Το AVCLUB και στην Consumer Electronics Show 2007!!!

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

1100 νέα μηνύματα από εχθές το βράδυ και χωρίς την παρουσία μας στην έκθεση!!!
Δηλαδή μετά από αυτή, πόσα;;;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.

...τα ειπαμε αλλα παμε παλι...

AVCLUB.GR RULES
:worshippy::worshippy::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:worshippy::worshippy:

Re: Απάντηση: Το AVCLUB και στην Consumer Electronics Show 2007!!!

Και που ειναι οι προσκλησουλες????????? Δεν ειδα ακομα μπανερακι.

mr_rebelos, κάνε ρε σύ υπομονή, όλο και κάτι θα βρούνε, άλλωστε οι περισσότεροι θα πηγαίναμε έτσι κι αλλιώς, τώρα εάν έρθουν και προσκλησούλες ευπρόσδεκτες θα είναι -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το AVCLUB και στην Consumer Electronics Show 2007!!!

Εννοειται Σιμο μου, αλλα θα πρεπει να βρεθουμε στις 3 Νοεμβρη στην εκθεση, γιατι θα ερθω αυθημερον. :ernaehrung004:

κι εγώ για το Σάββατο έλεγα:guitarist:

ειναι και αλλες κοπελιες εδω γυρω Νικολ, Αννα ,Μνημη ,Larry

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το AVCLUB και στην Consumer Electronics Show 20

κι εγώ για το Σάββατο έλεγα:guitarist:

Σαββατο πρωι πρωι να εισαι εκει!!! :ernaehrung004:

ha ha...Larry einai andriko name...kai Mnimi den einai onoma...I think so...

εγω ξεχασα να κατεβασω παραγραφο ωστε να φαινομαι ως αποστολεας !!!! (ρε τι σκεφτηκα παλι)

η μνημη παντως οντως ειναι κοπελα και μαλιστα απο τις κουκλες

ελα στην εκθεση και ασε την Ν Αφρικη για μια βδομαδα μονοι της σε διαβεβαιω οτι τιποτε δεν θα εχει αλλαξει στην ζωη σου ομως

μια συναντηση με avclubers-live θα ειναι ενα γεγονος μονο με Aid-live συκρινεται!!!

Last edited: