Το ανέκδοτο της ημέρας

Ντροπής πράματα! Σήμερα θα μοιραστώ έναν στοχασμό που άκουσα και μερικές φορές μου στερεί τον ύπνο τα βράδια... Λέει, λοιπόν, ο διανοητής: Ήθελα να 'ξερα όταν ο πρώτος προϊστορικός άνθρωπος είδε για πρώτη φορά μια κότα να γεννάει αυγό, πώς ακριβώς του ήρθε και σκέφτηκε: "Τι είναι αυτό που βγαίνει απ´τον κώλο της κότας; Ας το βάλω στο στόμα μου..."

Μπα, σερβιρισμένα σε φωλιά τα βρήκε, με άλλα ζώα να τα τρώνε. Τις λεπτομέρειες τις έμαθε αργότερα... :p

Χμμ, για χάρντ κορ καταστάσεις θα δούμε, πάντως η Μπαλαμούτιν, που λές, σίγουρα είναι του George η αγαπημένη ασχολία τον τελευταίο καιρό! Και μέσα σε όλους τους προηγούμενους στοχασμούς ας ρίξωμεν κι ένα ανεκδοτάκι: Μια φορά μια γριά πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της κόρης της, ανοίγει με το κλειδί-ρεζέρβα και τη βρίσκει γυμνή να περιμένει τον σύζυγο. "Τι κάνεις εκεί;" τη ρωτάει. "Α, δεν είναι τίποτα", απαντάει η κόρη, "φοράει τη στολή του έρωτα". Η γριά, λοιπόν, φεύγει και πηγαίνει στο σπίτι της σκεπτόμενη στο δρόμο "γιατί να μην κάνω το ίδιο κόλπο με τον γέρο;" Έτσι πηγαίνει στο σαλόνι, γδύνεται και περιμένει. Να σου, λοιπόν, κάποια στιγμή έρχεται ο γέρος που μόλις ανοίγει την πόρτα αντικρύζει αμέσως το θέαμα και μπερδεύεται... "Τι είναι αυτό εδώ" ρωτάει; "Αυτή, αγόρι μου, είναι η στολή του έρωτα", απαντάει εκείνη λάγνα... "Α"..., απαντάει εκείνος, "ε, θέλει κάποιο σιδέρωμα..."

Πήγα σε μια βάφτιση και τα πεθερικά διαφωνούσαν για το όνομα πάνω απ´ την κολυμπήθρα.
Τελικά πλακώθηκαν στο ξύλο... Το γνωστό κολυμπηθρόξυλο. :p

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Στο ψηφιδωτό του δαπέδου στην Αμφίπολη απεικονίζονται ένα άρμα με δυο άλογα. Το ένα τ άλογο είναι άσπρο,το άλλο τ άλογο είναι μαύρο. Ο Μπιθικώτσης είναι μέσα παιδιά... κάνει μπαμ..!!

Απλά κορυφαίο, κλαίω

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Χμμ, για χάρντ κορ καταστάσεις θα δούμε, πάντως η Μπαλαμούτιν, που λές, σίγουρα είναι του George η αγαπημένη ασχολία τον τελευταίο καιρό! Και μέσα σε όλους τους προηγούμενους στοχασμούς ας ρίξωμεν κι ένα ανεκδοτάκι: Μια φορά μια γριά πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της κόρης της, ανοίγει με το κλειδί-ρεζέρβα και τη βρίσκει γυμνή να περιμένει τον σύζυγο. "Τι κάνεις εκεί;" τη ρωτάει. "Α, δεν είναι τίποτα", απαντάει η κόρη, "φοράει τη στολή του έρωτα". Η γριά, λοιπόν, φεύγει και πηγαίνει στο σπίτι της σκεπτόμενη στο δρόμο "γιατί να μην κάνω το ίδιο κόλπο με τον γέρο;" Έτσι πηγαίνει στο σαλόνι, γδύνεται και περιμένει. Να σου, λοιπόν, κάποια στιγμή έρχεται ο γέρος που μόλις ανοίγει την πόρτα αντικρύζει αμέσως το θέαμα και μπερδεύεται... "Τι είναι αυτό εδώ" ρωτάει; "Αυτή, αγόρι μου, είναι η στολή του έρωτα", απαντάει εκείνη λάγνα... "Α"..., απαντάει εκείνος, "ε, θέλει κάποιο σιδέρωμα..."

:a0210:

- Πόσο χρονών είσαι;
- Όσο δείχνω..
- Δεν μου λες και ποιον θάψατε στην Αμφίπολη;

Εκείνη την εποχή τον είχαν εξοστρακίσει και δεν ξέρει...

Κάνεις λάθος!
Απλά έλλειπε!
Σαν αυτόπτης μάρτυρας που ήτανε τον είχαν καλέσει στην Αίγυπτο να δώσει ομιλία για το χτίσιμο των πυραμίδων.

Ιδού η απόδειξη ποιος κρύβεται στο ψηφιδωτό:

Jco6Ils.jpg