Το ανέκδοτο της ημέρας

Πάει μια εύσωμη κυρία σε μια κλινική αδυνατίσματος.
Το πρώτο βράδυ της δίνουν να φάει ένα καρύδι, μία μπουκιά ψωμί και μισό ποτήρι νερό.
- Θα θέλατε τίποτε άλλο; την ρωτά η νοσοκόμα.
- Ναι, ένα γραμματόσημο, γιατί πριν κοιμηθώ διαβάζω και λίγο!

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ισπανοί : Εδώ Α-835, για να αποφύγετε την σύγκρουση παρακαλώ αλλάξτε την
πορεία σας 15 μοίρες βόρεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε 25 ναυτικά μίλια
μακριά και κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας.

Αμερικανοί : Αλλάξτε εσείς την πορεία σας 15 μοίρες νότια.

Ισπανοί : Αρνητικό! Επαναλαμβάνω, αλλάξτε πορεία 15 μοίρες 15 μοίρες
βόρεια.

Αμερικανοί : Σας ομιλεί ο πλοίαρχος σκάφους των ΗΠΑ, αλλάξτε πάραυτα την
πορεία σας 15 μοίρες νότια.

Ισπανοί : Την υπόδειξή σας δεν την βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή. Εάν
δε θέλετε να προσκρούσετε επάνω μας, αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες
βόρεια.

Αμερικανοί : (Με υψωμένη φωνή) Σας ομιλεί ο πλοίαρχος Richard James Howard
του σκάφους USS Montana του δεύτερου σε μέγεθος αεροπλανοφόρου του στόλου
των ΗΠΑ. Έχουμε μαζί μας δυο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και
τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε την υποστήριξη καταδρομικών. Δεν κάνω
ΥΠΟΔΕΙΞΗ αλλά σας ΔΙΑΤΑΣΣΩ! Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια, σε αντίθετη
περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια
του στόλου μας. Πάραυτα τσακιστείτε και αλλάξτε πορεία!

Ισπανοί : Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara , εδώ είμαστε δυο
άτομα.
Έχουμε μαζί μας ένα σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δυο μπουκάλια μπύρα και
ένα καναρίνι. Το καναρίνι κοιμάται αυτήν την ώρα. Επιπλέον μας υποστηρίζει
ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Dial de La Coruna. Σας ομιλούμε από τον φάρο
με αριθμό Α-853 των ισπανικών ακτών Finisterra Galiciaκαι σας
γνωστοποιούμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να μετακινηθούμε. Δεν έχουμε ιδέα αν
είμαστε ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος φάρος των Ισπανικών ακτών. Μπορείτε να
προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του σκάφους σας που σας επαναλαμβάνω κατευθύνεται ολοταχώς προς τις βραχώδεις
ακτές μας. Αλλά και πάλι επιμένουμε και σας υποδεικνύουμε να αλλάξετε την
πορεία
σας 15 μοίρες βόρεια.

Αμερικανοί : o .k . κατανοητό, ευχαριστούμε.

:flipout: :flipout: Παλίο, άλλα πάντα καλό :a0210:

Πάντως αεροπλανοφόρο Μοντάνα δεν υπάρχει :BDBDG54:

Μια ξανθια,μετα το 1ο ραντεβου,ανεβαινει για ενα τελευταιο... ποτο,στο σπιτι του συνοδου της...
Αντρας:Να πιουμε ουισκι?
Ξανθια:Οκ!
Αντρας:Να σου βαλω 2 δαχτυλα?
Ξανθια:Δε θα πιουμε ουισκι πρωτα...???

Aviation humour...
In his book, Sled Driver, SR-71 Blackbird pilot Brian Shul writes:
"I'll always remember a certain radio exchange that occurred one day as Walt (my back-seater) and I were screaming across Southern California 13 miles high. We were monitoring various radio transmissions from other aircraft as we entered Los Angeles airspace. Though they didn't really control us, they did monitor our movement across their scope.

