Το ανέκδοτο της ημέρας

Ένα κοπάδι νυχτερίδες κοιμάται σε ένα δέντρο κατά τον γνωστό τρόπο δηλαδή ανάποδα.
Ξαφνικά η μία γυρίζει και στέκεται όρθια πάνω στο κλαδί.
Ανήσυχη μια δεύτερη που...
βλέπει το σκηνικό, σκουντάει τη διπλανή της και με αγωνία της λέει <<Ρε Μήτσο, ξύπνα ρε, ο Θανάσης λιποθύμησε>>!!!

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μέ τοσο ΑΕΚ μπρός,πάνω και πλαγίως έπεσε ο Ανθρωπος.:flipout::flipout:

Παντως ο Αfam ηταν μέσα.:grandpa:
Λές ναναι ο Εγγονός τού Χουντίνι???:flipout::flipout:

Νησί λέει, εκτός και αν θεωρείς την Πελοπόννησο Μεγαλονήσι !!!!!!!!!! :flipout::flipout:

Προς Κέρκυρα βαράει η καμπάνα......:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Λέει η μια ξανθιά στην άλλη:
-Βλέπεις αυτό το δάσος απέναντι;
Και απαντάει η άλλη:...
-Όχι είναι κάτι δέντρα μπροστά και με ενοχλούν!

Μόλις άκουσα ότι γνωστότατο μέλος του AVclub είχε πριονίσει την καρέκλα!!!!!

ΥΓ¨Ονόματα δεν λέμε αλλά ................ είναι από νησί :flipout::flipout::flipout:

Έπρεπε να γίνει πριν τον αγώνα...:flipout::flipout:

Δε σχολιάζω λόγω Σαβούρα-Vivre...:BDGBGDB55:

Πάει η ξανθιά μετά το δείπνο στο σπίτι του συνοδού της:
- Θες ένα ουίσκι; ρωτάει εκείνος.
- Ναι.
- Να σου βάλω δύο δάχτυλα;
- Δεν θα πιούμε πρώτα;;!!
--------------------------------------------------------

Τρεις ξανθιές, εξετάζονται για να γίνουν αστυνομικίνες. Ο εξεταστής δίνει στην πρώτη κοπέλα μια φωτογραφία ενός υπόπτου και τη ρωτάει:
- «Τι έχεις να πεις γι` αυτή την φωτογραφία;»
- «Θα τον πιάσουμε εύκολα τον ύποπτο», λέει εκείνη. «Έχει μόνο ένα μάτι!»
- «Δεν έχει ένα μάτι ανόητη, η φωτογραφία είναι προφίλ! Αϊ χάσου από εδώ!», της απαντάει έξαλλος ο εξεταστής.
Μετά από λίγο, στο γραφείο μπαίνει η δεύτερη ξανθιά. Βλέπει την φωτογραφία και λέει:
- «Εύκολα θα τον βρούμε αυτόν. Πόσοι έχουν μόνο ένα αυτί;»
- «Αϊ στο διάολο!», της λέει έξαλλος ο εξεταστής. «Ηλίθια. Δεν έχει ένα αυτί. Η φωτογραφία είναι προφίλ!»
Μετά μπαίνει και η τρίτη ξανθιά και της λέει:
- «Πρόσεχε τι θα μου πεις για αυτή την φωτογραφία.»
Η ξανθιά σκέφτεται και έπειτα από λίγο λέει:
- «Το μόνο βέβαιο είναι, ότι ο ύποπτος φοράει φακούς επαφής!»
Ο εξεταστής τρελαίνεται. Βάζει το όνομα του υπόπτου στο κομπιούτερ, και ύστερα από μισή ώρα διαβάζει στο φάκελο του, ότι πράγματι φοράει φακούς επαφής!
- «Φοβερό! Πώς το κατάλαβες; Eίναι αλήθεια.»
- «Είναι απλό. Πώς να φοράει γυαλιά, με ένα μάτι και ένα αυτί;», απαντάει η ξανθιά.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του, για να το καληνυχτίσει και το ακούει λέει:
"Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού μου"!
Το ακούει ο μπαμπάς αλλά δε δίνει σημασία!
Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλ. και είναι η γιαγιά και τι είπε;
Πέθανε ο παππούς!!!

