Το ανέκδοτο της ημέρας

Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικάνος κι ένας Ινδός. Τους συναντάει ο διάβολος και τους λέει:
- Σε όσους έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να...

μεταφερθούν στον παράδεισο.
Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας:
- Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, θα πάει στον παράδεισο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ασπίδα ό,τι θέλετε.

Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.
- Τί θα έχεις για ασπίδα;, ρωτάει ο διάβολος.

Ο Αμερικάνος σηκώνει μια ...
τεράστια πέτρα και λέει:
- Θα χρησιμοποιήσω αυτή την πέτρα! Είμαι έτοιμος!
Σηκώνει ο διάβολος το μαστίγιο, χτυπάει μια και φεύγει η πέτρα. Χτυπάει δεύτερη και ουρλιάζει σαν τρελός ο Αμερικάνος, οπότε χάνει την ευκαιρία να πάει στον παράδεισο.

Στη συνέχεια ήταν σειρά του Ινδού.
- Τί θα έχεις για ασπίδα;, τον ρωτάει ο διάβολος.
- Τίποτα, λέει ο Ινδός. Έκανα πενήντα χρόνια γιόγκα και δε νιώθω καθόλου πόνο!

Στο πρώτο χτύπημα ο Ινδός ήταν ατάραχος. Στο δεύτερο έκανε κάποιους μορφασμούς και στο τρίτο χτύπημα λίγο περισσότερους. Αλλά δεν έβγαλε κουβέντα από το στόμα του!

- Να πάρει, λέει ο διάβολος, πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν, είσαι ελεύθερος
να πας στον παράδεισο. Το αξίζεις.
- Όχι, λέει ο Ινδός. Θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας τη βγάζει καθαρή. Θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!
- Εντάξει, μείνε να βλέπεις, του λέει ο διάβολος.

Έρχεται λοιπόν η σειρά του Έλληνα και τον ρωτάει:
- Εσύ τί θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα;
Και απαντάει ο Έλληνας:
- Τον Ινδό!

attachment.php

Attachments

• virgin.jpg
    virgin.jpg
    66.4 KB · Views: 278
ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Η "Καθηµερινή" διαßάζεται από αυτούς που κυßερνούν τη χώρα.
Ο "Ελεύθερος Τύπος" από αυτούς που νοµίζουν ότι κυßερνούν τη χώρα.
Το "Βήµα" και τα "Νέα" διαßάζουν αυτοί που πιστεύουν ότι θα έπρεπε κανονικά
να κυßερνούν τη χώρα.
Τον "Ριζοσπάστη" εκείνοι που πιστεύουν πως τη χώρα θα έπρεπε κανονικά να
την κυßερνά µια άλλη χώρα.
Οι αναγνώστες της "Ελευθεροτυπίας" δεν ξέρουν ποιος ακριßώς κυßερνά τη
χώρα, είναι όµως ßέßαιοι πως την κυßερνά µε λάθος τρόπο.
Την "Απογευµατινή" προτιµούν οι γυναίκες αυτών που κυßερνούν τη χώρα.
Τη "Ναυτεµπορική" διαßάζουν αυτοί στους οποίους ανήκει η χώρα.
Την "Εστία" διαßάζουν όσοι νοµίζουν πως η χώρα είναι ακόµα δική τους.
Και οι αναγνώστες της "Espresso" δεν ενδιαφέρονται για το ποιος κυßερνά τη
χώρα, αρκεί να είναι γυναίκα και να έχει µεγάλο στήθος»

Πω πω…. Κρίμα να μην είναι στην Ελλάδα… θα μπαίνανε μέσα μεγάλου κυβισμού μηχανές για τρελές κόντρες ….
{και άλλες ελληνικές καφρίλες… to be continued}

Εχει δρομολογηθεί το έργο.

Σε 10.000 χρόνια τα αυτοκίνητα θα περνάνε υπογείως........

Μέσα απο το μετρό!!!!!!!!

Last edited:
Πέθανε κάποιος και οι συγγενείς του φόρτωσαν το φέρετρο σε ένα ταξί για να τον πάνε στο χωριό του. Σε μια στροφή όμως κόπηκαν τα σκοινιά και το φέρετρο έπεσε στο δρόμο. Το ταξί συνέχισε την πορεία του χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Καθώς όμως το φέρετρο έπεσε στο δρόμο άνοιξε και το πτώμα έμεινε στο οδόστρωμα ενώ το φέρετρο βγήκε εκτός δρόμου στα χόρτα.
Μετά από 10 λεπτά πέρασε ένα αυτοκίνητο με...
μεγάλη ταχύτητα και χτύπησε το πτώμα. Ο οδηγός του κατέβηκε και νομίζοντας ότι αυτός σκότωσε τον άνθρωπο, πανικοβλήθηκε και μη ξέροντας τι να κάνει, έσυρε το πτώμα στην άκρη ενός γκρεμού και το έριξε κάτω.

Στο κάτω μέρος του γκρεμού μέσα στο δασός δυο κυνηγοί είχαν στήσει καρτέρι. Βλέποντας το πτώμα να κατεβαίνει με ταχύτητα στο γκρεμό το πέρασαν για ελάφι και το πυροβόλησαν. Όταν όμως πλησίασαν και είδαν ότι αυτό που κτύπησαν είναι άνθρωπος τον φόρτωσαν γρήγορα στο αυτοκίνητο και τον πήγαν στο νοσοκομείο.
Τον παρέλαβαν οι νοσοκόμοι και οι γιατροί για να τον σώσουν.
Μετά από 10 λεπτά ανοίγει η πόρτα και ένας γιατρός πήγε κοντά στους κυνηγούς και τους λέει:
-Κρίμα κρίμα, 3 λεπτά νωρίτερα να τον είχατε φέρει θα τον είχαμε σώσει!!!!!

Δύο αράπηδες κατουράνε από μία γέφυρα λέει ο ένας κρύο το νερό σήμερα και απαντά ο άλλος και βαθύ ρε γαμώτο....:flipout::flipout:

Ήταν ένας τύπος πορωμένος, που μάζευε ό,τι αντικείμενο είχε σχέση με τον Λένιν. Είχε όλα τα πορτραίτα, τις φωτογραφίες, τα γράμματα του Λένιν, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μια μέρα άκουσε ότι υπήρχε ένας πίνακας που λεγόταν "Ο Λένιν στην Γαλλία" και κίνησε γη και ουρανό για να τον αποκτήσει και να τον προσθέσει στην συλλογή του.
Τελικά εντοπίζει τον πίνακα σε ενα μουσειο, τον αγοράζει και του τον παραδίδει ο ιδιος ο διευθυντης του μουσειου, μια και το ποσο αγορας ηταν πολυ μεγαλο.
Ξετυλίγει αυτός τον πίνακα όλο ενθουσιασμό και μένει άναυδος βλέποντας ότι ο πίνακας απεικόνιζε μία γυμνή γυναίκα και έναν γυμνό άνδρα στο κρεβάτι.
- "Ποιά είναι αυτή;" ρωτάει ο συλλέκτης.
- "Η γυναίκα του Λένιν".
- "Και αυτός;"
- "Ο γκόμενός της".
- "Καλά και που είναι ο Λένιν;"
- "Στην Γαλλία

Ήταν τρία ποντίκια και λέγανε πόσο τολμηρά ήταν:

- Εγώ, λέει το πρώτο, πίνω ένα σφηνάκι ποντικοφάρμακο κάθε πρωί για

να έρθω στα ίσα μου.

- Εγώ, λέει το δεύτερο, όταν θέλω να γυμναστώ χρησιμοποιώ την

ποντικοπαγίδα για να κάνω κάμψεις.

- Εγώ, λέει το τρίτο, βαρέθηκα και εσάς και τις τερατολογίες σας.

Πάω να γ@&$σω την γάτα!!!

Ελληνάρας οδηγεί στην Σαουδική Αραβία, περνάει με κόκκινο, και ένας ντόπιος μπάτσος τον σταματά.

-Κύριε, περάσατε με κόκκινο.

-Ε και;;; Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε.

-Δεν υπάρχει πρόστιμο, κύριε. Θα πρέπει να σας συλλάβω και να σας πάω στο αυτόφωρο.

-Τι αυτόφωρο ρε φίλε! Κόψε την κλήση να τελειώνουμε!

Τελικά ο μπάτσος τον μπαγλαρώνει και τον πηγαίνει στο δικαστήριο, που στεγάζεται στο κτίριο των φυλακών, είναι άθλιο και τρομακτικό. Μπόλικος κόσμος περιμένει να δικαστεί, στη σειρά και ο Ελληναράς φίλος μας.

Ο Σαουδάραβας πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει:

-Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα.

-Πέρασα με κόκκινο, κύριε δικαστά. Κόψτε μου ένα πρόστιμο, να πληρώσω.

-Δεν έχει πρόστιμα εδώ. Χασάν, πάρε τον και πήδα τον.

-Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε (ο Έλληνας πλέον κατατρομαγμένος). Πείτε μου πόσο κάνει, να πληρώσω!

-Χασάν, πάρε τον και πήδα τον είπα. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;

-Έκλεψα, κύριε δικαστά.

-Χασάν, πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;

-Σκότωσα, κύριε δικαστά.

-Χασάν, πάρε τον και κόψε του το κεφάλι.

Ο Χασάν, 180 κιλά, δίφυλλη ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και τους σέρνει έξω από το δικαστήριο, προς τις φυλακές...

Οπότε ο Ελληναράς γυρίζει και του λέει:

-Πού σαι, Χασάν..... κοίτα, μην μπερδευτούμε, ε; Εγώ είμαι για πήδημα!!