Το Asrock το πήραμε.Προτάσεις για βέλτιστο Playback;;

Απάντηση: Re: Το Asrock το πήραμε.Προτάσεις για βέλτιστο Playback;;

Τα έκανα όλα αυτά που λέτε, αναβάθμισα και το bios , αλλά βελτίωση τίποτα.
Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχω με το bsplayer.....

Πάντως το mpc δεν έχει καθίσει καθόλου καλά στο pc.
Ακόμα και σε ένα απλό avi κάνει την ίδια αφύσικη κίνηση που κάνει και σε ένα mkv

Πρόσεξε αν αλλαξες τις ρυθμίσεις και μετά αναβάθμισες το bios επανήλαν οι αρχικές ρυθμίσεις...
Τι εννοώ. Κοίτα τώρα ότι μετά την αναβάθμιση έχεις βάλει μνήμη κάρτας γραφικών 512ΜΒ...(στο bios)

Έχω ASRock και δουλεύει ρολόι με τα 7ρια...
Έχω πάνω Cuda, MPC - HC και όλα πάνε ρολόι.... οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει σε σένα...(εκτός αν έβαλες κάτι το οποίο δουλεύει στο παρασκήνιο)...
μνήμη 51% στα 7ρια ελεύθερη όταν έχεις 2gb είναι λογικό να μένει τόση ελεύθερη .. είπαμε είναι ελαφριά αλλά όχι σαν τα XP....

Win 7 Ultimate με 2GB Ram και εχω Physical memory 32%. Το 51% που εχει ο φιλος μου φαινεται πολυ.

Σιγουρα ειναι "καθαρο" στο συστημα?

Μην δίνετε σημασία στο free memory που εμφανίζουν τα Vista / 7. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, γιατί μετράει και την μνήμη που δεσμεύουν τα ίδια τα Windows ως cache και ουσιαστικά είναι διαθέσιμη στο σύστημα.

Μεγαλύτερο νόημα έχει να βλέπετε το παραπάνω νούμερο, το available memory.

Γενικά, για τη συντριπτική πλειοψηφία των συστημάτων με Win7 (x86) τα 2GB είναι υπέρ αρκετή μνήμη.

Απάντηση: Re: Το Asrock το πήραμε.Προτάσεις για βέλτιστο Playback;;

Win 7 Ultimate με 2GB Ram και εχω Physical memory 32%. Το 51% που εχει ο φιλος μου φαινεται πολυ.

Σιγουρα ειναι "καθαρο" στο συστημα?

Τι εννοείς λέγοντας καθαρό;

Πάντως κάτι σίγουρα τρέχει με το mpc.....
Να σας επαναλάβω ότι ακόμα και ένα απλό avi που του έβαλα να παίξει μου έδειχνε εικόνα με αφύσικη κίνηση...........

Μόνο με το bsplayer βλέπω κανονικά. Μήπως ξέρει κάνεις που να βρω κάποιον οδηγό για το πως να του φορτώσω εξωτερικά φίλτρα;

Last edited: