Το ανέκδοτο της ημέρας

Καλημέρα σας από Metron Analysis. Κάνουμε μία δημοσκόπηση και θα θέλαμε να μας απαντήσετε σε μία ερώτηση.
-Ευχαρίστως
-Τι είναι ο Πηνειός;
-Ποτάμι
-Ευχαριστούμε πολύ.

εγώ δεν το έπιασα ούτε με την δεύτερη. ..

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

εγώ δεν το έπιασα ούτε με την δεύτερη. ..

Κάπως έτσι ρωτάει η μέτρον αναλυσις για να βγάλει αποτέλεσμα 48% υπέρ του ΠΟΤΑΜΙ

Αντ. Σαμαράς: Νέα σελίδα για την Ελλάδα

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 07:57

Για νέα εποχή για την Ελλάδα μετά από τη συμφωνία με την τρόικα κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής».
Ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι «η πρόσφατη συμφωνία με την τρόικα αναγνωρίζει με τον πιο επίσημο τρόπο τις επιτυχίες της Ελλάδας και στη δημοσιονομική προσαρμογή και στην εφαρμογή σαρωτικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».
Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, «οι δημοσιονομικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, κυρίως το πρωτογενές πλεόνασμα, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να ζητεί κάθε τόσο δανεικά για να αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες της. Και σηματοδοτούν μια Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ' ό,τι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν...».

Στο σεξ θέλει να έχεις φαντασία...
Τώρα άμα έχεις και γκόμενα ακόμα καλύτερα!!!

_Καλημέρα, ήρθα για την αγγελία, ψάχνω για δουλειά ...

_Έχετε εμπειρία ;

_Βεβαίως, 3 χρόνια ψάχνω για δουλειά ....

_Καλημέρα, ήρθα για την αγγελία, ψάχνω για δουλειά ...

_Έχετε εμπειρία ;

_Βεβαίως, 3 χρόνια ψάχνω για δουλειά ....

Δεν σε πληροφορησαν σωστα ..... :p

Η στιχομυθια εχει αλλαξει ΕΝΤΕΛΩΣ.
Εχει ανεβει οχι κλιμακα .... αλλα κλιμακες -bye-

http://news.princeoliver.com/2014/0...ousio-gampro-poia-einai-i-apantisi-pou-elave/

(ηθελα να το κανω νημα .... αλλα θα μου το σβηναν :icon15:)

Για το ανέκδοτο ήταν η μπιχτή και όχι για σένα :) Τελείως καμμένο...

Το ελπιζω γιατι δεν εχω δωσει το θαρρος νομιζω ουτε το δικαιωμα, ο τροπος που το γραψες ομως...
Τελος παντων ας πουμε οτι το σωσες.

Ζητώ συγγνώμη έτσι κι αλλιώς. Δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση