Το Asrock το πήραμε.Προτάσεις για βέλτιστο Playback;;

Τι να πω.. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάποιον άλλο renderer, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για το πως θα συμπεριφερθεί το CUDA.

Γενικά, εσείς που έχετε εμπειρία από CUDA, τι κάνει με τους renderers? Έχει προτιμήσεις;

Απλά αναρωτιέμαι πως γίνεται κάνοντας τα ίδια πράγματα ,σε άλλους να δουλεύουν όλα ρολόι και σε μένα δεν.....

Στο pc από προγράμματα έχω βάλει τα εντελώς απαραίτητα.
Να τον ξαναστήσω; (Μεγάλο χώσιμο......)

Απλά αναρωτιέμαι πως γίνεται κάνοντας τα ίδια πράγματα ,σε άλλους να δουλεύουν όλα ρολόι και σε μένα δεν.....

Οπωσδήποτε όχι.
Είναι (σχεδόν) βέβαιο πως είναι θέμα ρύθμισης. Αλλά δεν ξέρω καθόλου από CUDA γιατί έχω ATI...

Φιλικά
Γιώργος.

Πλατφόρμα από πλατφόρμα, συχνά υπάρχουν διαφορές.

Ειδικά όταν μπλέκουν και τεχνολογίες HW acceleration που δεν είμαστε και 100% σίγουροι για το τι και πως κάνουν..

Δεν υπάρχει μια λύση για όλα, και να πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την πλατφόρμα ION στην πράξη.

Αλλά όπως πολύ σωστά είπε και ο Γιώργος, η επανεγκατάσταση δεν είναι λύση.

Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα κάπου στο setup σου, αλλά δεν νομίζω να είναι των Windows.

To kmplayer το δοκιμασες ;

Ναι αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει ένα μήνυμα λάθους (Το οποίο δυστυχώς δεν θυμάμαι τι έλεγε.....) άσχετα αν ξεκινάει να παίζει μετά.

Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα 2 φορές μάλιστα....

Θα το ξαναβάλω πάντως να σας πω ακριβώς τι λέει.

Ναι αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει ένα μήνυμα λάθους (Το οποίο δυστυχώς δεν θυμάμαι τι έλεγε.....) άσχετα αν ξεκινάει να παίζει μετά.

Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα 2 φορές μάλιστα....

Θα το ξαναβάλω πάντως να σας πω ακριβώς τι λέει.

Κατεβασε το directx και θα σου τρεχει μετα κανονικα

Ξανακατεβασε το και τρεξε την εγκατασταση και θα σου φτιαξαει οτι λειπει απο
τον KMplayer

Κατεβασε το directx και θα σου τρεχει μετα κανονικα

Λοιπόν το kmplayer μου βγάζει ένα παράθυρο που λεει ''Class not registered''

Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει;

Re: Απάντηση: Το Asrock το πήραμε.Προτάσεις για βέλτιστο Playback;;

Πες μου κάτι ακόμα σε παρακαλώ:

Πριν του βάλεις 4 gb ram η αναπαραγωγή των mkv δούλευε καλά;

Μέσα έχει 2 ram του ενος gb ή ένα των 2;
(Θα χρειαστεί να αγοράσω δηλαδή 4gb ή 2;)

Και κάτι ακόμα. Το upgrade του bios σε 1.60 είναι πραγματικά απαραίτητο;
φιλε μου δεν χρειαζεται να βαλεις 4GB ram εγω 2 εχω αλλα εχω ρυθμησει απο τα bios 512mb να χρησημοποιουνται απο τα γραφικα οποτε εχει μηνει 1.5GB και παιζουν χωρις προβληματα και mkv 1080p ενω τρεχουν ταυτοχρονα μtorrent,kaspersky,xbmc και o media player τον win7

Ουπς, τώρα το θυμήθηκα! Το cuda για να παίξει σωστά θέλει >=256ΜΒ μνήμης, πόσα του έχεις δώσει?

Ουπς, τώρα το θυμήθηκα! Το cuda για να παίξει σωστά θέλει >=256ΜΒ μνήμης, πόσα του έχεις δώσει?

ΠΟΥ το ρυθμίσω αυτό;;;;;;

φιλε μου δεν χρειαζεται να βαλεις 4GB ram εγω 2 εχω αλλα εχω ρυθμησει απο τα bios 512mb να χρησημοποιουνται απο τα γραφικα οποτε εχει μηνει 1.5GB και παιζουν χωρις προβληματα και mkv 1080p ενω τρεχουν ταυτοχρονα μtorrent,kaspersky,xbmc και o media player τον win7

Πες μου σε παρακαλώ πως το κάνω αυτό!!!!!

στο BIOS... δες στο manual αν δεν ξέρεις πως να μπεις... συνήθως όταν εκκινεί το σύστημα, DEL ή κάποιο Fxx πλήκτρο...

Τα έκανα όλα αυτά που λέτε, αναβάθμισα και το bios , αλλά βελτίωση τίποτα.
Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχω με το bsplayer.....

Πάντως το mpc δεν έχει καθίσει καθόλου καλά στο pc.
Ακόμα και σε ένα απλό avi κάνει την ίδια αφύσικη κίνηση που κάνει και σε ένα mkv