είμαι!!!"
Διαχρονικο ανεκδοτο καποτε ηταν στην θεση τους ο Αλεξανδρης και ο Καραπιαλης..

Μόλις είχα καθήσει, όταν ακούω μία φωνή από δίπλα να μου λέει:
- "Γειά σου, τι γίνεται";
Δεν συνηθίζω ν' αρχίζω συζήτηση στην τουαλέτα, αλλά δεν ξέρω τι μ' έπιασε κι απάντησα, λίγο σαστισμένος
- "Μια χαρά!"
Κι ο άλλος λέει:
- "Και τι κάνεις;"
- "Ε, ό,τι κι εσύ, ταξιδεύω!"
Ενώ προσπαθώ να καταλάβω το νόημα των ερωτήσεων, αυτός συνεχίζει :
- "Μπορώ να έρθω από κει;"
Κάπου εκεί η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει, οπότε προσπάθησα να τελειώσω ευγενικά τη συζήτηση:
- "Καλύτερα όχι, έχω δουλειά αυτή τη στιγμή!"
Και τότε ακούω τον άλλο να λέει νευρικά:
- "Κοίτα, θα πρέπει να σε κλείσω. Είναι ένας μ@λάκας στη διπλανή τουαλέτα που απαντά συνεχώς στις ερωτήσεις μου!"

Ετσι έλεγε το ανέκδοτο μπρε. Περνούσε ο Γκάλης μια γριουλα στο δρόμο και κάθε φορά αυτη του λεγε thnx , Nik! Και στο τέλος βγαίνει γριουλα ο Γιαννάκης. Δεν θυμασαι μια κλαμμενη φατσα που έπαιρνε οπότε κλαιγοταν στους διαιτητες ?

Ετσι έλεγε το ανέκδοτο μπρε. Περνούσε ο Γκάλης μια γριουλα στο δρόμο και κάθε φορά αυτη του λεγε thnx , Nik! Και στο τέλος βγαίνει γριουλα ο Γιαννάκης. Δεν θυμασαι μια κλαμμενη φατσα που έπαιρνε οπότε κλαιγοταν στους διαιτητες ?

Το θυμάμαι, απλά επειδή πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να φάνε ξύλο παίκτες ΟΣΦΠ και ΠΑΟ έλεγα μήπως υπήρχε και τότε εκεί και δε το θυμάμαι.

Γυφτιά είναι:

- Να χτίζεις εξοχικό στο Κρυεκούκι /Ζούμπερι / Ξυλόκαστρο / Αλεποχώρι / Κινέτα / Μέθανα και να δίνεις οδηγίες στον αρχιτέκτονα να το κάνει φτυστό σαλέ του Γκστάαντ με σκεπή επικλινή για να φεύγει το χιόνι, «όσο και αν κοστίσει»

- Να βουτάς στη Βάρκιζα με πλήρη στολή δύτη, μαχαίρι στο πόδι και ψαροντούφεκο για φαλαινοκαρχαρίες (στη Βάρκιζα ως γνωστόν, οι φαλαινοκαρχαρίες έρχονται μέχρι έξω και τους πετάνε παπάρες οι θαμώνες των παραλιακών ρεστωράν).

- Να αφήνεις τη σχάρα του σκι στο αυτοκίνητο όλο το χρόνο. (διότι δεν ξέρεις καμια φορά, στη Μύκονο είναι και πονηρός ο καιρός).

- Να έχεις να κάνεις μπάνιο 9μιση εβδομάδες και να φοράς κολόνια να καλύψεις την ιδρωτίλα. (το κουνάβι της περιοχής σας, σας εύχεται καλό 15αύγουστο).

- Να έχεις 23 τασάκια μπροστά σου και να πετάς τα τσιγάρα στις γλάστρες. (παρντόν ξεροβήχει η αζαλέα ή μου φαίνεται? Μπα? Παίζει και μπεγλέρι?!)

- Να βγάζεις κόσμο έξω για τη γιορτή σου και να τους αφήνεις να πληρώσουν το λογαριασμό. (ευχαριστώ παιδιά, περάσαμε τέλεια, αφού μάλιστα είχε τέτοια επιτυχία λέω να το κάνω συχνότερα, και όπως βγαίνετε πάρτε μου και τσιγάρα. -- Να ζήσεις Μπάμπη μου, να σε χαιρόμεθα και του χρόνου σπίτια μας).

