NiKa
AVClub Addicted Member
- 11 June 2008
- 2,487
Απάντηση: Re: Το Asrock το πήραμε.Προτάσεις για βέλτιστο Playback;;
Πρόσεξε αν αλλαξες τις ρυθμίσεις και μετά αναβάθμισες το bios επανήλαν οι αρχικές ρυθμίσεις...
Τι εννοώ. Κοίτα τώρα ότι μετά την αναβάθμιση έχεις βάλει μνήμη κάρτας γραφικών 512ΜΒ...(στο bios)
Έχω ASRock και δουλεύει ρολόι με τα 7ρια...
Έχω πάνω Cuda, MPC - HC και όλα πάνε ρολόι.... οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει σε σένα...(εκτός αν έβαλες κάτι το οποίο δουλεύει στο παρασκήνιο)...
μνήμη 51% στα 7ρια ελεύθερη όταν έχεις 2gb είναι λογικό να μένει τόση ελεύθερη .. είπαμε είναι ελαφριά αλλά όχι σαν τα XP....
Τα έκανα όλα αυτά που λέτε, αναβάθμισα και το bios , αλλά βελτίωση τίποτα.
Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχω με το bsplayer.....
Πάντως το mpc δεν έχει καθίσει καθόλου καλά στο pc.
Ακόμα και σε ένα απλό avi κάνει την ίδια αφύσικη κίνηση που κάνει και σε ένα mkv
Πρόσεξε αν αλλαξες τις ρυθμίσεις και μετά αναβάθμισες το bios επανήλαν οι αρχικές ρυθμίσεις...
Τι εννοώ. Κοίτα τώρα ότι μετά την αναβάθμιση έχεις βάλει μνήμη κάρτας γραφικών 512ΜΒ...(στο bios)
Έχω ASRock και δουλεύει ρολόι με τα 7ρια...
Έχω πάνω Cuda, MPC - HC και όλα πάνε ρολόι.... οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει σε σένα...(εκτός αν έβαλες κάτι το οποίο δουλεύει στο παρασκήνιο)...
μνήμη 51% στα 7ρια ελεύθερη όταν έχεις 2gb είναι λογικό να μένει τόση ελεύθερη .. είπαμε είναι ελαφριά αλλά όχι σαν τα XP....