Το ανέκδοτο της ημέρας

Κατεβαινει ο Καραπιαλης στο Πασσαλιμανι μετα την μεταγραφη του απο την Λαρισσα στον Ολυμπιακο (Για οσους ζησαμε πανω απο 1 αιωνα το θυμομαστε).Καθετε σε μια καφετερια. Τον βλεπει ο σερβιτορος παραταει τους πελατες ολους και τρεχει κατα πανω του.
-Καλημερα κυριε Καραπιαλη...Τι θα παρετε..να σας εξυπηρετισουμε αμέσως.
-Μια πορτοκαλαδα και ενα πουρφάν.
Μενει αμηχανος ο σερβιτορος και τελικα λεει μαλιστα και φευγει βολιδα στο αφεντικο του
-Αφεντικο ειναι ο Καραπιαλης εξω.
-Τι καθεσε ρε βλαμενο...τρεχα να τον εξυπηρετισης
-Πηγα ρε αφεντικο....αλλα ζητησε μια πορτοκαλαδα και ενα πουρφάν...δεν τον ρωτησα τι ειναι μην τον προσβαλω.
-Καλα εκανες θα παρω τον προεδρο του Ολυμπιακου μηπως ξερει τι ειναι.
-Ελα προεδρε...ειναι ο Καραπιαλης εδω και ζητησε μια πορτοκαλαδα και ενα πουρφάν..μηπως ξερεις τι ειναι το πουρφάν.
-Δεν ξερω αλλα περνω τον προεδρο της Λαρισσας να μου πει.
-Ελα προεδρε....ειναι ο Καραπιαλης εδω στον Πειραια και ζητησε πορτοκαλαδα και ενα πουρφάν...τι ειναι αυτο?
-Ειναι το καλαμακι ... αυτο που ρουφαν την πορτοκαλαδα.
Μετα απο καιρο συναντιεται ο Καραπιαλης με τον προεδρο της Λαρισσας και του λεει ο προεδρος..
-Καλα ρε ρεζιλι μας εκανες, γιατί δεν ζητησες καλαμακι και ζητησες πουρφάν.
-Ρε προεδρε... οσες φορες ζητησα πορτοκαλαδα με καλαμακι μου φερναν πορτοκαλαδα με σουβλακι.

> * Της είπα ότι δεν είχα προφυλακτικά. Μου είπε "Δεν πειράζει, είμαι
> έτοιμη να γίνω μάνα". Τελικά είχα.!!!

> * Το να λες σε γυναίκα να ηρεμήσει ενώ έχει νεύρα είναι σαν να πετάς
> αγιασμό σε δαιμονισμένο.!!!

> * Άνθρωπος που κρατάει πάνω από δυο μέρες μερέντα, πίτσα, παγωτό,
> σοκολάτα έχει κάποιο πρόβλημα.!!!

> * Όταν οι γυναίκες παραπονιούνται ότι οι άντρες δεν φλερτάρουν,
> εννοούν συγκεκριμένο άντρα. Οι άλλοι που φλερτάρουν, είναι λιγούρια,
> πέφτουλες κτλ.!!!

> * Μόνο όταν κάτσει κουνούπι στα γεννητικά σου όργανα, καταλαβαίνεις
> ότι δεν λύνονται τα προβλήματα με βία.!!!

> * Η γυναίκα είναι γενετικά προγραμματισμένη να εκνευρίζεται όταν
> αντιληφθεί ότι έχει άδικο σε μια συζήτηση με άνδρα.!!!

> * Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που επιτρέπεται το κάπνισμα στις
> καφετέριες και απαγορεύονται τα τασάκια.!!!

> * Ξεπέρασα την κατάθλιψη, πλύθηκα, ξυρίστηκα, είδα τα μούτρα μου στον
> καθρέφτη και ξανακύλησα.!!!

> * Το google earth μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε κάθε σημείο της
> γης κι εμείς πάμε και βλέπουμε το σπίτι μας. Τέρατα ιδιοφυίας.!!!

> * Επιτέλους! Φέτος θα πάω διακοπές 9 με 15. Ξέρετε κανένα καλό μέρος
> για αυτές τις έξι ώρες;;;

- Εξετάσεις Φυσικής

Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν. Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής:
- Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα u=100 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;
Ο φοιτητής απαντάει: - Ανοίγω το παράθυρο.
Οπότε του λέει ο καθηγητής: - Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου;
Ο κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται. Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι μεγάλο έτος.
Του λέει ο καθηγητής: - Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα u=100 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;
Οπότε ο φοιτητής του λέει: - Βγάζω το σακάκι μου.
Ο καθηγητής του λέει: - Ζεσταίνεσαι πολύ!
Φοιτητής: - Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου.
Καθηγητής: - Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ!
Φοιτητής: - Ε βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ.
Καθηγητής: - Μα μιλάμε καίγεσαι!
Φοιτητής: - Ε τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε.
Καθηγητής: - Ωραία... Είναι κι ένας αράπης εκεί και αν το βγάλεις θα σε γ@μ*σ**... Ακόμα θες να γδυθείς;
Φοιτητής: - Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με γ@μ*σ** εγώ το παράθυρο ΔΕΝ το ανοίγω!

Λίγο καφρικο, άλλα μου αρεσε....

Μια φορά κ έναν καιρό, ένας υπέροχος πρίγκιπας ρώτησε την πεντάμορφη πριγκίπισσα :
- Θέλεις να με παντρευτείς;
Κι αυτή απάντησε :
- ΟΧΙ!!!
Και ο πρίγκιπας έζησε ευτυχισμένος για πολλά χρόνια. Πήγαινε κάθε μέρα για ψάρεμα, για κυνήγι και στα μπαράκια με τους φίλους του. Κι έπινε πολύ μπύρα, κρασί και ποτά και γινόταν στουπί όποτε του 'κανε κέφι. Έπαιζε γκολφ και έτρωγε χαβιάρι και άλλα πολλά γιατί του περίσσευαν τα φράγκα.
Πετούσε τα ρούχα του στην καρέκλα της τραπεζαρίας και γαμούσε πεταλουδίτσες, γειτόνισσες και φίλες και δεν τον ένοιαζε να ανταγωνιστεί φίλους και γείτονες για το καλύτερο αμάξι, το καλύτερο μέρος για διακοπές κ.ο.κ. Και αμολούσε κλανιές όποτε γούσταρε και κατουρούσε πιτσιλίζοντας το καπάκι της λεκάνης με ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου.
Έχεζε ασύστολα διαβάζοντας και τραγουδούσε ρεύοντας και συνέχεια έξυνε τα αρχ@δια του. Aκουγε Heavy Metal στη διαπασών και έβλεπε ποδόσφαιρο όλο το Σαββατοκύριακο.......................και κανείς δε του τα 'πρηζε!!!!!!!!!!!!!!

Ενώ ο άλλος την πάτησε! :flipout:

article-2385475-1B2C4A99000005DC-259_634x458.jpg

Μα τι λέτε, αγαπητοί μου, αυτός είναι παράδεισος!
Αμ απ' την δε εικόνα, με τη χιονάτη και τον πρίγκηπα, λείπει μόνο η κακιά μάγισσα για...πεθερά!