I heard a Cessna ask for a readout of its ground speed."90 knots" Center replied. Moments later, a Twin Beech required the same. "120 knots," Center answered. We weren't the only ones proud of our ground speed that day as almost instantly an F-18 smugly transmitted, "Ah, Center, Dusty 52 requests ground speed readout." There was a slight pause, then the response, "525 knots on the ground, Dusty." Another silent pause.

As I was thinking to myself how ripe a situation this was, I heard a familiar click of a radio transmission coming from my back-seater. It was at that precise moment I realized Walt and I had become a real crew, for we were both thinking in unison. "Center, Aspen 20, you got a ground speed readout for us?" There was a longer than normal pause.... "Aspen, I show 1,742 knots" (That's about 2004.658 mph who don't know)

No further inquiries were heard on that frequency.

---

In another famous SR-71 story, Los Angeles Center reported receiving a request for clearance to FL 600 (60,000ft). The incredulous controller, with some disdain in his voice, asked, "How do you plan to get up to 60,000 feet?

The pilot (obviously a sled driver), responded, "We don't plan to go up to it; we plan to go down to it." He was cleared.

---

The German air controllers at Frankfurt Airport are renowned as a short-tempered lot. They not only expect one to know one's gate parking location, but how to get there without any assistance from them. So it was with some amusement that we (a Pan Am 747) listened to the following exchange between Frankfurt ground control and a British Airways 747, call sign Speedbird 206":

Speedbird 206: "Frankfurt, Speedbird 206 clear of active runway."

Ground: "Speedbird 206. Taxi to gate Alpha One-Seven."

The BA 747 pulled onto the main taxiway and slowed to a stop.

Ground: "Speedbird, do you not know where you are going?"

Speedbird 206: "Stand by, Ground, I'm looking up our gate location now."

Ground (with quite arrogant impatience): "Speedbird 206, have you not been to Frankfurt before?"

Speedbird 206 (coolly): "Yes, twice in 1944 -- but I didn't land."

---

A Pan Am 727 flight waiting for start clearance in Munich overheard the following:

Lufthansa (in German): "Ground, what is our start clearance time?"

Ground (in English): "If you want an answer you must speak in English."

Lufthansa (in English): "I am a German, flying a German airplane, in Germany. Why must I speak English?"

Unknown voice from another plane (in a beautiful British accent): "Because you lost the bloody war!!"

---

O'Hare Approach Control to a 747: "United 329 heavy, your traffic is a Fokker, one o'clock, three miles, eastbound."

United 239: "Approach, I've always wanted to say this... I've got the little Fokker in sight."

---

"Flight 2341, for noise abatement turn right 45 degrees."

"But Center, we are at 35,000 feet. How much noise can we make up here?"

"Sir, have you ever heard the noise a 747 makes when it hits a 727?"

---

There's a story about the military pilot calling for a priority landing because his single-engine jet fighter was running "a bit peaked." Air Traffic Control told the fighter jock that he was number two behind a B-52 that had one engine shut down.

"Ah," the pilot remarked, "the dreaded seven-engine approach."

---

One day the pilot of a Cherokee 180 was told by the tower to hold short of the runway while a MD80 passenger jet landed. The MD80 landed, rolled out, turned around, and taxied back past the Cherokee.

Some quick-witted comedian in theMD80 crew got on the radio and said, "What a cute little plane. Did you make it all by yourself?"

Our hero the Cherokee pilot, not about to let the insult go by, came back with: "I made it out of MD80 parts. Another landing like the one you just made and I'll have enough parts for another one."

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μια ξανθια,μετα το 1ο ραντεβου,ανεβαινει για ενα τελευταιο... ποτο,στο σπιτι του συνοδου της...
Αντρας:Να πιουμε ουισκι?
Ξανθια:Οκ!
Αντρας:Να σου βαλω 2 δαχτυλα?
Ξανθια:Δε θα πιουμε ουισκι πρωτα...???

