Κανείς δεν ξέρει φίλε στα σίγουρα γιατί το κάνουν τόσα χρόνια .... έχω καμιά 15ρια θεωρίες , από λογικές και απλές, μέχρι άλλες που θα προκαλέσουν το ban μου ή είναι τόσο περιέργειες σε βαθμό να ανησυχήσω για τον εαυτό μου.Αλλά δεν μιλάω για αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί το πολεμάμε εδώ στο club. Και μάλιστα από χωρίς καμία αφισβήτηση εραστές της εικόνας και γνώστες...
you should know that you'll need a new player to access these -- even a firmware update won't save the PS3 this time -- since they go up to three or four layers deep and will likely need a more powerful laser.
![]()
......ο νέος δίσκος δε θα μπορεί να αναπαραχθεί από τα τωρινά Blu-ray players.
http://www.fullhd.gr/2009-08-25-11-38-45/2009-08-25-11-39-25/3657-new-blu-ray-disc-format-bdxl.html
Είχαμε αυτά και διάφορα άλλα σχόλια, χωρίς κανείς να ψάξει να δει τι γίνεται πραγματικά, με αποτέλεσμα να περάσει πάλι ήμιπληροφόρηση-παραπληροφόρηση.Τελικά οντως αυτό το φορματ θα εχει διάρκεια τουλάχιστον 100 χρόνια..
Μιλάμε για θετικά νέα για το format, νέες δυνατότητες με μια αλλαγή firmware και πλέον όλα τα players θα μπορούν να δούν 33GB στο singleLayer αντί 25 , απλά έχεις μείνει στον πόλεμο και δεν μπορείς να δεις.Όταν μετα από τεσσερα χρονια που δυο από αυτά χαθηκαν στις τελικες προδιαγραφές και τα profile, σήμερα σκεφτονται εάν θα πανε σε δίσκους των 126gb η σε δισκους των 33,4GB με ότι επακόλουθου εχουν ολες αυτές οι αλλαγές (ξανα και ξανα αλλαγή player ) ε τοτε εγω ειμαι που είμαι αρνητικός;;
Ποιος βαζει τρικλοποδιά στην ιδια του την προσπάθεια για καθιέρωση;;
Κανείς δεν ξέρει φίλε στα σίγουρα γιατί το κάνουν τόσα χρόνια .... έχω καμιά 15ρια θεωρίες , από λογικές και απλές, μέχρι άλλες που θα προκαλέσουν το ban μου ή είναι τόσο περιέργειες σε βαθμό να ανησυχήσω για τον εαυτό μου.
Δες για πλάκα το παρακάτω παράδειγμα, αλλά και τις απαντήσεις-"επιθέσεις" που θα δώσουν μετά .
......ο νέος δίσκος δε θα μπορεί να αναπαραχθεί από τα τωρινά Blu-ray players.
http://www.fullhd.gr/2009-08-25-11-38-45/2009-08-25-11-39-25/3657-new-blu-ray-disc-format-bdxl.html
Είχαμε αυτά και διάφορα άλλα σχόλια, χωρίς κανείς να ψάξει να δει τι γίνεται πραγματικά, με αποτέλεσμα να περάσει πάλι ήμιπληροφόρηση-παραπληροφόρηση.
KALHSPERA PAIDIA πηγα στο βιντεο κλαπ και ειχε ολο και ολο το πολυ 20 τιτλους για bluray .ομεσος κοσμος οτι του πασαρουν αγοραζη
σε ξενα σαιτ υπαρχουν ποιο πολλοι τιτλοι με ελληνικους υποτοτλους
Κανείς δεν ξέρει φίλε στα σίγουρα γιατί το κάνουν τόσα χρόνια .... έχω καμιά 15ρια θεωρίες , από λογικές και απλές, μέχρι άλλες που θα προκαλέσουν το ban μου ή είναι τόσο περιέργειες σε βαθμό να ανησυχήσω για τον εαυτό μου.
έχω καμιά 15ρια θεωρίες , από λογικές και απλές, μέχρι άλλες που θα προκαλέσουν το ban μου ή είναι τόσο περιέργειες σε βαθμό να ανησυχήσω για τον εαυτό μου.
1)Συμφωνούμε ότι το άρθρο είναι λάθος και προσφέρει παραπληροφόρηση , ΟΚ ?Ρε συ blizard, απ' το άρθρο του fullhd.gr που παρέθεσα, εσύ κατάλαβες ότι πολεμώ το Blue Ray; Αν θέλεις να κάνεις παράπονα για παραπληροφόρηση και ημιμάθεια, μπορείς να τους τα γράψεις ελεύθερα εδώ:
Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο ... απλά έχω πει πολλές φορές ότι και εδώ είσαστε φανατικά εναντίων του BR και υπέρ όλων των ανταγωνιστών.Παλι εχεις "θεωριες" για συνομωσια μας εναντιον του BR? Αν θυμαμαι καλα ακομα δεν εχεις ανακαλεσει τα προηγουμενα υπονοουμενα εναντιον μας .....
@ Ανδρέας
Αυτήν την πηρα και εγώ...
Τις άλλες που ανάφερες απλά τις κατέβασα με το pc και τις είδα με το mp...
Mετά μιλάμε για έξοδα...
Βρε άμα σου αρέσει κάτι βρίσκεις το τρόπο...
...... απλά έχω πει πολλές φορές ότι και εδώ είσαστε φανατικά εναντίων του BR και υπέρ όλων των ανταγωνιστών.
(τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια δηλαδή)
Τα ΒR profile 1 παίζουν ακόμα και τώρα ότι τους υποσχέθηκαν και περιγράφεται στο profile.Σπαταλήθηκαν ένα σωρό λεφτά, και από τις εταιρίες στο marketing, και από τους καταναλωτές σε παρωχημένα μηχανάκια (είτε HD DVD, είτε BR Profile 1.x) για κάτι που ακόμα αγκομαχάει.
Ναι , το υποστηρίζει .... πριν λίγο λέγαμε για τα δισκάκια 33.4 και 67 GB που θα δουλεύουν με ένα από firmaware update φέτος... 67 ίσως είναι αρκετά και για 3d, και για διατήρηση συμβατότητας με το 2δ.Ωστόσο, έχουμε στον ορίζοντα ένα killer app, δηλαδή ένα χαρακτηριστικό που δεν αποτελεί απλώς βελτίωση του προηγούμενου, αλλά εντελώς νέα κινηματογραφική εμπειρία: το 3D! Υποστηρίζει το BR το νέο αυτό χαρακτηριστικό; Κατά πως φαίνεται, μόνο με υποβάθμιση της ποιότητας.
Καληνύχτα.... μέχρι να βγούν πολλές 3d ταινίες και να πέσουν οι τηλεοράσεις , θα έχω γεράσει και η όρασή μου να έχει εξασθενήσει, θα με είχαν χάσει από πελάτη.Άρα λοιπόν, η πικρή αλήθεια είναι ότι HD DVD & BR δεν έπρεπε να είχαν βγει ποτέ.
Να μου πεις ότι οι άνθρωποι που έχουν δώσει την ζωή τους για το καλό του τόπου μας και με όραμα να γίνουν πολιτικοί μας έχουν ζημιώσει, να το συζητήσουμε... σίγουρα θα έχω λιγότερα επιχειρήματα.Είναι αστείο να σκεφτόμαστε οτι όλοι εδω μέσα που έχουν ματώσει οικονομικά, δίνουν όλο το χρόνο τους στην ενημέρωση και γενικότερα ενασχόληση με το χόμπι τους θέλουν το κακό μιας τεχνολογίας ή την υποσκάπτουν ή πολύ χειρότερα έχουν καταφέρει να την ζημειώσουν... Δεν γίνονται αυτά.
Το 2011 είναι πολύ νωρίς, ούτε το dvd είχε τόση γρήγορη πορεία μέχρι να φτάσει το vhs, ίσως 2013.Όταν οι τίτλοι αυξηθούν, οι τιμές εξομαλυνθούν και περάσει αυτή η ριμαδοκρίση θα τουμπάρει και η σχέση DVD-BD. Έτσι απλά κατά τα Χριστούγεννα του 2011 αυτό το νήμα θα περάσει στην ιστορία και όλοι θα χαιρόμαστε τα BD και τα mkv μας...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.