Το ανέκδοτο της ημέρας

-Κυριε ζαχαροπλάστη τί είναι αυτό το ωραίο γλυκο;
-Ααα κυρία μου αυτό είναι τουλούμπα.
-Ααα, κρίμα.
-Αν δε το παρει ο Λούμπας θα μου το κρατήσετε;

Και για οσους δεν ξερουν τι ειναι η τουλουμπα, δειτε το ενημερωτικο video..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

-Ποία η νομική διαφορά μεταξύ συζύγου και εραστή?
-Ο σύζυγος έχει την ψιλή κυριότητα και ο εραστής την επικαρπία!

Οχι ανεκδοτο,αλλα αστεια κρητικη μαντιναδα:

"Δε τσι καταλαβα ποτε,τσι κωλους των ανθρωπω,χωρις μπαρουτι και φωτια,να βγανουν τετοιο κροτο!"

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται πάνω από ένα τραπέζι ρουλέτας στο Λας Βέγκας. Ερωτεύονται παράφορα, και μετά από ένα βράδυ γεμάτο σεξ και αλκοόλ, οδηγούνται σε ένα διανυκτερεύον παρεκκλήσι και παντρεύονται.

Την επόμενη μέρα, αφού χαρούν τον έρωτα τους, αποφασίζουν να κάνουν ένα διάλειμμα και να ξεκουραστούν στην πισίνα του roof garden. Πράγματι, φτάνουν εκεί και ξαπλώνουν νωχελικά σε δύο ξαπλώστρες. Κάποια στιγμή, ο άντρας σηκώνεται και λέει:
- Αγάπη μου, με συγχωρείς, πάω λίγο να ξεμουδιάσω.

Ο τύπος ανεβαίνει στον χαμηλό βατήρα για τις βουτιές.
Πλησιάζει στην άκρη, κάνει ένα άλμα, περιστρέφεται μιάμιση φορά γύρω από τον εαυτό του και καταλήγει στο νερό εντελώς κάθετα, χωρίς να πεταχτεί σχεδόν ούτε σταγόνα. Οι παρευρισκόμενοι το σχολιάζουν χαμογελαστά, εκείνος βγαίνει από το νερό και ανεβαίνει στον βατήρα των 3 μέτρων. Πηδάει, κάνει δύο τούμπες, μια περιστροφή γύρω από τον άξονα του και καταλήγει στο νερό όπως και πριν, άψογα.

Οι υπόλοιποι έχουν πλέον εντυπωσιαστεί, ο τύπος ξαναβγαίνει και σκαρφαλώνει στον ψηλότερο βατήρα, των 10 μέτρων. Καθώς το πλήθος μουρμουρίζει με δέος, ο τύπος πλησιάζει στην άκρη με την πλάτη προς την πισίνα, πηδάει, κάνει τρεις τούμπες και δύο περιστροφές πριν καταλήξει στο νερό, με μόνο έναν μικρό πίδακα να αποκαλύπτει πως κάποιος βούτηξε.

Καθώς ο κόσμος τον καταχειροκροτεί εκστασιασμένο, ο τύπος επιστρέφει χαλαρά στην ξαπλώστρα του, σκουπίζεται και ξαπλώνει. Η νέα του σύζυγος του λέει:
- Ξέρεις αγάπη μου, με εντυπωσίασες.

- Είναι πολλά που δεν ξέρεις για μένα, της απαντά εκείνος.

- Δηλαδή; τον ρωτά.

- Χρυσός ολυμπιονίκης καταδύσεων στο Σίδνεϊ, της λέει με το χαμόγελο του επιτυχημένου.

- Μπράβο αγάπη μου. Αλλά κι εγώ πιάστηκα λίγο, λέω να ξεμουδιάσω του λέει εκείνη και σηκώνεται.

Πλησιάζει την άκρη της πισίνας, δοκιμάζει με το πόδι της διστακτικά τη θερμοκρασία του νερού, κατεβαίνει προσεκτικά από τη σκάλα στο νερό και... αρχίζει να κολυμπάει γρήγορα την πισίνα πάνω-κάτω, πάνω-κάτω! Αυτό συνεχίζεται για πέντε, δέκα, είκοσι, τριάντα λεπτά, με την τύπισσα να μην κόβει καθόλου ρυθμό αλλά να συνεχίζει ακούραστη. Περίπου μια ώρα μετά, και ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι έχουν χαζέψει, η τύπισσα που δεν έχει ούτε καν επιβραδύνει, ξαφνικά πλησιάζει τη σκάλα και βγαίνει, χωρίς να έχει καν λαχανιάσει.

Μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο, σκουπίζεται και ξαπλώνει δίπλα στον καλό της, ο οποίος την κοιτά απορημένος.
- Και εσύ με εντυπωσίασες, αγάπη μου, της λέει.

- Είναι πολλά που κι εσύ δεν ξέρεις για μένα, του απαντά ήρεμα αυτή.

- Δηλαδή; τη ρωτά. Και εκείνη, ατάραχη:

- Ιερόδουλος στη Βενετία!

O ξενιτεμένος στην Aμερική γιος, γράφει στη μαμά του:
«Mαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Aλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει».

Kαι η μητέρα του απαντάει:
«Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ, κι αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από την κατσίκα. Aλλά όπως καταλαβαίνω τα κέρατα TΩPA τα βγάζεις...»

Ήταν μια φορά και έναν καιρό η μαιμού με την σαύρα πάνω σε ένα δέντρο και καπνίζανε μαζί χασίς.
-Σαυρα: Πω ρε μαλάκα αυτό το πράγμα με ξέρανε τον λαιμό, θα κατέβω στην λίμνη να πιω λίγο νερό
-Μαιμου: Οκ
Καθώς η σαύρα πίνει νερό στην λίμνη βλέπει 2 μάτια να ξεπροβάλλουν μέσα απο το νερό, ήταν ο κροκόδειλος
-Κροκόδειλος: Γιατί είσαι έτσι? πως έγιναν έτσι τα μάτια σου ρε?
-Σαύρα: Ε πίναμε χασίς μαζί με την μαιμού
-Κροκόδειλος: και που είναι η μαιμού ρε συ?
-Σαύρα: Πάνω στο δέντρο
-Κροκόδειλος: Οκ πάω
Ο κροκόδειλος σκαρφάλωσε και ανέβηκε στο δέντρο που ήταν η μαιμού και πριν πει κάτι γυρνάει η μαιμού με μαστουρωμένο βλέμα και του λέει.
Καλά ρε μαλάκα πόσο νερό ήπιες;;;

Παλεύει ένας τύπος να γίνει ηθοποιός πολλά χρόνια.Κάποια στιγμή του προτείνει ένας σκηνοθέτης να αναλάβει ένα ρόλο σε μιά καινούρια παράσταση που θα είχε πρεμιέρα το ίδιο βράδυ.Κατενθουσιασμένος δέχεται αμέσως.Του λέει λοιπόν ο σκηνοθέτης:
-Λοιπόν με το που θα βγεις στη σκηνή θα πεις:”Πω πω μιά τουφεκιά”! Καλώς;
-Ναι ναι τέλεια! Σας ευχαριστώ πολύ! Αρχίζει λοιπόν να περπατάει προς το σπίτι του και αποφασίζει να προβάρει.
“Πω πω μιά τουφεκιά! Πω πω μιά τουφεκιά! ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ τουφεκιά! Πω πω μιά τουφεκιά! Πω πω ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ! ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ”! Τον κοιτάνε περίεργα όλοι οι περαστικοί αυτός το χαβά του:
“Πωπω μιά τουΦΕΚΙΑ! Πω πω μιά τουφεκιάααα”! Προσπαθώντας να βρεί το κατάλληλο ύφος και χροιά στη φωνή του μπαίνει σε μιά καφετέρια και κάθεται.
-Καλησπέρα,του λέει η σερβιτόρα.Τι θα πάρετε;