- Να είσαι γυναίκα και να μην κάνεις καν την κίνηση να βάλεις το χέρι στην τσάντα όταν έρχεται ο λογαριασμός λες και ο άλλος δίπλα είναι ο νταβατζής και όχι σύντροφος/φίλος/γνωστός (μωρό μου έχεις ψιλά να δώσουμε στο παιδί γιατί έχω 100 ευρώ? --- μα τι λες αγάπη μου δεν κουβαλάω ποτέ λεφτά όταν βγαίνω με άντρες. Τι σε έχω? Αν ήταν έβγαινα και με την Τασούλα!).

- Να σκυλοβρίζεις τις γκόμενες που δε σου κάθονται. (Α, σιχτίρ μωρή κάργια /σκαρμούτσα / λινάτσα / πετούγια / λεσβία δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου, να περνάει η ώρα γιατί στις 5 έχω οδοντίατρο και βάζω στοίχημα ότι σου αρέσει και η Ντέμι Μουρ, ανώμαλη, που σου κακοπέφτει ο Μπάμπης. Και πρόσεξε, εγώ σου ρίχνω χυλόπιτα, όχι εσύ σε μένα. -- Ιιιιιιιιιιι -- Σπινάρισμα τσατισμένης αποχώρησης. Τελικά όλες π*** είναι -- Εκτός από τη μαμά.)

- Να μην έχεις λεφτά να πάρεις μια μηχανή της προκοπής και να οδηγείς «φτιαγμένο». (έτοιμο το παπί, με καρμπυρατέρ από φρεγάτα κύριε Μπάμπη μας. Θα σκίσετε πάλι! Αλήθεια εκείνο το σκέητμπορντ με χειρολαβές από διαστημικό λεωφορείο το έχετε ακόμη ή το δώσατε στο Δημόκριτο να το θάψουν?)

- Να έχεις καράφλα και να κολλάς όλο το μαλλί μονόπαντα. (Κλααααατς, άντε χτενιστήκαμε και σήμερα!).

- Να φοράς σούπερ επαγγελματικό ρολόι καταδύσεων ενώ κινείσαι στο τρίγωνο Κυψέλη -- Παγκράτι -- Κ. Πετράλωνα. (τούτο δω το πραματάκι που βλέπεις αντέχει μέχρι 800 μέτρα βάθος, 35 ατμόσφαιρες πίεση, 5 εκρήξεις υποθαλάσσιων ηφαιστείων και 2 τρακαρίσματα με πυρηνικό υποβρύχιο, ενώ διαθέτει και φακό για την άβυσσο, ανοιχτήρι για στρείδια, πυροφάνι για καλαμάρια, κλουβί για τα σκυλόψαρα, μπιμπερό για ορφανά φαλαινάκια και άμα δεις, εδώ δεξιά, πατάς ένα κουμπί και φωσφορίζει η φωτογραφία του Κουστώ. Ασε, δε μπορείς να φανταστείς πόσο με έχει βολέψει!).

- Να δοκιμάζεις με ύφος ειδήμονα σε ταβέρνα, κρασί Δεμέστιχα Ιουνίου 2004 (Μτς, μτς, μτς... -- η γλώσσα πλαταγίζει στον ουρανίσκο - ... από δυτική πλαγιά δεν είναι? --τι να σου πω ρε μάστορα, όπως πας για Λιοσα, όλο ευθεία. --Αρκετά καλό, αν και λίγο -παύση- .. φρουτώδες. Εντάξει παιδί μου, σερβίρισε και την κυρία).

- Να φυλάς σακούλες από ακριβά μαγαζιά στυλ bvlgari, DKNY, Νέο Κατοικείν κλπ και να βάζεις μέσα τα ψώνια του μανάβη. (καλέ τι πήρατε από του Βερσάτσε? --Μπα τίποτα, 3 κιλά γιαρμάδες, ένα πεπόνι και μια θημωνιά άνιθο.

Γυφτιά είναι:

- Να χτίζεις εξοχικό στο Κρυεκούκι /Ζούμπερι / Ξυλόκαστρο / Αλεποχώρι / Κινέτα / Μέθανα και να δίνεις οδηγίες στον αρχιτέκτονα να το κάνει φτυστό σαλέ του Γκστάαντ με σκεπή επικλινή για να φεύγει το χιόνι, «όσο και αν κοστίσει»

- Να βουτάς στη Βάρκιζα με πλήρη στολή δύτη, μαχαίρι στο πόδι και ψαροντούφεκο για φαλαινοκαρχαρίες (στη Βάρκιζα ως γνωστόν, οι φαλαινοκαρχαρίες έρχονται μέχρι έξω και τους πετάνε παπάρες οι θαμώνες των παραλιακών ρεστωράν).

- Να αφήνεις τη σχάρα του σκι στο αυτοκίνητο όλο το χρόνο. (διότι δεν ξέρεις καμια φορά, στη Μύκονο είναι και πονηρός ο καιρός).

- Να έχεις να κάνεις μπάνιο 9μιση εβδομάδες και να φοράς κολόνια να καλύψεις την ιδρωτίλα. (το κουνάβι της περιοχής σας, σας εύχεται καλό 15αύγουστο).

- Να έχεις 23 τασάκια μπροστά σου και να πετάς τα τσιγάρα στις γλάστρες. (παρντόν ξεροβήχει η αζαλέα ή μου φαίνεται? Μπα? Παίζει και μπεγλέρι?!)

- Να βγάζεις κόσμο έξω για τη γιορτή σου και να τους αφήνεις να πληρώσουν το λογαριασμό. (ευχαριστώ παιδιά, περάσαμε τέλεια, αφού μάλιστα είχε τέτοια επιτυχία λέω να το κάνω συχνότερα, και όπως βγαίνετε πάρτε μου και τσιγάρα. -- Να ζήσεις Μπάμπη μου, να σε χαιρόμεθα και του χρόνου σπίτια μας).

- Να είσαι γυναίκα και να μην κάνεις καν την κίνηση να βάλεις το χέρι στην τσάντα όταν έρχεται ο λογαριασμός λες και ο άλλος δίπλα είναι ο νταβατζής και όχι σύντροφος/φίλος/γνωστός (μωρό μου έχεις ψιλά να δώσουμε στο παιδί γιατί έχω 100 ευρώ? --- μα τι λες αγάπη μου δεν κουβαλάω ποτέ λεφτά όταν βγαίνω με άντρες. Τι σε έχω? Αν ήταν έβγαινα και με την Τασούλα!).

- Να σκυλοβρίζεις τις γκόμενες που δε σου κάθονται. (Α, σιχτίρ μωρή κάργια /σκαρμούτσα / λινάτσα / πετούγια / λεσβία δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου, να περνάει η ώρα γιατί στις 5 έχω οδοντίατρο και βάζω στοίχημα ότι σου αρέσει και η Ντέμι Μουρ, ανώμαλη, που σου κακοπέφτει ο Μπάμπης. Και πρόσεξε, εγώ σου ρίχνω χυλόπιτα, όχι εσύ σε μένα. -- Ιιιιιιιιιιι -- Σπινάρισμα τσατισμένης αποχώρησης. Τελικά όλες π*** είναι -- Εκτός από τη μαμά.)

- Να μην έχεις λεφτά να πάρεις μια μηχανή της προκοπής και να οδηγείς «φτιαγμένο». (έτοιμο το παπί, με καρμπυρατέρ από φρεγάτα κύριε Μπάμπη μας. Θα σκίσετε πάλι! Αλήθεια εκείνο το σκέητμπορντ με χειρολαβές από διαστημικό λεωφορείο το έχετε ακόμη ή το δώσατε στο Δημόκριτο να το θάψουν?)

- Να έχεις καράφλα και να κολλάς όλο το μαλλί μονόπαντα. (Κλααααατς, άντε χτενιστήκαμε και σήμερα!).

- Να φοράς σούπερ επαγγελματικό ρολόι καταδύσεων ενώ κινείσαι στο τρίγωνο Κυψέλη -- Παγκράτι -- Κ. Πετράλωνα. (τούτο δω το πραματάκι που βλέπεις αντέχει μέχρι 800 μέτρα βάθος, 35 ατμόσφαιρες πίεση, 5 εκρήξεις υποθαλάσσιων ηφαιστείων και 2 τρακαρίσματα με πυρηνικό υποβρύχιο, ενώ διαθέτει και φακό για την άβυσσο, ανοιχτήρι για στρείδια, πυροφάνι για καλαμάρια, κλουβί για τα σκυλόψαρα, μπιμπερό για ορφανά φαλαινάκια και άμα δεις, εδώ δεξιά, πατάς ένα κουμπί και φωσφορίζει η φωτογραφία του Κουστώ. Ασε, δε μπορείς να φανταστείς πόσο με έχει βολέψει!).

- Να δοκιμάζεις με ύφος ειδήμονα σε ταβέρνα, κρασί Δεμέστιχα Ιουνίου 2004 (Μτς, μτς, μτς... -- η γλώσσα πλαταγίζει στον ουρανίσκο - ... από δυτική πλαγιά δεν είναι? --τι να σου πω ρε μάστορα, όπως πας για Λιοσα, όλο ευθεία. --Αρκετά καλό, αν και λίγο -παύση- .. φρουτώδες. Εντάξει παιδί μου, σερβίρισε και την κυρία).

- Να φυλάς σακούλες από ακριβά μαγαζιά στυλ bvlgari, DKNY, Νέο Κατοικείν κλπ και να βάζεις μέσα τα ψώνια του μανάβη. (καλέ τι πήρατε από του Βερσάτσε? --Μπα τίποτα, 3 κιλά γιαρμάδες, ένα πεπόνι και μια θημωνιά άνιθο.

Απαιτώ ατ´τους Mod να σβυστεί το παραπάνω ως άκρως ρατσιστικό. :angry:

Τι σου φταίει ο Μπάμπης δηλαδή; :p

Last edited:
Ντάξει ερωτεύτηκα. Τώρα πως γίνεται αυτό που χάνετε κιλά.;
------------------------------

Καλή η κόρνα, αλλά σαν την μουτζα δεν έχει.
-----------------------------

Αφού δεν θέλεις να με παντρευτείς, μπορείς να μου πεις γιατί ήρθες και κάθισες δίπλα μου με το που μπήκες στο λεωφορείο ??
----------------------------

Πάντα φταίνε αυτοί που έχουν νεύρα...
Για αυτούς που τους τα δημιουργούν ούτε λόγος..
---------------------------

Ολόκληρος μαντράχαλος ο άλλος κ δεν κατέβαινε απ'την κούνια. ...κατέβα ρε βλάκα,να κάνουμε κ εμείς. !!
---------------------------

Πάνε και μπλέκονται οι 'θέλω σεξ' με τους 'θέλω σχέση' και θρηνούμε θύματα μετά.
--------------------------

Οι γυναίκες δεν είναι αναποφάσιστες. Ξέρουν πολύ καλά και τι θέλουν και τι δεν θέλουν. Απλά τις περισσότερες φορές είναι το ίδιο πράγμα.
-------------------------

Μου γνώρισε ο κολλητός μου μια Ισπανίδα.
- Γεια σου. Τι κάνεις; της λέω.
- Όλα! μου λέει..
Κάτσε ρε κοπελιά να γνωριστούμε πρώτα......

Απαιτώ ατ´τους Mod να σβυστεί το παραπάνω ως άκρως ρατσιστικό. :angry:

Τι σου φταίει ο Μπάμπης δηλαδή; :p

Θα διαβιβασω το αίτημα. ..
αν και γενικά δεν εχει λογο υπαρξης

Πας φιρι φιρι να αλλαξουμε απο δω και περα ολα τα ονοματα στα ανεκδοτα σε Μπαμπης... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

το ανέκδοτο (τελος πάντων αυτό που αναρτήθηκε)

Βρε, πλάκα έκανα, επειδή έλεγε συνεχώς Μπάμπης και Μπάμπης... Σιγά τώρα που με πείραξε το ανέκδοτο...

Re: Τα ανέκδοτα της ημέρας

Αυτό που οι κουτσουλιές είναι άσπρες στα μαύρα αυτοκίνητα και μαύρες στα άσπρα με ξεπερνάει.

Το χασμουρητό είναι ο τρόπος του οργανισμού να σου πει: «Έχεις 10% μπαταρία».

Η άλλη στο super market βάζει το χαρτί υγείας σε ξεχωριστή σακούλα από τα φαγώσιμα. Λες και σε λίγες ώρες δεν θα συναντηθούν.

Του φαγητού:

Ήθελα γιαούρτι με ζάχαρη... μπερδεύτηκα και έριξα αλάτι.
Ε, μη πάει χαμένο, έβαλα αγγούρι, σκόρδο και τώρα ψήνω δυο μπριζόλες.

Φήμες λένε ότι κάποιος γύρισε από το φούρνο χωρίς να φάει τη γωνίτσα από τη φρατζόλα.

Ξυπνάω το βράδυ με μια τρελή λιγούρα για γλυκό.
Ανοίγω το ψυγείο.
Μμμμμ... κουτί από ζαχαροπλαστείο..
Ανοίγω το κουτί...
Αυγά από το χωριό;;;
Τρέλανε μας κι άλλο γιαγιά.μπορείς.

Ο σουβλατζής της γειτονιάς με έχει μάθει τόσο καλά που παραγγέλνω με αναπάντητη.!!!

Αχ αυτές οι μάνες:

Κάθε φορά που η μάνα μου θέλει να της κατεβάσω το μίξερ από το ράφι, μεταμορφώνομαι από "2 μέτρα γάιδαρος" σε "2 μέτρα παλικάρι".

Τυλίγουν οι μανάδες φαγητό σε αλουμινόχαρτο. Με το περίσσευμα φτιάχνεις μια στολή αστροναύτη, ένα δορυφορικό πιάτο και κάνεις και ανταύγειες.!!!

Και πάμε στου έρωτα και στης φωτιάς:

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη.

Το σεξ μετά τα 80 είναι σαν να παίζεις μπιλιάρδο με σπάγκο αντί για στέκα.

Δεν είναι ότι έχω καιρό να γκομενίσω, απλά μου έγραψε χθες μια σε μήνυμα «babe» και εγώ κατάλαβα «Μπάμπη».

Aυτή η Max Factor, που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται 2 φορές πιο μακριές & παχιές, ξέρετε αν βγάζει προφυλακτικά;;;

Μπαίνω σε φαρμακείο πριν λίγο και ζητάω 10 προφυλακτικά. Ακούω 3 κορίτσια πίσω μου να ξεκαρδίζονται στα γέλια. Λέω στον υπάλληλο «καν'τα 13!». Το βούλωσαν αμέσως.!!!

Κακώς έκραξα την δικιά μου ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει. Μια χαρά τσουρέκια μου τα 'κανε...

Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο.

Εκείνος ήθελε διακοπές στη Φολέγανδρο. Εκείνη ήθελε διακοπές στη Σκιάθο. Τελικά συμβιβάστηκαν! Βρήκαν μια μέση λύση! Θα πάνε Σκιάθο.!!!

Να βρίσκεις την γυναίκα της ζωής σου και να έχει ήδη γνωρίσει τον άντρα της δικής της ζωής. Μη σου τύχει!!!

Μη σου τύχει!!!

Περί τηλεφώνων και άλλων:

Όταν με παίρνουν στο σταθερό του σπιτιού και με ρωτάνε: "Πού είσαι;" Τους λέω: "Κλείσε οδηγάω θα σε πάρω σε λίγο".

Χτυπάει το θυροτηλέφωνο. Σε ρωτάει "Είσαι σπίτι;" Δεν νευριάζεις. Απαντάς ήρεμα "Ναι, εσύ που είσαι;".!!!

Αν περιμένεις τηλέφωνο και δεν χτυπάει, πήγαινε τουαλέτα. Πιάνει εννιά στις δέκα.

Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος δουλεύει σαν την εφορία.

Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σα να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό με το αυτοκίνητό σου.

"Κάθε εμπόδιο για καλό" λένε. Πόσα εμπόδια πρέπει να μας έρθουν μέχρι να έρθει αυτό το "καλό" δεν το έχει προσδιορίσει κάποιος όμως.!!!

Και ω του θαύματος και περί πολιτικής:

Κομουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Φήμες λένε ότι το ΙΚΑ θα μετονομαστεί σε ΙΚΕΑ, με σλόγκαν "θεραπεύσου μόνος σου"!!!

Γείτονες Τατσόπουλου στο STAR: "Βλέπαμε τις νταλίκες της Durex να ξεφορτώνουν στο σπίτι του αλλά δε δώσαμε σημασία'.

-αναπολώ την εποχή που χρώσταγα μόνο μαθηματα...

Στο Facebook σε χάζευα, και έλιωνε το router μa όταν σε είδα απο κοντά εσπασα το computer.

Τελικά, είσαι το ναρκωτικό μου!
-Αχ μωρό μου, σοβαρολογείς;
-Φυσικά! Μου κοστίζεις ένα σωρό λεφτά και μου καταστρέφεις και τη ζωή ...