Το ίδιο βράδυ πάει πάλι ο μπαμπάς να καληνυχτίσει το παιδί και ακούει:
"Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου και δώσε χαιρετίσματα στη γιαγιά μου"!
Το ακούει ο πατέρας αλλά και πάλι δε δίνει σημασία!
Την επόμενη μέρα πέθανε η γιαγιά!
Ο πατέρας τα είδε όλα!

Το βράδυ πήγε επίτηδες να κρυφακούσει:
"Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου και δώσε χαιρετίσματα στον μπαμπά μου"!
Με το που το ακούει αυτό ο μπαμπάς τρελαίνεται!
Την επόμενη μέρα φεύγει απ' το σπίτι νωρίς για τη δουλειά και γυρίζει αργά το βράδυ ευτυχισμένος που μέχρι στιγμής ήταν ζωντανός!
Μπαίνει στο σπίτι καλησπερίζει τη γυναίκα του και της λέει:
"Συγνώμη αγάπη μου που άργησα αλλά είχα μια πολύ άσχημη μέρα"..
και η γυναίκα:
"Μιλάς εσύ; Εγώ τι να πω που πέθανε ο κουμπάρος μπροστά στην πόρτα μας;"

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του, για να το καληνυχτίσει και το ακούει λέει:
"Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού μου"!
Το ακούει ο μπαμπάς αλλά δε δίνει σημασία!
Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλ. και είναι η γιαγιά και τι είπε;
Πέθανε ο παππούς!!!

Το ίδιο βράδυ πάει πάλι ο μπαμπάς να καληνυχτίσει το παιδί και ακούει:
"Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου και δώσε χαιρετίσματα στη γιαγιά μου"!
Το ακούει ο πατέρας αλλά και πάλι δε δίνει σημασία!
Την επόμενη μέρα πέθανε η γιαγιά!
Ο πατέρας τα είδε όλα!

Το βράδυ πήγε επίτηδες να κρυφακούσει:
"Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου και δώσε χαιρετίσματα στον μπαμπά μου"!
Με το που το ακούει αυτό ο μπαμπάς τρελαίνεται!
Την επόμενη μέρα φεύγει απ' το σπίτι νωρίς για τη δουλειά και γυρίζει αργά το βράδυ ευτυχισμένος που μέχρι στιγμής ήταν ζωντανός!
Μπαίνει στο σπίτι καλησπερίζει τη γυναίκα του και της λέει:
"Συγνώμη αγάπη μου που άργησα αλλά είχα μια πολύ άσχημη μέρα"..
και η γυναίκα:
"Μιλάς εσύ; Εγώ τι να πω που πέθανε ο κουμπάρος μπροστά στην πόρτα μας;"

πω..πω..μάγκα μου!!!!!!!!:flipout::flipout:

ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

1. Συγνώμη, Αστυνόμε, δεν συνειδητοποίησα ότι ο ανιχνευτής ραντάρ μου ήταν κλειστός.

2. Είστε αυτός από τους Village People;

3. Ε, πρέπει να ξεπέρασες και εσύ τα 130 την ώρα για να με πιάσεις! Τί μάρκα είναι η μηχανή;

4. Νόμιζα ότι πρέπει κανείς να είναι σε καλή φυσική κατάσταση για να γίνει αστυνομικός.

5. Δεν θα ελέγξετε το πορτ-μπαγκάζ, έτσι;

6. Ευχαριστώ, αστυνόμε. Υπέροχα! Και την προηγούμενη φορά πάλι την γλίτωσα με απλή επίπληξη.

7. Ξέρεις γιατί με σταμάτησες; Εντάξει, ο ένας από εμάς ξέρει λοιπόν.

8. Απλά προσπαθούσα να μην αφήσω τα άλλα αυτοκίνητα να με ξεπεράσουν πάρα πολύ! Βλέπετε ότι δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα; Τόσο πιο γρήγορα πήγαιναν!

ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Στο τραίνο, η μαμά έπλεκε, ο μπαμπάς διάβαζε εφημερίδα και ο μικρός Κωστάκης, κοίταζε στο παράθυρο. Ξαφνικά ρωτάει ο μικρός τον πατέρα του:
- Μπαμπά…
- Μμμμ…
- Τί είναι αυτό εκεί;
Ο μπαμπάς, χωρίς να σηκώσει τα μάτια του:
- Δεν ξέρω…
Mετά από λίγο…
- Μπαμπά…
- Μμμμμ…
- Τί είναι αυτό;
- Δεν ξέρω…
Οι ερωτήσεις από τον πιτσιρικά έπεφταν βροχή.
- Μπαμπά τί είναι τούτο;
- Δεν ξέρω…
- Μπαμπά τί είναι το άλλο;
- Δεν ξέρω…
Κάποια στιγμή η μάνα λέει στο παιδί:
- Κωστάκη, μην ενοχλείς άλλο τον πατέρα σου! Αφού βλέπεις ότι διαβάζει εφημερίδα!
Και ο πατέρας:
- Άσε το το παιδί ρε Μαρία! Αν δε ρωτήσει πώς θα μάθει;:rifle:

ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Στο τραίνο, η μαμά έπλεκε, ο μπαμπάς διάβαζε εφημερίδα και ο μικρός Κωστάκης, κοίταζε στο παράθυρο. Ξαφνικά ρωτάει ο μικρός τον πατέρα του:
- Μπαμπά…
- Μμμμ…
- Τί είναι αυτό εκεί;
Ο μπαμπάς, χωρίς να σηκώσει τα μάτια του:
- Δεν ξέρω…
Mετά από λίγο…
- Μπαμπά…
- Μμμμμ…
- Τί είναι αυτό;
- Δεν ξέρω…
Οι ερωτήσεις από τον πιτσιρικά έπεφταν βροχή.
- Μπαμπά τί είναι τούτο;
- Δεν ξέρω…
- Μπαμπά τί είναι το άλλο;
- Δεν ξέρω…
Κάποια στιγμή η μάνα λέει στο παιδί:
- Κωστάκη, μην ενοχλείς άλλο τον πατέρα σου! Αφού βλέπεις ότι διαβάζει εφημερίδα!
Και ο πατέρας:
- Άσε το το παιδί ρε Μαρία! Αν δε ρωτήσει πώς θα μάθει;:rifle:

Αψογε...πατέραααα!!!!!!!!!:flipout:

Βγάζει μιά μαμά βόλτα το νεογέννητο με το καροτσάκι και πετυχαίνει μία φίλη της.
Κοιτάει η φίλη το μωρό, σκύβει, κοιτάει το μωρό και λέει:
- Μπουκιά και συχώριο, το μωράκι σου! Και φτυστός ο πατέρας του!
- Ναι το ξέρω, λέει η περήφανη μαμά. Αλλά θα προτιμούσα να έμοιαζε και λιγάκι του άντρα μου!

Στην πισίνα ενός τρελοκομείου ένας τρελός πίνει νερό από την πισίνα και το φτύνει με αηδία. Την ίδια ώρα ένας άλλος τρελός που έβλεπε τι έκανε, τον ρωτάει γιατί φτύνει το νερό που πίνει. Εκείνος του λέει ότι έριξε δύο κουταλιές ζάχαρη και το νερό δεν έχει γίνει ακόμα γλυκό. Τότε ο άλλος τρελός σκύβει και πίνει...
νερό από την πισίνα και το φτύνει αηδιαστικά και του απαντάει:
- "Έπρεπε να το ανακατέψεις πρώτα."