-ΠΩ ΠΩ μιά τουφεκιάαα,φέρε μου ένα φρέντο πω πω ΜΙΑ τουφεκιά,εσπρέσσο μέτριο.ΠΩΩΩΩ ΠΩ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ! Τρομαγμένη η σερβιτόρα φεύγει και γυρίζει μετα από λίγο και τον βλέπει να μονολογεί ακόμα:
”Πω πω ΜΙΑ τουφεκιά”! Πίνει ο τύπος τον καφέ του φεύγει να πάει σπίτι του.
-Γειά σου μωρό μου,τι νέα; Tου λέει η κοπελιά του.
-Καλά μωρό μου.ΠΩ ΠΩΩΩΩ,πήρα ένα ρόλο παίζω απόψε,μιά τουφεκιά! Τον κοιτάει αυτή περίεργα δεν λέει τίποτα.Μετά από 2 ώρες και ενώ ο τύπος μονολογούσε συνέχεια το ίδιο πράγμα λέει στην κοπέλα του:
-Πω πω μιά τουφεΚΙΑ! Όχι όχι.ΠΩ ΠΩ ναι καλύτερα έτσι.Φεύγω μωρό μου πάω στο θέατρο.Πω πω μιά τουφεκιά! Παίρνει ένα ταξί του λέει ο ταρίφας:
-Που να σε πάω φιλαράκι;-Στο θέατρο ΠΩ ΠΩ μιά τουφεκιάαα πω πω,μιά τουφεΚΙΑ,πω ΠΩ,μιά τουφεκιά! Σκέφτεται ο ταρίφας με τι μαλάκα έμπλεξε γκαζώνει και φτάνουν γρήγορα στο θέατρο.Κατεβαίνει ο τύπος πάει στα παρασκήνια χεσμένος απ’ το άγχος του.
-Άντε που είσαι,του λέει ο σκηνοθέτης.Άργησες,σε 3 λεπτά βγαίνεις! Τελείωνε!
-Ναι ναι,κάνει ο τύπος τρελαμένος και ψιθυρίζει:
-Πω πω μιά τουφεκιά! Κάποια στιγμή νοιώθει ένα χέρι να τον σπρώχνει στη σκηνή και ταυτόχρονα ακούγεται ένα εκκωφαντικό ”ΜΠΑΜ”.Και λέει χεσμένος:
-Τι ήταν αυτό ρε μαλάκες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Την τάξη του Τοτού έχει την τύχη (;) να διδάσκει μία νεαρή δασκάλα πολύ καλό μωρό...

- Σήμερα παιδιά θα έρθει να παρακολουθήσει το μάθημά μας ο επιθεωρητής δημοτικής εκπαίδευσης!

- Τι είναι αυτό κυρία;

- Μην ανησυχείτε... Απλά ένας κύριος θα είναι στο τέλος της αίθουσας και θα παρακολουθεί το μάθημα

Μπαίνει ο επιθεωρητής και αρχίζει η δασκάλα να γράφει ερωτήσεις στον πίνακα. Για αρχή γράφει:
- 5 x 7 πόσο κάνει;

Σηκώνει χέρι η Αννούλα
- Ναι, Αννούλα?- 35 κυρία!

- Μπράβο Αννούλα

Γράφει η κυρία πάλι στον πίνακα
- Ποιο είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας;

- "Κυρία, κυρία" ο Γιωργάκης

- Ναι Γιώργο....

- Η Κρήτη κυρία!

- Μπράβο Γιωργάκη!

Γράφει πάλι η κυρία στον πίνακα
- Ένα κομμάτι θάλασσας που χωρίζει δύο ξηρές και ενώνει δύο θάλασσες

Εκείνη την στιγμή πέφτει η κιμωλία της κυρίας και σκύβει να την πιάσει...
-Λοιπόν παιδάκια ποιος θα μας πει αυτή την απάντηση;

Σηκώνει χέρι ο Τοτός γεμάτος σιγουριά και αυτοπεποίθηση
- Είσαι σίγουρος Τοτέ ότι ξέρεις την απάντηση; Αφού φοβάται πιθανή ρόμπα μπροστά στον επιθεωρητή!

- Ναι, κυρία, ναι!

- Άντε πες....

- Κωλάρα !!! κυρία ...

- Τι είναι αυτά που λες παλιόπαιδο, πέρασε έξω δεν ντρέπεσαι!

- Μα κυρία, αυτό δεν είναι....

- Πέρασε έξω είπα τώρα!

Καθώς βγαίνει ο Τοτός θυμωμένος γυρνά προς τον επιθεωρητή που καθοταν πισω πισω και του λέει...

"Και εσύ ρε μεγάλε άλλη φορά αν δεν είσαι σίγουρος για την απάντηση μην ψιθυρίζεις τίποτα εκεί πίσω!!!"

Μια ξανθιά βρίσκει ένα βράδυ σε ένα πάρκο έναν πιγκουΐνο. Μη ξέροντας τι να τον κάνει αποφασίζει να βρει έναν αστυφύλακα και να ρωτήσει. Πράγματι βλέπει κάποιον, τον πλησιάζει και τον ρωτάει:
- "Κύριε αστυφύλακα, βρήκα αυτόν τον πιγκουΐνο, τι να τον κάνω;"

- "Πήγαινε τον στο ζωολογικό κήπο", της λέει αυτός.

- "Καλή ιδέα, αυτό θα κάνω", λέει η ξανθιά και φεύγει.

Το επόμενο βράδυ ο αστυφύλακας κάνοντας την περιπολία του βλέπει ξανά την ξανθιά και μαζί της τον πιγκουΐνο.

- "Μα καλά", της λέει "δεν τον πήγες στο ζωολογικό κήπο;"

- "Τον πήγα χθες. Σήμερα λέω να τον πάω σινεμά!"

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Παλεύει ένας τύπος να γίνει ηθοποιός πολλά χρόνια.Κάποια στιγμή του προτείνει ένας σκηνοθέτης να αναλάβει ένα ρόλο σε μιά καινούρια παράσταση που θα είχε πρεμιέρα το ίδιο βράδυ.Κατενθουσιασμένος δέχεται αμέσως.Του λέει λοιπόν ο σκηνοθέτης:
-Λοιπόν με το που θα βγεις στη σκηνή θα πεις:”Πω πω μιά τουφεκιά”! Καλώς;
-Ναι ναι τέλεια! Σας ευχαριστώ πολύ! Αρχίζει λοιπόν να περπατάει προς το σπίτι του και αποφασίζει να προβάρει.
“Πω πω μιά τουφεκιά! Πω πω μιά τουφεκιά! ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ τουφεκιά! Πω πω μιά τουφεκιά! Πω πω ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ! ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ”! Τον κοιτάνε περίεργα όλοι οι περαστικοί αυτός το χαβά του:
“Πωπω μιά τουΦΕΚΙΑ! Πω πω μιά τουφεκιάααα”! Προσπαθώντας να βρεί το κατάλληλο ύφος και χροιά στη φωνή του μπαίνει σε μιά καφετέρια και κάθεται.
-Καλησπέρα,του λέει η σερβιτόρα.Τι θα πάρετε;

-ΠΩ ΠΩ μιά τουφεκιάαα,φέρε μου ένα φρέντο πω πω ΜΙΑ τουφεκιά,εσπρέσσο μέτριο.ΠΩΩΩΩ ΠΩ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ! Τρομαγμένη η σερβιτόρα φεύγει και γυρίζει μετα από λίγο και τον βλέπει να μονολογεί ακόμα:
”Πω πω ΜΙΑ τουφεκιά”! Πίνει ο τύπος τον καφέ του φεύγει να πάει σπίτι του.
-Γειά σου μωρό μου,τι νέα; Tου λέει η κοπελιά του.
-Καλά μωρό μου.ΠΩ ΠΩΩΩΩ,πήρα ένα ρόλο παίζω απόψε,μιά τουφεκιά! Τον κοιτάει αυτή περίεργα δεν λέει τίποτα.Μετά από 2 ώρες και ενώ ο τύπος μονολογούσε συνέχεια το ίδιο πράγμα λέει στην κοπέλα του:
-Πω πω μιά τουφεΚΙΑ! Όχι όχι.ΠΩ ΠΩ ναι καλύτερα έτσι.Φεύγω μωρό μου πάω στο θέατρο.Πω πω μιά τουφεκιά! Παίρνει ένα ταξί του λέει ο ταρίφας:
-Που να σε πάω φιλαράκι;-Στο θέατρο ΠΩ ΠΩ μιά τουφεκιάαα πω πω,μιά τουφεΚΙΑ,πω ΠΩ,μιά τουφεκιά! Σκέφτεται ο ταρίφας με τι μαλάκα έμπλεξε γκαζώνει και φτάνουν γρήγορα στο θέατρο.Κατεβαίνει ο τύπος πάει στα παρασκήνια χεσμένος απ’ το άγχος του.
-Άντε που είσαι,του λέει ο σκηνοθέτης.Άργησες,σε 3 λεπτά βγαίνεις! Τελείωνε!
-Ναι ναι,κάνει ο τύπος τρελαμένος και ψιθυρίζει:
-Πω πω μιά τουφεκιά! Κάποια στιγμή νοιώθει ένα χέρι να τον σπρώχνει στη σκηνή και ταυτόχρονα ακούγεται ένα εκκωφαντικό ”ΜΠΑΜ”.Και λέει χεσμένος:
-Τι ήταν αυτό ρε μαλάκες;

Μπάμπη το κλέβω για φασεμπούκι. Απλά κορυφαίο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μπάμπη το κλέβω για φασεμπούκι. Απλά κορυφαίο.

Ελεύθερα... Κι εγώ κλεμένο τόχω...
Στα ανέκδοτα αυτό είναι νόμος.... "Ο κλέψας του κλέψαντος". -bye-