Σ ένα αυτοκινητόδρομο της Aθήνας, κάποιος οδηγός φτάνει σ' ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα και σταματάει. Κάποιος τον πλησιάζει και του χτυπά το τζάμι. Ο οδηγός ανοίγει το παράθυρο και ρωτάει:
- Τι συμβαίνει;
- Μια ομάδα από τρομοκράτες έπιασε όμηρο τον πρωθυπουργό μας και ζητάει λύτρα 1
εκατομμύριο Ευρώ, αλλιώς λένε ότι θα τον καταβρέξουν με βενζίνη και θα του πετάξουν ένα
αναμμένο σπίρτο... Λοιπόν, καταλαβαίνετε ότι, μπροστά σ' αυτή την τραγική κατάσταση που
έχει δημιουργηθεί, ζητούμε από κάθε αυτοκίνητο να κάνει μια δωρεά.
- Και πόσα δίνει συνήθως ο καθένας; ρωτάει o οδηγός.
- Γύρω στα 5 λίτρα !
Μπαίνουν δύο φίλοι σε ένα μπαρ στην Αλάσκα και ρωτάνε τον μπάρμαν:
- Ρε φίλε, άσπρες γυναίκες έχετε εδώ;
- Φυσικά και έχουμε.
- Μαύρες γυναίκες έχετε;
- Και βέβαια.
- Ασπρόμαυρες γυναίκες έχετε;
- Ασπρόμαυρες; Όχι, ασπρόμαυρες δεν έχουμε!
Γυρνάει αυτός που ρώτησε και λέει στον φίλο του:
- Στο είπα, ρε μ@*@κα, πιγκουίνο μαμήσαμε χτες το βράδυ...
Ενας φορτηγατζης οδηγουσε νυχτα ακουγοντας ραδιοφωνο.Ξαφνικα διακοπτεται η εκπομπη για εκτακτη ανακοινωση που ελεγε,''υπαρχουν μαρτυριες οτι εξωγηινα οντα κυκλοφορουν τελευταια αναμεσα μας.Ειναι πολυ χαμηλου αναστηματος,λευκου χρωματος και θεωρουνται ακρως επικινδυνα''.....και συνεχιζει η μουσικη εκπομπη.Σε λιγο ο φορτηγατζης ηθελε να κατουτησει.Σταματησε,κατεβηκε και σταθηκε στην ακρη του δπομου.Ενω κατουρουσε,βλεπει διπλα του ενα κοντο καταλευκο ον.Αμαν σκεφτεται,την πατησαμε......και λεει με τρεμαμενη φωνη ''φιλε.....Γιωργος φορτηγατζης......θα κατουρησω και θα φυγω......ενταξει;''
Του λεει το καταλευκο ον.....
''Νικος.......νοσοκομος.......θα χεσω και θα φυγω.......ενταξει; '':marchmellow::marchmellow::marchmellow:
Κάπου στα βόρεια προάστια ένας καλοντυμένος κύριος περπατάει αμέριμνος τη νύχτα...
Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο πετάγεται ένας μασκοφορεμένος, του κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει:
"Τα λεφτά σου και γρήγορα"...
"Μα τι λες;" αντιδράει ο κύριος, "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο Τάδε Ταδόπουλος, Βουλευτής και πρώην Υπουργός!!!"...
"Ε, τότε αλλάζει", λέει ο μασκοφορεμένος, "τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα κουφάλα" !!!!!!!!!!!
Γνωστό και καλό Kokar.
Χθες άκουσα και το εξής:
Είναι στη σχολή αστυνόμων και ο διοικητής, εξετάζει τον νεαρό για μια μικρή προαγωγή.
Τον ρωτάει λοιπόν:
Ποια είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας; Κάνει διακριτικά μία ο νέος και κοιτάει το σκονάκι στο χέρι του και απαντάει: Το Λονδίνο κ. Διοικητά. Κάνει μία διακριτικά και ο Διοικητής και κοιτάει το δικό του σκονάκι και απαντάει: Σωστά.
Τον ρωτάει μετά:
Στους πόσους βαθμούς βράζει το νερό; Κάνει διακριτικά μία ο νέος και κοιτάει το σκονάκι στο χέρι του και απαντάει: Στους 100 κ. Διοικητά. Κάνει μία διακριτικά και ο Διοικητής και κοιτάει το δικό του σκονάκι και απαντάει: Λάθος, στους 90.
Μα όχι, κ. Διοικητά λέει ο νέος, ξανακοιτώντας διακριτικά το σκονάκι του, στους 100 σίγουρα. Ξανακοιτάει πάλι ο Διοικητής το δικό του και απαντάει: Ναι, εχεις δικιό, σωστά, στους 100. Στους 90 βράζει η ορθή γωνία.
Γνωστό και καλό Kokar.
Χθες άκουσα και το εξής:
Είναι στη σχολή αστυνόμων και ο διοικητής, εξετάζει τον νεαρό για μια μικρή προαγωγή.
Τον ρωτάει λοιπόν:
Ποια είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας; Κάνει διακριτικά μία ο νέος και κοιτάει το σκονάκι στο χέρι του και απαντάει: Το Λονδίνο κ. Διοικητά. Κάνει μία διακριτικά και ο Διοικητής και κοιτάει το δικό του σκονάκι και απαντάει: Σωστά.
Τον ρωτάει μετά:
Στους πόσους βαθμούς βράζει το νερό; Κάνει διακριτικά μία ο νέος και κοιτάει το σκονάκι στο χέρι του και απαντάει: Στους 100 κ. Διοικητά. Κάνει μία διακριτικά και ο Διοικητής και κοιτάει το δικό του σκονάκι και απαντάει: Λάθος, στους 90.
Μα όχι, κ. Διοικητά λέει ο νέος, ξανακοιτώντας διακριτικά το σκονάκι του, στους 100 σίγουρα. Ξανακοιτάει πάλι ο Διοικητής το δικό του και απαντάει: Ναι, εχεις δικιό, σωστά, στους 100. Στους 90 βράζει η ορθή γωνία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.