Αν όλοι οι άντρες είναι ίδιοι, τότε γιατί κάνετε τόσο καιρό να διαλέξετε;

Αυτό που στα γενέθλια σβήνεις τα κεράκια και όταν πεθάνεις στα ανάβουν... δεν το καταλαβαίνω!

Μην μπερδευεις τον χαρακτηρα μου με την συμπεριφορα μου...
Ο χαρακτηρας ειμαι εγω, η συμπεριφορα μου εξαρταται απο εσενα!

Μερικές φορές κοιτάζω κάποιους ανθρώπους και αναρωτιέμαι:
είναι δυνατόν Αυτός να είναι το σπερματοζωάριο που νίκησε;

Βλεπω καποιες κοπελιες στο δρομο και αναρωτιεμαι... Εχουν βαφτει ή εχασαν στο paintball;

Ασθενής: Υπάρχει κάτι για να ζήσω πολύ;
Γιατρός: Παντρέψου.
Ασθενής: Νομίζετε ότι βοηθάει;
Γιατρός: Όχι, αλλά θα σταματήσετε να επιθυμείτε να ζήσετε πολύ.

Γατί το ζευγάρι κρατιέται χέρι-χέρι στη γαμήλια τελετή; Είναι μία τυπικότητα, όπως ακριβώς οι μποξέρ δίνουν τα χέρια πριν αρχίσει ο αγώνας μποξ

Τη γλώσσα μας την λέμε «μητρική», μάλλον γιατί ο πατέρας μιλάει σπάνια...

Όταν παντρευόσουν κ ελεγες "μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος" , μάλλον δεν περίμενες οτι σε λίγα χρόνια ο όρκος γίνεται στόχος ζωής...

- Εγώ στόλισα και το αυτοκίνητο φέτος για τις γιορτές.
- Έλα ρε,πώς;
- Είναι αναμμένα όλα τα λαμπάκια... της βενζίνης, της μπαταρίας, του σέρβις

Δεν έχουμε λόγο για να ανησυχούμε για το τέλος του κόσμου, καθώς ως χώρα είμαστε 100 χρόνια πίσω...

Απ όλα τα είδη του πλανήτη μόνο οι άνθρωποι κ οι κάλτσες δυσκολεύονται να βρουν ταίρι...

Το shopping πλεον εχει καταντήσει βλέππing...

Μια χαρά πέρναγε η Χιονάτη... μαμ, κακά, και νάνοι.

Σε κάθε αστυνομικό έλεγχο όλο η ίδια ερώτηση:
-Έχετε πιει;
Παράπονο το έχω. Μία φορά να με ρωτήσουν αν έχω φάει

"θα σε κάνει άντρα ο στρατός".
Πλένω, σφουγγαρίζω, σκουπίζω, μαγειρεύω, χαιρετάω όποιον περνάει...
Δεν έγινα άντρας, η μάνα μου έγινα...

-Γιατί οι γυναίκες έχουν πολλά παπούτσια;
-Γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια...

Πωλείται εγκυκλοπαίδεια 45 τόμων σε άριστη κατάσταση δεν την χρειάζομαι πλέον παντρεύτηκα και η γυναίκα μου τα ξέρει όλα!

Re: Τα ανέκδοτα της ημέρας

Και τελοσπάντων έχεις 3 χρόνια να πάρεις τηλέφωνο.
Αν δε με θες πες το, ναουμ...

Μα καλά, πόσο ωραίος είμαι ρε...
μέχρι και η κόκα κόλα όταν την ανοίγω κάνει πςςςςςςς..

-Μ' αγαπάς;
-Σιδερώνω τώρα, πόσα να κάνω ταυτόχρονα;!

Όταν βαριέμαι ακολουθώ κάποιον που μοιράζει φυλλάδια, τα μαζεύω από πίσω του και μόλις τελειώσει πάω και του λέω "φίλε σου πέσαν αυτά".

Μη μιλάτε λίγο, τρώω παξιμάδι και δεν ακούω καλά.

Λέει η δασκάλα στον πατέρα του Μάκη.
- Έχω να σας πω ένα καλό και ένα κακό νέο για τον γιο σας.
- Πείτε μου το κακό πρώτα.
- Τον γιο σας στο σχολείο τον φωνάζουν Μαίρη.
- Και το καλό;
- Βγήκε Μις Μάρτιος.

