Το ανέκδοτο της ημέρας

Γιατι κλαινε οι γυφτοι με μαυρο δακρυ στο τελος της ταινιας του τιτανικου??

πω ρε που**τη τοσο σιδερο χαμενο....

Αν στα αγγλικά το sex με 3 άτομα το λένε “threesome” και με 2 άτομα “twosome”, τώρα κατάλαβα γιατί μερικούς τους λένε “handsome”...

-Ανοιγω την καταψυξη και τι να δω??? Ο Μπαρμπασταθης υποψηφιος δημοτικος συμβουλος!

-Ανοιγω ενα Kinder εκπληξη και τι να δω??? Ειχε εναν υποψηφιο δημοτικο συμβουλο μεσα!

-Θες να ξε-παρκάρεις και δεν βλέπεις;
Μη σκας, όλο και κάποιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα περάσει να σου κάνει κουμάντο.

-Μαθαμε οτι ενας γειτονας δεν ειναι υποψηφιος δημοτικος συμβουλος...Πεσαμε απο τα συννεφα.Ηταν το καλυτερο παιδι.Δεν το ειχαμε υποψιαστει.

-Θες να τα φτιαξουμε?
-Δε μπορω.Σε βλεπω σαν υποψηφιο δημοτικο συμβουλο.

-καταρισω τζαμια;
-Δεν θελω,φυγε
-Τα με ψηφισει;γκαντεβαινω ντημοτικο συμβουλο

-Κοιτάω το κινητό μου και τι να δω; Κλήση από μία πρώην μου που είχε να με πάρει 2-3 χρόνια! Λογικά ή δε μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα ή εβαλε και αυτή υποψήφια δημοτική σύμβουλος!!!

-Ρε φίλε πως θα κατέβω τόσες πολλές σκάλες, υπάρχει κανένας αλλο τρόπος; -Κατέβα Δημοτικός Σύμβουλος

-Κάναμε δώρο σ' έναν φίλο μια τεράστια τούρτα απ'αυτές που πετάγονται γκόμενες - έκπληξη.Τελικά πετάχτηκε ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος...

-Κάπου εκεί έξω, σε ένα μαιευτήριο, ένας ακόμα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γεννιέται...

-Κοιτάω το κινητό μου και τι να δω; Κλήση από μία πρώην μου που είχε να με πάρει 2-3 χρόνια! Λογικά ή δε μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα ή εβαλε και αυτή υποψήφια δημοτική σύμβουλος!!!

-Ρε φίλε πως θα κατέβω τόσες πολλές σκάλες, υπάρχει κανένας αλλο τρόπος; -Κατέβα Δημοτικός Σύμβουλος

-Κάναμε δώρο σ' έναν φίλο μια τεράστια τούρτα απ'αυτές που πετάγονται γκόμενες - έκπληξη.Τελικά πετάχτηκε ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος...

-Κάπου εκεί έξω, σε ένα μαιευτήριο, ένας ακόμα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γεννιέται...

:smash: :smash: :smash:

Παίδες έχω πολλές κάρτες από Δημοτικούς Συμβούλους!
Οποίος θέλει ας μου στείλει μήνυμα,
να συναντηθούμε κάπου κέντρο,
και να ανταλλάξουμε τις διπλές.

:D :D :D

αυτά για τους δημοτικούς συμβούλους μου φαίνονται ολίγον κρύα και στερούμενα έμπνευσης, σαν από γραμμή παραγωγής....

Υπάρχει σχετικό ένα ποιηματάκι του Σουρή, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα...

Το βρήκα

ΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ;

Τώρα κοντά ένας μακρύς
και με 'ψηλό καπέλο
με χαμογέλοιο με κυττά,
κι' όπου με 'δη με χαιρετά,
χωρίς εγώ να θέλω.

Ποιος νάναι; λέγω, και μ' αυτόν
τη μνήμη μου σκοτίζω·
και με κυττά και τον κυττώ,
και χαιρετά και χαιρετώ,
χωρίς να τον γνωρίζω.

Μην ήναι μύωψ· σαν κι' εμέ
κι' ευρίσκεται σ' απάτη;
μην ήμαστε συμμαθηταί;
μήπως εφάγαμε ποτέ
μαζί ψωμί κι' αλάτι;

Μου είπαν όμως απ' αυτόν
πως χαιρετούνται κι' άλλοι·
και αν κι' εμένα χαιρετά,
κάλπη ο φίλος μελετά
για Δήμαρχος να βάλλη.

Παίδες έχω πολλές κάρτες από Δημοτικούς Συμβούλους!
Οποίος θέλει ας μου στείλει μήνυμα,
να συναντηθούμε κάπου κέντρο,
και να ανταλλάξουμε τις διπλές.

:D :D :D

δωσε κατι σε χολαργο Παπαγου κατι σε κοπελα 25-30 χρονων απο το αριστεροκεντρικοδεξιο χωρο......ή στον χωρο μου δεν με πειραζει...