:flipout::flipout::flipout:

Πάει ένας Λαρισαίος στο υπουργείο, να ζητήσει ένα ρουσφέτι.
- Θέλω να δώ τον Υπουργό.
- Δεν μπορείτε να δείτε τον Υπουργό. Τώρα συσκέπτεται, λέει η γραμματέας.
Και ο Λαρισαίος:
- Αφού δεν με ξέρει, πώς μι σκέπτεται;

Ένας οδηγός βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα σε αυτοκινητόδρομο στη Νέα Υόρκη. Δεν κινείται τίποτα.
Ξαφνικά, ένας άνδρας του χτυπάει το τζάμι. Ο οδηγός κατεβάζει το παράθυρο:
- Τι συμβαίνει;
- Τρομοκράτες απήγαγαν τον Πρόεδρο Bush και ζητούν 10 εκατομμύρια δολλάρια για λύτρα. Αλλιώς θα τον λούσουν με βενζίνη και θα τον κάψουν ζωντανό. Πηγαίνουμε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και μαζεύουμε από τους οδηγούς ό,τι μπορεί να δώσει ο καθένας.
Ο οδηγός ρωτάει:
- Τι δίνει περίπου ο κάθε οδηγός;
- Ένα λίτρο περίπου...

Κάποτε ταξίδευε ένα αεροπλάνο πάνω από μία ζούγκλα. Οι επιβάτες του ήταν ο Μπους, ο Κλίντον και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το αεροπλάνο πέφτει και οι επιβάτες του πιάνονται από τους Ινδιάνους.
Για να τους αφήσουν να ζήσουν τους έβαλαν ένα όρο να βρουν ένα αρσενικό παπαγάλο ανάμεσα σε 20.000 θηλυκούς, που βρίσκονταν σε μία σπηλιά.
Ψάχνει πρώτος ο Μπους για δύο ώρες, τίποτα.
Ψάχνει μετά ο Κλιντον για τέσσερις ώρες τίποτα.
Στο τέλος ψάχνει και ο Κυριάκος και σε ένα λεπτό βγαίνει έξω με τον παπαγάλο στο χέρι. Όλοι τον κοιτούν απορημένοι και τον ρωτούν πως βρήκε τόσο γρήγορα τον παπαγάλο.
Και ο Κυριάκος τους απαντά:
- Βρήκα ένα παπαγάλο και του είπα στο αυτί "Πες μου ποιος είναι ο αρσενικός παπαγάλος γιατί εγώ είμαι ο γιος της Μαρίκας και του Μητσοτάκη" και ο παπαγάλος μου απάντησε "Να μου και μένα" δείχνοντάς μου τα γενετικά του όργανα!

Ήταν ένας και κολύμπαγε στα βαθιά.
Τον πλησιάζει ένας καρχαρίας, κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
Του φωνάζουν οι φίλοι του από έξω:
- Κολύμπα, βγές γρήγορα.
Αρχίζει αυτός να κολυμπάει, αλλά τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας.
Πάλι κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγε.
- Βγες έξω αμέσως, ξαναφωνάζουν οι φίλοι του.
Ξαναρχίζει να βγαίνει, τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας, κι άλλες στροφές γύρω του, ξαναφεύγει.
Τα καταφέρνει αυτός και βγαίνει στην ακτή.
- Καλά, πως και γλίτωσες; τον ρωτάν οι φίλοι του. Πρέπει να είσαι πάρα πολυ τυχερός!
- Να ρε παιδιά. Την πρώτη φορά με πλησιάζει και με ρωτάει: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." Φεύγει ο καρχαρίας. Ξανάρχεται μετά από λίγο: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." Ξαναφεύγει ο καρχαρίας. Την τρίτη φορά μου λέει: "Τι είπαμε ότι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." "Ε, καλά! Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα!"

Ήταν ένας βλάχος που έψαχνε το κατσίκι του το παρδαλό.
Ψάχνει από δω, ψάχνει από κει, τίποτε!
Βράδυασε και πήγε να κοιμηθεί σε ένα ξενοδοχείο. Ήταν όμως παράξενος και αντί να ξαπλώσει στο κρεβάτι, ξάπλωσε από κάτω.
Αλλαξε η βάρδια των ξενοδόχων, βλέπει ο βραδυνός το κρεβάτι άδειο και το ξανανοικιάζει σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι.
Μπαίνουν οι ερωτευμένοι, ξαπλώνουν στο κρεβάτι και αρχίζουν τις γλύκες...
- Αγάπη μου, στα μάτια σου βλέπω τον κόσμο όλο, λέει ο άνδρας στην γυναίκα.
- Μήπως είδες και το γίδ' μ' το παρδαλό;

Όταν ήμουν κομμουνιστής κατέρρευσε το «τείχος του Βερολίνου.

Έγινα στη συνέχεια καπιταλιστής και χρεοκόπησε η Lehman Brothers.

Σκέφτομαι να μην το γυρίσω στην οικολογία, διότι θα κινδυνεύσει σοβαρά ο πλανήτης...

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Όταν ήμουν κομμουνιστής κατέρρευσε το «τείχος του Βερολίνου.

Έγινα στη συνέχεια καπιταλιστής και χρεοκόπησε η Lehman Brothers.

Σκέφτομαι να μην το γυρίσω στην οικολογία, διότι θα κινδυνεύσει σοβαρά ο πλανήτης...

Ο ορισμός του...γκαντέμη..:flipout::flipout::flipout:

Μία ξανθιά γράφει στις τελικές εξετάσεις του πανεπιστημίου όπου οι απαντήσεις είναι τύπου Ναι/Οχι. Δεν έχει διαβάσει τίποτα οπότε βγάζει ένα νόμισμα και παίζει κάθε ερώτηση κορώνα - γράμματα για να δει τι θα απαντήσει. Μέσα σε δέκα λεπτά έχει τελειώσει ενώ οι άλλοι ακόμα προσπαθούν. Παρόλα αυτά μένει μέσα στην αίθουσα. Κατά τα τελευταία λεπτά της ώρας, ακόμα ρίχνει το νόμισμα, βρίζοντας και ιδρώνοντας. Την πλησιάζει ο
επιτηρητής:
- "Συμβαίνει κάτι, δεσποινίς;"
- "Α, τίποτα! Τελείωσα το τεστ μέσα σε δέκα λεπτά, απλά τσεκάρω ξανά τις απαντήσεις μου."

Μια κοπέλα πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει καθώς είχαν σπάσει τα νερά της. Όνομα πατρός... ρωτάει η νοσοκόμα. Ααα.., ξέρετε είμαι μόνη μου. απαντά η κοπέλα. Μετά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, γεννά τελικά η κοπέλα και όταν συνέρχεται από τη νάρκωση βλέπει από πάνω της τη νοσοκόμα. "Συγχαρητήρια, μόλις γεννήσατε ένα υγιέστατο αγοράκι"... λέει η νοσοκόμα "Μόνο που .." "Μόνο που τι;" ρωτά ανήσυχη η κοπέλα. "Εεεε να το αγοράκι είναι μαύρο ενώ εσείς είστε λευκή" λέει η νοσοκόμα... Ααα ναι, λέει η κοπέλα. Πριν γεννήσω είχα παίξει σε μία τσόντα για να βγάλω λεφτά και ο πρωταγωνιστής ήταν μαύρος. Έτσι εξηγείται. Μην ανησυχείτε.. Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη κοπέλα μου... Υπάρχει και κάτι άλλο. Το μωρό είναι ξανθό... Ναι, στην τσόντα που έπαιξα, υπήρχε και ένας Σουηδός, προσθέτει η κοπέλα... Ποπό... συγνώμη που σου φέρνω σε δύσκολη θέση κοπέλα μου. Υπάρχει και κάτι άλλο όμως...Το παιδί έχει "σκιστά" μάτια.... Ναι.. πράγματι. Στην τσόντα υπήρχε και ένας Κινέζος... Ωωωωωω συγννώμη για την αδιακρισία μου κοπέλα μου, λέει η νοσοκόμα... Αλλά σίγουρα θα θέλεις να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου, έτσι δεν είναι ..; Φεύγει η νοσοκόμα και επιστρέφει με το μωρό στην αγκαλιά... Δίνει το Μωρό στην κοπέλα και τότε το μωρό αρχίζει να κλαίει... ΟΟΟΟυυυυυφφφ. τώρα ησύχασα, λέει με ανακούφιση η κοπέλα... Γιατί τι συμβαίνει; ρωτάει απορημένη η νοσοκόμα. Και η κοπέλα: Εεεε να. περίμενα ότι θα γαβγίζει...

