Το απόλυτο Home Cinema

kostas999

Established Member
25 October 2006
270
Και τι δε θάδινα για να δω εδώ ταινία!!!
http://blog.audiovideointeriors.com/208great/

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο στον κόσμο, το ακριβότερο σίγουρα είναι.
Άκου 96.000W :violent-smiley-030:
Αν προσθέσεις και τα air condition που χρειάζονται οι 30 λαμπάτοι ενισχυτές και το θηρίο των 4κ (άσε τα άλλα) δίπλα θέλεις σίγουρα εργοστάσιο ρεύματος

Θα μου ρίξουν τα μαλλιά αυτοί οι Αμερικάνοι:afro:

Τασο σε ενα ρτετοιο συστημα δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση να υπαρχει μελετη ωστε να μην φενεται ΟΥΤΕ 1 καλωδιο.Μεσα απο οδηγους κτλ...

Re: Απάντηση: Το απόλυτο Home Cinema

ναι αλλά εδώ μιλάμε ότι δεν φαίνονται ούτε καν να βγαίνουν από τα βύσματα των ενισχυτών, ηχείων κλπ....
Σε κάποια μηχανάκια στο αριστερο ρακ υπάρχει μία υποψία...

Ωραία επένδυση χρημάτων έκανε ο τύπος... Να βρούμε τη διεύθυνσή του να του στείλουμε κάνα HD ντοκυμαντέρ από την Αφρική. Να βλέπει και να ακούει την εξαθλίωση σε τέλεια ποιότητα ήχου και εικόνας...

Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο Ναυτίλος...

Οντως εντυπωσιακη προσπαθεια, αλλα τοσο χρημα και να παιζει με component 1080i δεν μπορω να το καταλαβω...
Αν θελετε να δειτε οντως HiEnd Video system δειτε εδω οπου ο τυπος θα βλεπει D-CINEMA σπιτι του μια μερα πριν την επισημη πρεμιερα των ταινιων στην Αμερικη!

Prometheus9.jpg

Prometheus10.jpg

Prometheus11.jpg

Πολύ καλοί και οι δυο ειδικά ο πρώτος που έχει ρίχνει τα εκατομμύρια τις ζωης του…….να μπορούσαμε να το ακούγαμε κιόλας!!!!!!

δεδομενου οτι δεν τοχουμε δει δυσκολο να κρινει κανεις,αλλα προβολεας 10000λουμενς σε 6 μετρα οθονη μου φαινεται απλα λαθος.Αυτος ειναι φτιαγμενος για πολυ μεγαλυτερη διασταση.Το κοντραστ που εχει ειναι συμφωνα με το αστοιχεια 4000:1.Αυτα για να μην εντυπωσιαζεστε με το κοστος.Στο χομπυ μας δεν μετραει μονο το χρημα αλλα κυριως η λογικη.Περαν τουτου,δεν βλεπω καμμια χρησιμοτητα σε οθονη διαστασης 6 μετρων(18feet).