Η 19 χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος. Φωνές , κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμ o σύνη να συζητήσουν την κατάσταση . Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει , οπότε σε κάποια φάση βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία , να σταματά μπρός στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένα κουστουμαρισμένος νεος με ρολόι γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο . Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα .
-' Ακούστε κύριε' λέει ο νέος ' για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε'
-' Μα . . .'
-'Όμως αν το παιδί είναι αγόρι του δίνω δύο εργοστάσιά μου , ένα στην Πάτρα ( ελαστικών αυτοκινήτων ) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρείς πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια , δύο εξοχικά στη Μύκονο , τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι , βέβαια , δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δούλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστεια, και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα. Αν τώρα η κοπέλλα αποβάλει ...'
-' Αν αποβάλει ' διακόπτει ο μπαμπάς ' στη φέρνουμε και την... ξαναπηδάς '
Μετά το πέρας της Κυριακάτικης λειτουργίας, ένας πιστός πλησιάζει τον Ιερέα:
- Πάτερ, θέλω να σας πω ότι η λειτουργία ήταν γ@μ@τη. Πρώτη φορά γούσταρα τόσο πολύ, μπράβο είσαι μεγάλος μάγκας.
- Σας ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια γλώσσα στον Οίκο του Θεού.
- Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, τα είδα όλα σου λέω ρε φίλε, μέχρι που έβαλα στον δίσκο 500 ευρώ.
Και ο ιερέας, έκπληκτος:
- Έλα ρε μαλ....κα, σοβαρά; Δεν μου λες π@π@ριές τώρα, έτσι;
Μετά το πέρας της Κυριακάτικης λειτουργίας, ένας πιστός πλησιάζει τον Ιερέα:
- Πάτερ, θέλω να σας πω ότι η λειτουργία ήταν γ@μ@τη. Πρώτη φορά γούσταρα τόσο πολύ, μπράβο είσαι μεγάλος μάγκας.
- Σας ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια γλώσσα στον Οίκο του Θεού.
- Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, τα είδα όλα σου λέω ρε φίλε, μέχρι που έβαλα στον δίσκο 500 ευρώ.
Και ο ιερέας, έκπληκτος:
- Έλα ρε μαλ....κα, σοβαρά; Δεν μου λες π@π@ριές τώρα, έτσι;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΞΗΣΗΣ......
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ
Αγαπητέ κύρι Δι υθυντά
Σ αυτή τη ζωή τα θέλω μας ίναι λίγο ως πολύ γνωστά. Πιστ ύω ότι μπορ ίτ να κτιμήσ τ την προσπάθ ια που καταβάλω ντός της ταιρ ίας και την καλή πίστη που διατηρώ στα ´ νστικτά σας.
Πιστ ύω ότι αντιληφθήκατ τον τόνο της πιστολής μου και υ λπιστώ στην έγκαιρη απάντησή σας.
Μ κτίμηση
λ υθέριος
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ:
Αγαπητέ κ. Ελευθέριε
Η εταιρία βρίσκεται σε μια τρΟΧΙά χαρακτηριστική των καιρών. Εξωγενείς παράγοντες, ως επικίνδυνες ΟΧΙές καραδοκούν, οι επΟΧΙκές διακυμάνσεις δυσκολεύουν την κατάσταση και η προσπάθεια οφείλει να είναι πολυμετΟΧΙκή. Πιστεύω ότι γίνομαι κατανοητός χωρίς τη δημιουργία ενΟΧΙκών σκέψεων.
Με εκτίμηση
Διευθυντής …
ΥΓ: Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στο εξΟΧΙκό μου, αν χρειαστείτε κάτι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.