ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

Re: Απάντηση: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

Mιλαμε για το λαμπατο πραγμα διπλα στον παλμογραφο? Ο Ιωαννου (γνωστος παλιοχαρακτηρας:ADFADF1:) μου ελεγε οτι ειναι hiend πορτατιφ!!!!
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

να ενα hi end πορτατιφ!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1017721

philips_livingcolors.jpg

Παιδια συγγνωμη αλλα τα φορουμ δεν ειναι κομματα να πρεπει να αγαπας τον αρχηγο.Τα παιδια κιεδω κι εκει εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα και προσωπικα αυτο μ'ενδιαφερει.

Και πολυ καλα κανεις Dima.

Ετσι ειναι το σωστο. Να ανταλλασεις αποψεις και γνωσεις οπως και την εμπειρια σου με ολους οσους μπορεις. Αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης των φορουμ παγκοσμιως.

Αν αντ'αυτου ομως σου προσφερουν υβρεις, χλευασμους και ειρωνιες οσον αφορα τις επιλογες σου σε μηχανηματα λες και γεννηθηκαμε ολοι μας με "χρυσα" αυτια και πορτοφολια... ε τοτε δεν μπορεις να τους αγαπησεις και πολυ.

Οσο για τα παιδια απο κει η απο δω δεν εχουν να χωρισουν τιποτα μεταξυ τους οσον αφορα το χομπυ τους. Οι εκαστοτε συμπεριφορες ομως καθοριζουν τις στασεις πολλων απο εμας.

Σούπερ το δωμάτιο παιδιά στην έκθεση.
Έμεινα μ@λ...
Ωραία εικόνα, ωραίος ήχος, φιλοξενία, χαμός μέσα από κόσμο, ακόμα πιο χαμός έξω στον διάδρομο που όλοι σταματούσαν, ρωτούσαν, κοιτούσαν κτλ.

Απάντηση: Re: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

Παιδια συγγνωμη αλλα τα φορουμ δεν ειναι κομματα να πρεπει να αγαπας τον αρχηγο.Τα παιδια κιεδω κι εκει εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα και προσωπικα αυτο μ'ενδιαφερει.

Δημήτρη, δεν είναι αυτό που νομίζεις... Για άλλο πράγμα μιλάνε... :ernaehrung004:

Οκ μπορει ναμαι εκτος θεματος.....δεν ειμαι στα ενδοτερα ......απλα εγω ειδα καποια παιδια οπως ο Βαγγελης που δεν γραφει εδω και ειμασταν αρκετη ωρα με το Μανωλη κουβεντουλα..και χαρηκα.......-bye-

Μόλις ήρθα κι εγώ από Αθήνα.

Στενοχωριέμαι που έχασα τον πρόεδρα για 5 λεπτά (πάλι με πήρε ο ύπνος), αλλά τι να κάνουμε...

Εντυπώσεις αργότερα.

Απάντηση: Re: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

Οκ μπορει ναμαι εκτος θεματος.....δεν ειμαι στα ενδοτερα ......απλα εγω ειδα καποια παιδια οπως ο Βαγγελης που δεν γραφει εδω και ειμασταν αρκετη ωρα με το Μανωλη κουβεντουλα..και χαρηκα.......-bye-

Aυτό προσπαθώ να σου πώ... Οι σχετικές αναφορές αφορούν στο A.C.A. :ernaehrung004:

Last edited:
Δεν πρέπει να υπάρξει παρεξήγηση.
Μάλιστα τα παιδιά από το Avsite ήρθαν και μας είπαν μπράβο για την παρουσία, κατεβάσαμε τα ουισκάκια μας ,μιλήσαμε για πολλά πράγματα σε πάρα πολύ φιλικό ύφος.
Προσωπικά χάρηκα πολύ για αυτή την επίσκεψη.
Οι περισσότεροι είμαστε φίλοι μεταξύ μας.

Μάλιστα τα παιδιά από το Avsite ήρθαν και μας είπαν μπράβο για την παρουσία, κατεβάσαμε τα ουισκάκια μας ,μιλήσαμε για πολλά πράγματα σε πάρα πολύ φιλικό ύφος.

Aκριβώς Δημήτρη, απολύτως τίποτε, δεν μας χωρίζει αντίθετα αυτά που μας ενώνουν είναι πάρα πολλά-bye-

μαλλον μονο εγω παρεξηγησα:bang:,τι ειναι το a.c.a,πρωτη φορα το ακουω,αλλα οταν χρησιμοπουνται κωδικοι τι να καταλαβει κανεις,ακουω για αλλο φορουμ,τυγχανει ναχω φιλους και σε αλλο φορουμ.......
Χαιρομαι παντως για το φιλικο κλιμα με το avsite ημουνα κι εγω παρων οταν τα παιδια ηταν εκει.-bye-