Το ανέκδοτο της ημέρας

Αναθεώρηση του ρόλου του νονου. Κατά τα άλλα μπερδεψε τον μουρινιο....πως λέμε βούρτσες..

:flipout:
Αχ δίκιο έχει ο άνθρωπος... Ο κλασσικός σινεμάς είχε και πρωταγωνιστές με καπέλα, για να ταυτίζεσαι πιο εύκολα μαζί τους!
t57046.gif

Ω καιροί, ω ήθη, σήμερα!

O άνθρωπος χαραμίζεται...

http://www.athinorama.gr/cinema/movie/eisboli-1008322.html

Oles oi tainies me exogiinus ine foveres kai thaumasies. Episis pistevos oti oles autes oi tainies fasizonte se pragmatika gegonota ta opia mas krivi ta diafora lobby kai oi amerikanoi. Episis h kaliteri tileorasi fenete se istorikes sires opos star trek(to leo kai siginume) i opies einai 100% alithia

http://www.athinorama.gr/cinema/movie/o_teleutaios_epizon-1008298.html

Eho enohes pu to katevasa apo to emule. Prokite gia aristourgima, sinagonizete to fisika paramelimeno apo ta oscar kai golden globe, poli skliros gia na pethani to II. Exeritiki tainia me ekpliktikes erminies, harika pu ida kai ton theo Vinie Jones pu genika ton pao poli.
Pistevo
oti tha aresi kai stis kopeles sas. Ala gia na ime kai politicaly correct ama iste gineka tha aresi ston antra sas.

:flipout:

Δεν υπάρχει το άτομο...
Ρε, μπας και τρολάρει ασύστολα; Είναι δυνατόν; :flipout: :flipout:

Μπαμπη μου,αυτα παθαινει οποιος βλεπει πολυ Παναθηναικο,τα παραισθησιογονα που παιρνει για να μπορεσει ν'ανταπεξελθει στο ''θεαμα'',προκαλουν μονιμες βλαβες!

Ελα να σοβαρευτουμε λιγο .... :smash:

Μαζευτηκαν λοιπον οι επιστημονες (Newton, Maxwell, Einstein, Dirac, Schroedinger, Heisenberg, Plank και Bohr)
και αποφασισαν να παιξουν κρυφτο. Ερχεται η σειρα του Einstein να "φυλαξει". Εκει που κλεινει τα ματια του
παιρνει ο Newton μια κιμωλια και σχεδιαζει ενα τετραγωνο πλευρας ενος μετρου και στεκεται μεσα.
Γυρναει ο Einstein και λεει :

Einstein - Φτου να ενας Newton ! Σε ειδα !
Newton - Oχι, κανεις λαθος ...
Einstein - Πως κανω λαθος, αφου σε βλεπω...
Newton - Οχι, δεν ειμαι ο Newton, ψαξε να βρεις ποιος ειμαι.
Εinstein - Και ποιος εισαι δηλαδη ? ...
Newton - Ειμαι ο Pascal (Newton ανα τετραγωνικο μετρο !)

:bang::bang::bang::flipout::flipout::flipout::flipout: