To HDMI δεν πάει στην τηλεόραση?
Εγώ έχω συνδέσει την τηλεόραση με την vga με καλώδιο DVI-HDMI και τον ενισχυτή ψηφιακά από την on-board κάρτα ήχου.
Με τον αντάπτορα αυτόν τι γίνεται?
Aκριβώς αυτό συμβαίνει. Είχα το γκρι για τη 2600pro και δεν έπαιρνα ήχο. Το άλλαξα με το μαύρο και όλα δούλεψαν τέλεια. Δυστυχώς το σπαστικό είναι ότι πρέπει κάθε να αλλάζεις τους drivers του ήχου. Αν επιλέξεις το hdmi απενεργοποιούνται οι άλλες έξοδοι (spdif, αναλογικές)...Εγώ πάλι, οφείλω να σας επιστήσω την προσοχή: Σύμφωνα με το Hitech (ναι το έχω πει είμαι συνδρομητής - μην βαράτε :smashυπάρχουν 2 είδη ανταπτοράκια από την ΑΤΙ. Η νέα γενιά είναι γκρι, και κάνουν στην σειρά 3 της ΑΤΙ (34/36/38-50/70). Η παλιά σειρά είναι μαύρη, και κάνει στην σειρά 2 της ΑΤΙ (2900 και χαμηλότερες). Σύμφωνα με το περιοδικό, η παλιά σειρά ανταπτόρων δεν παίζει στις νέες κάρτες και το ανάποδο. Τώρα, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.
Αλλά ψάξτε το πριν αγοράσετε... Εμένα πάντως η 3850 της sapphire έχει ένα γκρι, και γράφει ΑΤΙ Radeon πάνω...
Aκριβώς αυτό συμβαίνει. Είχα το γκρι για τη 2600pro και δεν έπαιρνα ήχο. Το άλλαξα με το μαύρο και όλα δούλεψαν τέλεια. Δυστυχώς το σπαστικό είναι ότι πρέπει κάθε να αλλάζεις τους drivers του ήχου. Αν επιλέξεις το hdmi απενεργοποιούνται οι άλλες έξοδοι (spdif, αναλογικές)...
Στο control panel>Sound and Audio devices, καρτέλα Audio και στο drop down του Default device αλλάζεις σε ATI HD audio rear outputΑυτό το "σπαστικό" από πού το κάνεις? να αλλάζεις δηλ. drivers...μου έχει σπάσει τα νεύρα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.