To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Λεω απλά:
Αυτοί οι ΗΛΙΘΙΟΙ που το έχουν φτιάξει κάθε φορά που κάνουν αναβάθμιση αλλάζουν όλα τα μενού και τις λειτουργίες

Αφου έγινε καλύτερο ας μου πει κάποιος πως απενεργοποιώ ξανα τα μηνύματα που μου έρχονται δεκάδες στο κινητό.

Προσοχή στην παπαρια το Tapatalk, έχει by default ενεργοποιημένο το automatic video playback και μου έφαγε όλο το data plan...😡😡😡

Προσοχή στην παπαρια το Tapatalk, έχει by default ενεργοποιημένο το automatic video playback και μου έφαγε όλο το data plan...
Που είναι αυτό τo option? Δεν παίζουν αυτόματα σε εμένα, μόνο αν πατήσω πάνω στο video preview

Εγώ αυτή την επιλογή μόνο στο fb την έχω δει,κι ευτυχώς γιατί θα ήταν άκρως εκνευριστικό να μην υπήρχε...

Καλημέρα.
Από χθες δε μου δουλεύει το tapatalk. Δεν έκανε ανανέωση θεμάτων και έκανα αποσύνδεση μπας και φτιάξει και τώρα δεν μπορω καν να συνδεθω.
Είναι δικό μου πρόβλημα ή συμβαίνει και σε άλλους;
ευχαριστω

Καλημέρα.
Από χθες δε μου δουλεύει το tapatalk. Δεν έκανε ανανέωση θεμάτων και έκανα αποσύνδεση μπας και φτιάξει και τώρα δεν μπορω καν να συνδεθω.
Είναι δικό μου πρόβλημα ή συμβαίνει και σε άλλους;
ευχαριστω
τι το θέλετε πλέον το tapatalk; Εγώ δεν το έχω ανοίξει από τότε που μετακομίσαμε στη νέα πλατφόρμα.

Εγώ έκανα log out και log in ξανά και λειτουργεί τώρα κανονικά

Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk