To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Δόξα σοι!!! Ήμουν απο τους πρώτους "παραπονιαρηδες" για το Tapatalk και χάρηκα ιδιαίτερα!!!

Μια βοηθεια βρε παιδια στον ασχετο...
Πως δουλευει αυτος ο διαολος και πως το εγκαθιστας????
Μπαινω στο φορουμε απο ενα galaxy s και δεν μου λεει τιποτα.
Ουτε στο μαρκετ βρηκα τετοια εφαρμογη.
Τι κανω λαθος???

Μια βοηθεια βρε παιδια στον ασχετο...
Πως δουλευει αυτος ο διαολος και πως το εγκαθιστας????
Μπαινω στο φορουμε απο ενα galaxy s και δεν μου λεει τιποτα.
Ουτε στο μαρκετ βρηκα τετοια εφαρμογη.
Τι κανω λαθος???

Κατ αρχάς εγκαθιστάς την εφαρμογή απο το market (εγώ την πλήρωσα 2Ε). Μόλις γίνει η εγκατάσταση και ανοίξεις την εφαρμογή κάνεις search, γράφεις avclub, μόλις βρείς το φόρουμ το επιλέγεις και πατάς add to favourites. Οταν προσπαθήσεις να μπείς στο avclub θα βάλεις το username και το password κανονικά και βουαλά!

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ η δομή στο tapatalk από τον υπολογιστή, αλλά το ρημάδι κάνω τρομερά ορθογραφικά κατά την πληκτρολόγηση :furious3:

Κατ αρχάς εγκαθιστάς την εφαρμογή απο το market (εγώ την πλήρωσα 2Ε).

Μιας και μπηκες στο κοπο ρε φιλε μου,πες πως λεγετε αυτη η εφαρμογη ,γιατι την ψαχνω σαν tapatalk αλλα δεν βρισκω τιποτις:furious3:

Απάντηση: Re: To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Μιας και μπηκες στο κοπο ρε φιλε μου,πες πως λεγετε αυτη η εφαρμογη ,γιατι την ψαχνω σαν tapatalk αλλα δεν βρισκω τιποτις:furious3:

Tapatalk :smile:

edit: γαμότο με πρόλαβαν! :))

Μπορούυμε κάπως να βλέπουμε τα αδιάβαστα μηνύματα μ?ονο σε κάποιες κατηγορίες και όχι όλου του φόρουμ γιατί είναι ψιλοχάσιμο???

Δηλ. να σταματησω να ψαχνω στο μαρκετ του τηλεφωνου????
Τι διαολο, εκει γιατι δεν τα εχει?????

Τί να σου πώ δεν ξέρω.....:nounder:

Εμένα πάντως στο sensation μου το βγάζει κανονικά και στο market.

To εγκατέστησες? Ολα οκ?

Τιποτις!!!!
Παω στη αναζητηση γραφω tapatalk και μου βγαζει οτι δεν υπαρχουν αντιστοιχισεις στο android market και απο κατω βγαζει κατι απιθανα οπως...sodokou -tic tac toe-cupcake-just root it!!!!!!!!!

Μηπως για καποιο λογο δεν σου βγαζει τις επι πληρωμη εφαρμογες? Αλλες εφαρμογες (που πρεπει να πληρωσεις) σου βγαζει στο κεντρικο μενου του market?

Μου βγαζει και αυτες που ειναι επι πληρωμη.
Κανα δυο απο αυτες που εγραψα, ειναι επι πληρωμη.
Αν πατε στο μαρκετ του τηλεφωνου στην αναζητηση, τι γραφετε ρε παιδια ????

Last edited:
Καλημέρα, στη νέα έκδοση δε δουλεύει. Πρέπει να προσθέσετε κάτι;