Tρεις μπογιατζήδες ένας Αλβανός ένας Γερμανός και ένας Έλληνας πέθαναν και πάνε στον Παράδεισο. Ο Aγιος Πέτρος τους άνοιξε την Πόρτα. 'Καλώς τα παιδιά! Και είχα ανάγκη απ' την ειδικότητά σας! Θέλω να βάψω την Πόρτα του Παράδεισου για πέστε μου πόσα θέλετε να την βάψετε;' '600 ευρώ' λέει ο Αλβανός 'Μπα! 600; Και πως τα λογάριασες' 'Ε, να 200 για μένα 200 εφορία και ένσημα και 200 τα υλικά' 'Εσύ λέει του Γερμανού πόσα θέλεις ;' '900 ευρω = 300 για μένα + 300 εφορία και ένσημα + 300 τα υλικά ' Εσύ λέει του Έλληνα ποσά θέλεις; 'Είμαι πολύ πιο ακριβός αλλά μας συμφέρει όλους και θα πάρω τη δουλειά' 'Δηλαδή πόσο ζητάς;' ρωτάει ο Αγ. Πέτρος. '3 χιλιαρικάκια' '3.000. Εσύ είσαι τρελός παιδί μου!!!' Αναστέναξε ο Ελληνας με την αμάθεια... Με εντελώς κουρασμένο ύφος, παίρνει παραμάσχαλα τον Αγιο Πέτρο και του εξηγεί: 'Ελα πιο κοντά να μην μας ακούν... Δημιουργική λογιστική δεν σας μαθαίνουν εδώ ρε παιδιά; Φαντασία δεν έχετε; Aκουσε να δεις αφού πρέπει να το εξηγώ κιόλας: 3.000 = 1.000 για σένα + 1.000 για μένα + 400 για τον Γερμανό να κάνει πέρα + 600 που ζήτησε ο Αλβανός. Ο Αλβανός θα βάψει την πόρτα με υπεργολαβία από εμένα. Στην πατρίδα μου, όποιος δίνει τη χαμηλότερη προσφορά, στο τέλος αυτός κάνει τη δουλειά και παίρνει όσα ζήτησε απ' την αρχή. Είτε υπογράφει τη σύμβαση ο ίδιος ή κάποιος άλλος. Επιπλέον, ο Γερμανός θα πάρει 400 για κάτι που δεν έκανε. Οπότε σε παίρνει να τον απειλήσεις πως θα αποκλειστεί από μελλοντικές δημοπρασίες αν δεν σου αλλάξει το πόμολο σαν δωρεά. Θα το κάνει, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί αφού έτσι βάζει πόδι στην επιτροπή δημοπρασιών. Ετσι μένουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ευχαριστημένοι. Και ο Γερμανός, και ο Αλβανός, και εγώ, και εσύ, και ο Παράδεισος, και το αφεντικό σου που θα δει βαμμένη πόρτα + καινούργιο πόμολο εκτός σύμβασης. Πες μου τώρα, έχεις κανένα λόγο να μη μου δώσεις τη δουλειά;

Ένας καρδιτσιώτης μπαίνει σ' ένα μπαρ και παραγγέλνει στον μπάρμαν ένα κονιάκ.

Ο μπάρμαν του το σερβίρει και ο καρδιτσιώτης ρωτάει:

Καρδιτσιώτης : Μιταξάς;

Μπάρμαν : Γιατί, σι τρών;