--- TO AVCLUΒ ΣΤΟ PIONEER CENTER ---

-Γιώργος-

Supreme Member
19 June 2007
8,441
37°54'25''N-23°45'24''E
pioneer-Center-4.JPG

Tο Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα απο 11:00 μέχρι 14:00 το Pioneer Center ανοίγει τις πόρτες του στο AVClub.

Στον σύγχρονο και πολύ προσεγμένο χώρο (περισσότερες φώτο εδώ) υπάρχει όλη η γκάμα των προϊόντων της Pioneer.

644_2.jpg

658_2.jpg

Πιο αναλυτικά θα έχουμε την ευκαιρία να "παίξουμε" με τις κορυφαίες τηλεοράσεις της αγοράς, τις Kuro 5090H, 6090H, 500A και 600A, καθώς και με τις LCD της εταιρίας 32V, 37V και 46V.

82_2.jpg

Σε ξεχωριστό δωμάτιο με ελεγχόμενο φωτισμό υπάρχει ο προβολέας KRF9000 γεγονός που αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για να δούμε όλοι μας την κορυφαία εικόνα του σε πολλές ίντσες και με σωστές συνθήκες θέασης.

732_2.jpg

119_2.jpg

Οι πηγές που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι τα BDP της εταιρίας LX08, LX51, LX71, το κορυφαίο LX91 και από ενισχυτές θα υπάρχουν οι LX81 και ο LX90-Susano.

183_2.jpg

Ενώ για το ηχητικό κομμάτι θα υπάρχουν τα ηχεία S-1EX, S-2EX, S3-EX και S81

Τέλος εννοείται πως ο καθένας μπορεί να φέρει υλικό της αρεσκείας του :a0210:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To Pioneer Center βρίσκεται στο Ν. Ψυχικό, Αγγ. Σικελιανού 12 και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210- 6717711 & 210 6711613
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Last edited by a moderator:
Μπράβο παιδιά!:a0210:

Αλλά βάλτε και κανένα καλό ηχείο,να υπάρχει κίνητρο νάρθει και κανένας απο την αντίπερα...όχθη.

μεσα εγω!!!αντε να σας γνωρισουμε και απο κοντα!!!!!

Τόσες φορές που πήγαμε στο pioneer center να δούμε την kuro πριν την αγοράσουμε, ας πάμε και μία ακόμη να γνωριστούμε από κοντά και με λοιπούς απ' το forum. Κι εγώ θα έρθω, μαζί με τον pineza133. Να μοιραστούμε και τις εντυπώσεις μας μετά από 1 μήνα εμπειρίας kuro vision.....
:a0210:

Απο εδω εκανα την αγορα μου και μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα λογο αποστασης δεν γινεται.:bigcry:

Μπραβο παιδια. Καντε οτι μπορειτε να με πεισετε οτι η crt μου πλεον πρεπει να αντικατασταθει.

Θα ερθω αλλα αν μου αρεσει η κουρο και με κανετε να την αγορασω την βαψατε.:slapface:

Μπραβο παιδια. Καντε οτι μπορειτε να με πεισετε οτι η crt μου πλεον πρεπει να αντικατασταθει.

Θα ερθω αλλα αν μου αρεσει η κουρο και με κανετε να την αγορασω την βαψατε.:slapface:

Σε βλεπω να φευγεις απο εκει με την κουρο αγκαλια.-bye-

θα προσπαθησω να δωσω και εγω το παρον στην συνευρεση αυτη,στον γνωστο χωρο του PIONEER CENTER,κυριως για να γνωρισω και να ανταλλαξω αποψεις σχετικα με τις κορυφαιες τηλεορασεις της PIONEER.