To AVCLUB κάνει μία Φιλανθρωπική κίνηση.

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,105
Ελλάδα
Τα μέλη του Σωματείου του AVCLUB, αποφάσισαν αυτά τα Χριστούγεννα να προσφέρουν λίγη από την ζεστασιά της παρέας μας σε κάποια παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Αποδέκτης αυτής της κίνησης θα είναι για φέτος το ίδρυμα «Παμμακάριστος» (http://speech.di.uoa.gr/hestia/pam.htm#profil )

Για τον σκοπό αυτό συγκεντρώθηκε μέχρι στιγμής ένα χρηματικό ποσό της τάξης των 595 ευρώ. Ένα μέρος αυτού του ποσού θα διατεθεί για την αγορά ενός μουσικού οργάνου μαζί με ένα βιβλίο εκμάθησης, και το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί για την αγορά αναλωσίμων μακράς διαρκείας (ζάχαρη, λάδι, όσπρια κλπ) κατόπιν υποδείξεως των υπευθύνων του Ιδρύματος.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε στην κίνηση αυτή μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους. Είτε με προσφορά κάποιου είδους (βιβλία, cd, παιχνίδια, αναλώσιμα) είτε με κατάθεση χρηματικού ποσού στον λογ-μο του Ιδρύματος.

Last edited by a moderator:
επισης να συμπληρωσω κατι

οσοι φιλοι εχουν καποιο μουσικο οργανο σε καλη κατασταση και θελουν να το προσφερουν θα ηταν ευχης εργο

θα αναλάβουμε προσωπικά να φτασει στα χέρια των παιδιών

Επισης οσοι θελουν να βοηθησουν με χρηματα το κανουν ειτε απ ευθειας ειτε το δηλωνουν εδω και θα βρουμε μια φορμουλα να δοθουν τα χρηματα στο ιδρυμα ή να φροντισουμε 2-3 που τρεχουμε την ωραια αυτη κινηση να αγορασθουν τροφιμα παιχνιδια και οτι αναγκη εχει το ιδρυμα

Larry θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να δωρίσουμε παιδικά ρούχα και παιχνίδια,
που ναι μεν είναι χρησιμοποιημένα, αλλά είναι σε άριστη κατάσταση (σχεδόν αφόρετα).

οπου ρωτησαμε μας ειπαν οτι εχουν καλυψει τις αναγκες τους απο εταιρειες ρουχων και παιχνιδων

και οτι εχουν μεγαλο προβλημα σε ειδη διατροφης

Last edited:
νεωτερα

μιλησαμε με την υπευθυνη του "Παμμακάριστος" και μας ειπε οτι περα απο το ιδρυμα φροντιζουν και καποιες απορες οικογενειες

ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ

Larry δε θα ταν καλύτερα να συγκεντρώσει το AVCLUB απο τους χρήστες που επιθυμούν να συνεισφέρουν,το χρηματικό ποσό;
Και να δοθεί χέρι-χέρι στους υπευθυνους του Ιδρύματος;
Αν το καταθέτει ο καθένας μόνος του,πως θα γίνει γνωστή η ομαδική προσφορά του club σε χρήματα;

Re: Απάντηση: To AVCLUB κάνει μία Φιλανθρωπική κίνηση.

Larry δε θα ταν καλύτερα να συγκεντρώσει το AVCLUB απο τους χρήστες που επιθυμούν να συνεισφέρουν,το χρηματικό ποσό;
Και να δοθεί χέρι-χέρι στους υπευθυνους του Ιδρύματος;
Αν το καταθέτει ο καθένας μόνος του,πως θα γίνει γνωστή η ομαδική προσφορά του club σε χρήματα;

υπαρχουν δυο τροποι

ενας θα σας δοθει το Iban του ιδρυματος και τα βαζετε με oνομα καταθετη πχ Avclub/sakisxas οποτε θαξερουμε τι μαζεψαμε ολοι μας

και ενας δευτερος να σας δώσω αρ λ/σμου δικου μου και να τα καταθεσετε και ταυτοχρονα θα το ανακοινωνουμε και εδω

φυσικα χρειαζεται να εχετε απολυτη εμπιστοσυνη στο προσωπο μου διοτι δεν θα ηθελα υπονοούμενα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: To AVCLUB κάνει μία Φιλανθρωπική κίνηση.

υπαρχουν δυο τροποι

ενας θα σας δοθει το Iban του ιδρυματος και τα βαζετε με oνομα καταθετη πχ Avclub/sakisxas οποτε θαξερουμε τι μαζεψαμε ολοι μας

και ενας δευτερος να σας δώσω αρ λ/σμου δικου μου και να τα καταθεσετε και ταυτοχρονα θα το ανακοινωνουμε και εδω

φυσικα χρειαζεται να εχετε απολυτη εμπιστοσυνη στο προσωπο μου διοτι δεν θα ηθελα υπονοούμενα....

Σου έχουμε..σου έχουμε βρε...:grinning-smiley-043
Για στείλε αριθμό να δούμε τι θα κάνουμε.....

ΤΡ. ΛΟΓ-ΜΟΣ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ
149/29611136

ΙΒΑΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

GR3801101490000014929611136

λογιστήριο ιδρύματος κος Περής (6949 610801)

φαξ ιδρύματος (22940 91407)

¨ποιος καταθέσει λεφτά θα στέλνει με φαξ φωτοτυπία το καταθετήριο , θα δηλώνει σε ποιό όνομα να κοπεί η απόδειξη και διεύθυνση, και το ίδρυμα θα του στέλνει απόδειξη δωρεάς για να την συμπεριλάβει όποιος ενδιαφέρεται στην δήλωση του

εάν στο πεδίο αιτιολογία αναγράφεται
πχ "AVCLUB/μελος ''

θα μπορέσουν να μας πούνε και πόσα χρήμτα συνολικά συγκεντρώθηκαν μέσω του avclub ...

Μιας και δουλεύει μια θεία μου εκεί ως ψυχολόγος το Σαββατοκύριακο θα γίνει στο ιδρυμα Παμακάριστος Χριστουγεννιάτικο παζάρι με διάφορα προιόντα και εκδηλώσεις από τα παιδιά με σκοπό την βοήθεια του ιδρύματος.Όποιος θέλει ας παρεβρεθεί.

Αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια ή εξυπηρέτηση πείτε μου

Last edited:
Ζητώ συγνώμη δε θα γίνει τελικά παζάρι αλλά Χριστουγεννιάτικη παράσταση το Σαββατο στις 18:30

υπήρξε στην αρχή μια σκέψη να παρεβρεθούμε στην γιορτή,

χωρίς να το έχουμε αποκλείσει φοβάμαι οτι δεν θα είμαστε έτοιμοι ..

αν θυμάμαι καλά μιλώντας με την κα Κουμή μου ανέφερε οτι η γιορτή είναι το πρωί, είσαι σίγουρος για την ώρα ??

Εμένα μου είπαν ότι στην πλατεία της Νέας Μάκρης από το πρωί θα υπάρχει έκθεση προιοντων,ενώ στο ίδρυμα,όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια,η Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα γίνει το απόγευμα

Πολλά μπράβο για την αξιέπαινη πρωτοβουλία σας!!! Θα προσπαθήσω να συνδράμω κι εγώ όσο μπορώ. Να ειστε καλά,ώστε πάντα τέτοιες προσπάθειες να μας υπενθυμίζουν που βρίσκεται η ουσία της ζωής..:7612:

Εμένα μου είπαν ότι στην πλατεία της Νέας Μάκρης από το πρωί θα υπάρχει έκθεση προιοντων,ενώ στο ίδρυμα,όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια,η Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα γίνει το απόγευμα

θα το τσεκάρουμε αύριο, θα είναι ωραία πάντως αν καταφέρουμε να πάμε ..