NA πως γινεται ...
ενα bluE sky kαι ενας ενισχυτης του 197ο
να καθαριζουν ολα τα hi end του 2008
.
Σσσσσσς! Μην τα λες αυτά! :antlers:
NA πως γινεται ...
ενα bluE sky kαι ενας ενισχυτης του 197ο
να καθαριζουν ολα τα hi end του 2008
.
Mιλαμε για το λαμπατο πραγμα διπλα στον παλμογραφο? Ο Ιωαννου (γνωστος παλιοχαρακτηρας:ADFADF1μου ελεγε οτι ειναι hiend πορτατιφ!!!!
![]()
Παιδια συγγνωμη αλλα τα φορουμ δεν ειναι κομματα να πρεπει να αγαπας τον αρχηγο.Τα παιδια κιεδω κι εκει εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα και προσωπικα αυτο μ'ενδιαφερει.
Παιδια συγγνωμη αλλα τα φορουμ δεν ειναι κομματα να πρεπει να αγαπας τον αρχηγο.Τα παιδια κιεδω κι εκει εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα και προσωπικα αυτο μ'ενδιαφερει.
Οκ μπορει ναμαι εκτος θεματος.....δεν ειμαι στα ενδοτερα ......απλα εγω ειδα καποια παιδια οπως ο Βαγγελης που δεν γραφει εδω και ειμασταν αρκετη ωρα με το Μανωλη κουβεντουλα..και χαρηκα.......![]()
Δεν πρέπει να υπάρξει παρεξήγηση.
Μάλιστα τα παιδιά από το Avsite ήρθαν και μας είπαν μπράβο για την παρουσία, κατεβάσαμε τα ουισκάκια μας ,μιλήσαμε για πολλά πράγματα σε πάρα πολύ φιλικό ύφος.
Προσωπικά χάρηκα πολύ για αυτή την επίσκεψη.
Οι περισσότεροι είμαστε φίλοι μεταξύ μας.
Δεν πρέπει να υπάρξει παρεξήγηση.
Μάλιστα τα παιδιά από το Avsite ήρθαν και μας είπαν μπράβο για την παρουσία, κατεβάσαμε τα ουισκάκια μας ,μιλήσαμε για πολλά πράγματα σε πάρα πολύ φιλικό ύφος.
Προσωπικά χάρηκα πολύ για αυτή την επίσκεψη.
Οι περισσότεροι είμαστε φίλοι μεταξύ μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.