--- TO AVCLUΒ ΣΤΟ PIONEER CENTER ---

Larry
Μιχάλης Κορ
aragorn
kblachos
pineza133
mr_rebelos
Kosh
Λάκης
Pontios
Γιγας
Manolara
mordor56
Νικος Μπαβιολης
Johnson
GD 197
ΚΜ Demon(το σκεφτεται)!!!!
Ζaras27
johnBougiou
Dimitris262
che Guevara
Argi
taurus65
Joe D

Χάλια μαύρα μιλάμε.

Οι δύο διπλοί εσπρέσο δεν πινόντουσαν, τα βουτήματα με γέμιση σοκολάτας μετριότητα, ο χυμός μπανάνας έτσι κι έτσι, το σαμπανιζέ κρασί παλιό, οι πίτσες δεν έφταναν για όλους και οι τηλεοράσεις δεν βλεπόντουσαν. Χώρια που είχαν μαζευτεί ένα σωρό άσχετοι με την εικόνα :BDGBGDB55:

Ένα μεγάλο μπράβο στον Larry για την οργάνωση, στον κύριο Καλογερόπουλο για την άψογη φιλοξενία και στον Μανώλη Καστρουνή για την παρουσίαση του software που δίνει πλήρη έλεγχο στην ρύθμιση των Kuro.

Αναμένουμε φωτογραφίες από τον paparazzi Larry :D

Ήταν πολύ ωραία, εξαιρετικό μαγαζί με πληρότητα προϊόντων, άψογο το προσωπικό κ ο κος Καλογερόπουλος, ενώ τι να πει κανείς για τον Μ. Καστρουνή.................το λογισμικό απογειώνει την εικόνα ! :BDGBGDB55:

Μας πρόσεξαν πάρα πολύ, κουλουράκια, αναψυκτικά, καφέδες, πίτσες το μεσημέρι κ κρασί άφθονο...! :a0210:

Κ φυσικά τι να πει κανείς για τις τρεις πανέμορφες κοπέλες που μας σέρβιραν συνέχεια, ενώ είχαν όλες τους απίστευτα χαμόγελα !! :slapface: :grinning-smiley-043

Εξαιρετικό event!!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λάρρυ για την οργάνωση τις παρουσίασης!!!

Και φυσικά ευχαριστούμε θερμά τον Παύλο Καλογερόπουλο και τον Γιώργο Θεοδοσόπουλο για την φιλοξενία τους!!!!

Εγώ δεν μπόρεσα να έρθω,έπεσε δουλειά,τώρα ξέμπλεξα.:slapface:

Άντε να βρεθεί άλλη ευκαιρία τώρα,δεν πειράζει πάντως αφού περάσατε καλά,εγώ θα πάω άλλη φορά και ας είμαι μόνος.-bye-

Χάλια μαύρα μιλάμε.

Οι δύο διπλοί εσπρέσο δεν πινόντουσαν, τα βουτήματα με γέμιση σοκολάτας μετριότητα, ο χυμός μπανάνας έτσι κι έτσι, το σαμπανιζέ κρασί παλιό, οι πίτσες δεν έφταναν για όλους και οι τηλεοράσεις δεν βλεπόντουσαν. Χώρια που είχαν μαζευτεί ένα σωρό άσχετοι με την εικόνα :BDGBGDB55:

Ξέχασες να πεις και για τις 3 άσχημες κοπέλες......

Τα παλαιότερα μέλη του forum τα ανέφεραν όλα στα post τους. Πραγματικά εξαιρετικό event. Ευκαιρία και για μας, τά νέα μέλη του forum να γνωριστούμε μεταξύ μας και να γνωρίσουμε και τους παλαιότερους. Συγχαρητήρια στον Larry για την οργάνωση, και στο Pionner Center για την φιλοξενία. Τους ευχαριστούμε πολύ.
Αντε, και σε νέες συναντήσεις σύντομα...

Απάντηση: Re: --- TO AVCLUΒ ΣΤΟ PIONEER CENTER ---

Ξέχασες να πεις και για τις 3 άσχημες κοπέλες......

Δεν ξέχασε μόνο αυτό!
Ξέχασε να μας πει πως έδινε οδηγίες ρύθμισης της 37άρας kuro σε νεαρά ύπαρξη γεμάτη απορίες ;)

Συγχαρητήρια στον Larry και σε όλους όσους μόχθησαν για να βρεθούμε σ' αυτόν τον πολύ προσεγμένο χώρο.
Η συνάντηση-εκδήλωση ήταν όντως ενδιαφέρουσα, ο καφές κατάμαυρος, το μαύρο μαύρο, ερεβώδες βρε παιδί μου, το κέικ σοκολάτα.
Το κρασί και τις πίτσες δεν τα πρόλαβα, αλλά αυτά από ότι έμαθα δεν ήταν μαύρα!

Συγχαρητήρια και από μένα και ιδιαίτερα για την φιλοξενία του κου Καλογερόπουλου αλλά και στον διοργανωτή Larry paparazzi .

Larry όλες τις φωτό ν ανεβάσεις και ιδιαιτερα τις χαμογελαστές :flipout:

και εγω με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια γαι την αψογη οργανωση και ιδιαιτερα τον LARRY για την ευκαιρια που μας εδωσε να βρεθουμε σε ενα χωρο πολυ προσεγμενο(PIONEER CENTER) για να γνωριστουμε μεταξυ μας(οντας καινουργιο μελος) και να ανταλλαξουμε αποψεις πανω στις κορυφαιες τηλεορασεις της Pioneer.
επισης θα ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο Καλογεροπουλο(με το εξαιρετικο του κρασι)και τον κυριο Θεοδοσοπουλο για την αψογη φιλοξενια τους.
ηταν κατι που το χαρηκα παρα πολυ και ευχομαι παντα τετοια.