15 Euro το πλοκάμι χταποδιού λέει !
Ρε φίλε, δεν το θέλουμε για μεταμόσχευση.

-Συγχαρητήρια! Μολις γεννήσατε ενα υγιέστατο αγοράκι! Πως θα το ονομάσετε?
-Νίκο
-Αα, ειναι πιασμενο! Δοκιμαστε το Νικο_20 ή Νικος2013@

Σύμφωνα με τον θερμιδομετρητή μου, σήμερα πρέπει να κάνω ποδήλατο για 3μιση χρόνια.

- Γεια σας. Πυροσβεστική εκεί;
-Ναι, τί πάθατε;
-Με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες.

Ήρθε το χαράτσι στην ανιψιά μου για το σπίτι της Barbie.

-Αμάρτησα πάτερ
-Μπράβο ρε μαν, εγώ σε είχα για τελείως μπούλη!!!!

Μου λέει ένας ταξιτζής τις προάλλες "αγαπώ τη δουλειά μου, είμαι αφεντικό του εαυτού μου, κανείς δε μου λέει τι να κάνω".
Του λέω "κάνε αριστερά".

Αυτο που στον μυστικο δειπνο καθησαν ολοι απο τη μια πλευρα για να βγει καλη η φωτογραφια. Ποσο μπροστα ήταν.;

18 ευρώ κοινόχρηστα είχα.
Χαλάλι η πνευμονία.

Χτυπάει θυροτηλέφωνο. Σε ρωτάει "Είσαι σπίτι;"
Δεν νευριάζεις. Απαντάς ήρεμα "Ναι, εσύ που είσαι;"

Aν χτυπάς το τηλεκοντρόλ στο πόδι σου φορτίζουν οι μπαταρίες του;

Όταν χωρίζει ο Σπάιντερμαν κυλιέται στα ταβάνια.?

Τέτοια βαρεμάρα έχω να βιώσω από τότε που αποφάσισα να κλείνω αργά το ψυγείο για να δω σε ποιο σημείο σβήνει το φωτάκι.

Κάποτε πηγαίναμε στο super market με 100δρχ. και παίρναμε 3 κρουασάν , 4 μολύβια , 2 σβήστρες , 3 σοκοφρέτες ,7-8 μαστίχες, 2 κουτάκια halls και 3 kiss τώρα δυστυχώς. βάλανε κάμερες!!!

Πάω στη μάνα μου και με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ . . .
Ξυπνάω και νοιώθω ακινητοποιημένος.. τρεις κουβέρτες και ένα πάπλωμα!!

Απ' ότι βλέπω. Τα υπονοούμενα τα πιάνουν όλοι.
Με τα αυτονόητα όμως. έχουμε θέμα..

Το ότι το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά από έναν μεγάλο τσακωμό είναι η μισή αλήθεια.
το ότι δεν το κάνεις με τον άνθρωπο που τσακώθηκες είναι η άλλη μισή.

Τα πήρε η διπλανή μου στο μετρό, γιατι νόμιζε ότι κοίταγα τι έγραφε στο κινητό της, λες και με νοιάζει εμένα ποιος είναι ο Μανώλης Θ. που του πε να βρεθούν στις 8..!

Πάει η ξανθιά κερατωμένη στο γκόμενο. Απάντησέ μου με ένα ναι ή με ένα όχι..
-Γιατί με κεράτωσες?

Όταν μου λένε πως κάποιος είναι μισός Έλληνας μισός Σουηδός,
φαντάζομαι έναν να σταματάει για να περάσει πεζός ενώ ταυτόχρονα τον μουντζώνει.

Έχω μια περίεργη αισιοδοξία σήμερα. Θα δω ειδήσεις να μου περάσει.

Παραδεχτείτε το ότι δύο είναι τα μεγαλύτερα άγχη!
1. Να προλάβεις να βάλεις στη σακούλα τα πράγματα του σούπερ μάρκετ ενώ η ταμίας συνεχίζει να χτυπάει.
2. Να βρεις φόρμα να βάλεις την ώρα που ο ντελιβεράς είναι έξω από την πόρτα για να μην του ανοίξεις με το βρακί.

Πήγα να πιω νερό και έφαγα καταλάθος ένα κομμάτι παστίτσιο μια σοκοφρέτα και μια μπανάνα.

9 στουs 10 αντρεs προτιμουν τιs γυναικεs με μεγαλο στηθοs.
Ο 10οs προτιμαει τουs υπόλοιπουs 9.