Το άρωμα του βινυλίου - συγκριτικό.!

Re: Απάντηση: Το άρωμα του βινυλίου - συγκριτικό.!

Kinks, Kinks, Kinks....ακούω συνέχεια και Kinks ΔΕΝ βλέπω στις Παρουσιάσεις.
Κι αναρωτιέμαι....θα πέσει κι αυτό το φορτίο στις.... στιβαρές μου πλάτες;;
:ernaehrung004:

fa fa fa...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Το άρωμα του βινυλίου - συγκριτικό.!

Περιστασιακά, λίγο με τους Doors -'L.A. Woman', "Morisson Hotel"- ήμουν μικρός και άμαθος ακόμη: 17 . Τους άλλους ποτέ: Dead , Young , CCR ( τους τελευταίους σε κάτι πάρτυ του δημοτικού θυμάμαι τους χορεύαμε ) . Mέσα 70ς ήμουνα ...απέναντι: Van der graaf , Yes , Floyd , Tull , Magma και πολύ Soft Μachine και μετά Henry Cow. Τα τελευταία χρονια ήρθεν οι Stones να αντικαταστήσουν ορισμένους από αυτούς . Κάτι Stooges , Ramones κλπ ούτε με σφαίρες . Για όποιον ήθελε να καταβυθιστεί στα έγκατα της κολάσεως , υπήρχαν οι Chrome. Για ροκ , υπήρχαν φυσικά οι Deep Purple - ( υπάρχουν ακόμη )

( Another grumpy old man )

Θα πώ τι σκέφτομαι για σας τους δύο παππούδες....:grandpa:
Τους παππούδες στο μπαλκόνι των Mappet show!!!!!:violent-smiley-008::flipout::flipout:

Όχι. Εγώ να μην πω.
Διότι ως έφηβη κι εγώ είχα τα ινδάλματά μου, Led Zepelin, Doors, Deep Purple, Pink Floyd (που συζητούσαμε τότε για τις συναυλίες τους κι εκστασιαζόμαστε), Tull, Bad Company, όλο αυτό που εν τέλει ήταν το τότε mainstream, και ξαφνικά μπαίνω εδώ τόσα χρόνια μετά, κι έρχεται ο Κώστας (ειδατε; πάει το "κύριε" :rolleyes:) και μου τους απομυθοποιεί όλους.
Και μαθαίνω ένα σωρό άλλα ονόματα που φυσικά δεν ήξερα.
Όχι, πείτε μου.
Τι αποτελέσματα θα έχει αυτό στον ψυχισμό μου, ε;:shot:

Για να καταλάβω, εδώ μπήκες ως έφηβη;:thrasher::elefant::bike:!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Το άρωμα του βινυλίου - συγκριτικό.!

εγώ που διαβάζω avclub και όλο και πιό συχνά επιστρέφω στους Deep Purple και στους Zeppelin τι είμαι ;

... και η δική μου η απορία είναι βρε Δημήτρη, πως είναι δυνατόν κάποιος να έχει στο σπίτι του Neu και Faust (τυχαία παραδείγματα) και να βάζει ν ακούει Zeppelin και Purple.

... και η δική μου η απορία είναι βρε Δημήτρη, πως είναι δυνατόν κάποιος να έχει στο σπίτι του Neu και Faust (τυχαία παραδείγματα) και να βάζει ν ακούει Zeppelin και Purple.

ναι

είναι δυνατόν σημαίνει.

ως αυτόπτης μάρτυς αλλά και εξ ιδίας πείρας.

Απάντηση: Re: Το άρωμα του βινυλίου - συγκριτικό.!

είναι δυνατόν σημαίνει.

ως αυτόπτης μάρτυς αλλά και εξ ιδίας πείρας.

επιλεγμένα πράγματα όμως . Από Zeppelin τα Ι , ΙΙ , α' side of III , Houses of the Holy κι από Purple τα Machine head , Burn :Banane0:

Απάντηση: Re: Το άρωμα του βινυλίου - συγκριτικό.!

επιλεγμένα πράγματα όμως . Από Zeppelin τα Ι , ΙΙ , α' side of III , Houses of the Holy κι από Purple τα Machine head , Burn :Banane0:

συμφωνουμε ντοκ.απολυτα θα λεγα και ανησυχω....

Από Zeppelin τα Ι , ΙΙ , α' side of III , Houses of the Holy κι από Purple τα Machine head , Burn :Banane0:

Should we ever go out to dinner together?:D
Από το ΙΙΙ ακούω μόνο τη β' πλευρά. Από το IV μόνο τα folky. Το 'Houses...' δεν μπορώ να το ακούσω πια. Εχω όμως μια αδυναμία στο Physical Graffiti, ιδιαίτερα λόγω του Page, πλευρές 2 & 3 για όποιον έχει το βινύλιο.
Τους Purple δεν τους συζητώ καν: τους θεωρώ τσαρλατάνους. They just happened to play rock music. They could, just as well, have played anything else. Merchants...:icon15:

...τουλάχιστον ο Page θεωρούσε το καλύτερο σόλο που άκουσε ποτέ το 'Reelin' In The Years' των Dan. Ναι: των Zep τους ...συγχωρώ και τον ντράμερ και τον τραγουδιστή.

Should we ever go out to dinner together?:D
Από το ΙΙΙ ακούω μόνο τη β' πλευρά. Από το IV μόνο τα folky. Το 'Houses...' δεν μπορώ να το ακούσω πια. Εχω όμως μια αδυναμία στο Physical Graffiti, ιδιαίτερα λόγω του Page, πλευρές 2 & 3 για όποιον έχει το βινύλιο.
Τους Purple δεν τους συζητώ καν: τους θεωρώ τσαρλατάνους. They just happened to play rock music. They could, just as well, have played anything else. Merchants...:icon15:

Δημήτρη (Ν.), αυτό ήταν:

Σαν να του έριξες κέρμα κι άρχισε να κελαϊδάει :flipout:.
Γυρεύοντας πήγαινες. Περίμενε τώρα, θα αποκαθηλώσει κι άλλους :grandpa:, αφορμή ψάχνει....
:willy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άρωμα του βινυλίου - συγκριτικό.!

Δημήτρη (Ν.), αυτό ήταν:

Σαν να του έριξες κέρμα κι άρχισε να κελαϊδάει :flipout:.
Γυρεύοντας πήγαινες. Περίμενε τώρα, θα αποκαθηλώσει κι άλλους :grandpa:, αφορμή ψάχνει....
:willy:

Ξέρω ξέρω...γι αυτό και θα του πω και την επόμενη μαγική λέξη για να απασφαλίσει : BLACK SABBATH .:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άρωμα του βινυλίου - συγκριτικό.!

I always love to argue with my friends :ernaehrung004:
too bad supersonic feels a little worn-out these days...:rolleyes:

μα δεν είναι φοβερό ; Εχω ακούσει μία φορά όλη κι όλη την β´πλευρά του ΙΙΙ και σχεδόν μία τα folky κομμάτια του IV. Και αυτό συμβαίνει σταθερά από το 1974-5 που τα αγόρασα . Προχθές που ήμουν σε ένα φίλο και είχε βάλει σε cd το ΙΙΙ , κάποια στιγμή που συνειδητοποίησα ότι ακούμε την β´ πλευρά σκέφτηκα μεγαλοφώνως : "ποτέ μου δεν χώνεψα αυτην την πλευρά . Τόσα διαμάντια στην α´ και μια αδιάφορη β´- το όλον ***)

I always love to argue with my friends :ernaehrung004:
too bad supersonic feels a little worn-out these days...:rolleyes:

feel free to it, anytime....

Από το ΙΙΙ ακούω κυρίως τη β' πλευρά. Από το IV μόνο τα folky. Το 'Houses...' το έχω ιδιαίτερη αδυναμία, ιδίως τα σκοτεινά και αργά. Εχω όμως μια αδυναμία στο Physical Graffiti, ιδιαίτερα λόγω του Page, πλευρές 2 & 3 για όποιον έχει το βινύλιο.
Τους Purple συζητήσιμοι υπό όρους: τους θεωρώ σαν κάτι ιερό επίσης. They just happened to coinside with rock music. They could, not unfortunately play anything else. A little bit of history.

feel free to it, anytime....

Τους Purple συζητήσιμοι υπό όρους: τους θεωρώ σαν κάτι ιερό επίσης. They just happened to coinside with rock music. They could, not unfortunately play anything else. A little bit of history.

Ρε σεις τα Greeklish απαγορευονται,ετσι δεν ειναι???

Αυτα τα μισιακα που γραφετε που εμπιπτουν ?????:ernaehrung004:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άρωμα του βινυλίου - συγκριτικό.!

Ξέρω ξέρω...γι αυτό και θα του πω και την επόμενη μαγική λέξη για να απασφαλίσει : BLACK SABBATH .:ernaehrung004:

Sabbath? Όλες οι βλάσφημες και βρωμερές μπάντες (Sleep, Kyuss, Orange Goblin κλπ) έχουν επιρεαστεί απο δαύτους ....