Πατερας κανει ντους και ξαφνικα ανοιγει η πορτα και μπουκαρει μεσα ο μικρη του κορη ,κοκκαλο ο μπαμπας ,και τον ρωταει η μικρη βλεποντας τον γυμνο ,μπαμπα αυτο που εχεις εκει στα ποδια σου πως το λενε ;
Καρακομπλαρισμενος ο μπαμπας της λεει "εεεεε το λενε "οτι και οτι" παιδι μου " .
Μερικες μερες μετα η κορη βρισκεται μαζι με την μητερα της στο αυτοκινητο περνανε διπλα απο ενα χωραφι που βοσκαει ενας γαιδαρος ,λεει λοιπον η μικρη στην μητερα της "κοιτα μαμα το "οτι και οτι" του γαιδαρου μεγαλο που ειναι " ,ρωταει λοιπον η μαμα "ποιος σου ειπε παιδι μου οτι λεγεται ετσι ;" απαντα η κορη " ο μπαμπας εχθες που τον ειδα στο μπανιο και τον ρωτησα"
Και λεει η μαμα "κοιτα παιδι μου του μπαμπα σου το λενε "οτι και οτι" αυτο εδω το λενε "οτι πρεπει "

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Πατερας κανει ντους και ξαφνικα ανοιγει η πορτα και μπουκαρει μεσα ο μικρη του κορη ,κοκκαλο ο μπαμπας ,και τον ρωταει η μικρη βλεποντας τον γυμνο ,μπαμπα αυτο που εχεις εκει στα ποδια σου πως το λενε ;
Καρακομπλαρισμενος ο μπαμπας της λεει "εεεεε το λενε "οτι και οτι" παιδι μου " .
Μερικες μερες μετα η κορη βρισκεται μαζι με την μητερα της στο αυτοκινητο περνανε διπλα απο ενα χωραφι που βοσκαει ενας γαιδαρος ,λεει λοιπον η μικρη στην μητερα της "κοιτα μαμα το "οτι και οτι" του γαιδαρου μεγαλο που ειναι " ,ρωταει λοιπον η μαμα "ποιος σου ειπε παιδι μου οτι λεγεται ετσι ;" απαντα η κορη " ο μπαμπας εχθες που τον ειδα στο μπανιο και τον ρωτησα"
Και λεει η μαμα "κοιτα παιδι μου του μπαμπα σου το λενε "οτι και οτι" αυτο εδω το λενε "οτι πρεπει "

O,τι...πρέπει ήταν..:flipout::flipout::flipout:

Ένας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης. Εκείνη λείπει, αλλά υπάρχει ένα γράμμα πάνω στο κρεβάτι της. Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και διαβάζει:
Αγαπημένε μου μπαμπά,
Λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω πως έφυγα με το καινούριο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους...
την αληθινή αγάπη! Αχ… να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες! Είναι τόσο όμορφος με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, και τόσο αγέρωχος πάνω στη μεγάλη και γρήγορη μηχανή του! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό… Επιτέλους είμαι έγκυος! Ο Αμπντούλ λέει ότι θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και ότι θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά. Αυτό βέβαια είναι και το δικό μου όνειρο! Ανακάλυψα επίσης πως η μαριχουάνα δεν κάνει κακό. Γι’αυτό αποφασίσαμε να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας όταν θα ξεμένουμε από κοκαϊνη και έκσταση. Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρει σύντομα τη θεραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά! Το αξίζει! Μπαμπάκα μου, δε θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός με τη σοφία και την πείρα των 47 χρόνων του. Με καθοδηγεί και με συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για τις επιλογές μου, όπως για την επιλογή μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό. Ελπίζω να έρθω να σε βρω σύντομα, έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου!

Με αγάπη
Το λατρεμένο σου κοριτσάκι!

Υ.Γ.: Πλάκα σου κάνω,μπαμπά! Coolare! Είμαι στη Μαρία. Απλώς ήθελα να σου πω πως στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τους βαθμούς του τριμήνου που θα βρεις στο κομοδίνο!