Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Re: Απάντηση: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Πανκρόκ πάρε τώρα εσύ τι σκυτάλη και πες μας ακριβώς τι άκουσες.

Βασιλιά, Βασιλιά με τα δώδεκα σπαθιά, γιατί δεν ξεκινάς εσύ και δίνεις απευθείας τη σκυτάλη στον Πανκρόκ; Πες μας εσύ, κατ' αρχήν, τις εντυπώσεις σου και, αν είναι δυνατόν και τις εντυπώσεις των υπολοίπων της μάζωξης (των τριών, οι οποίοι δεν γράφουν πλέον σε κανένα φόρουμ - ο 5ος μπορεί να μας τα γράψει εδώ).

Αναμένουμε με αγωνία...-bye-

Μερικές εικόνες από τις δοκιμές που έγιναν στο τροφοδοτικό.
Με φορτίο στα 5ν 1 Α και στα +/- 12ν 60mA
Δώστε προσοχή στα mV/div

Attachments

• 2.JPG
    2.JPG
    59.8 KB · Views: 35
  • IMG_4330.jpg
    IMG_4330.jpg
    86.3 KB · Views: 36
  • IMG_4332.jpg
    IMG_4332.jpg
    94.6 KB · Views: 36
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Πρώτη φορά βλέπω υμένα να έχει warning απάνω. :flipout:

Φίλε μου ΟΛΕΣ οι παρθενιές έχουν WARNING.
H τουλάχιστον είχαν….όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν !
:BDGBGDB55:

Φίλε internet king δεν έχω καμμιά διάθεση να σε θίξω και το καταλαβαίνεις.
Μου επιτρέπεις όμως να βγάλω κάποια συμπεράσματα μέσα από τα γραπτά σου, τα οποία πάντα διαβάζω με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Μάλλον εσύ δεν έχεις διαβάσει τα δικά μου.
Είμαι ο πρώτος που με τον τρόπο μου προστάτευσα κάποιες εταιρείες που ζητούν τρελά λεφτά για player και δεν παίζουν καλύτερα από το bs.
Σου ζητάω συγνώμη που σε παρέσυρα στην αγορά του bs.
Έχω ξαναζητήσει στο θέμα που ανοίχτηκε σε όλους αυτούς που απογοητευτηκαν. Αν και είμαστε μεγάλα παιδιά.

Και τώρα οι δηλώσεις.

Το μικρό παίζει καλύτερα από πολύ ακριβότερα και ονομαστά Hi-End player. Άποψη μου.

Το πως το ονομάζει κάποιος δεν με απασχολεί.

Εάν πιστεύεις πραγματικά πως το θέμα ανέβηκε για να αυξηθούν τα hits τότε είμαι πολύ μάγκας, τι άλλο να πω.

Πάντως πρέπει να παραδεχτείς πως σου έφτιαξα κάποια απογεύματα με το ψάξιμο που έχεις κάνει με το bs. Γόνιμη ασχολία.

Δεν θέλω να γίνω κακός μαζί σου γιατί όχι μόνο δεν μου έχεις κάνει τίποτα αλλά με έχεις βοηθήσει κιόλας με τον τρόπο σου. Άσχετα από κάποια υπονοούμενα.

Εάν είμασταν φίλοι (δεν κρύβω από φίλους την αλήθεια μου) θα σου έλεγα ότι το bs έπαιξε πολύ καλύτερα σε όλους τους τομείς από το Tascam και μάλιστα σε πολύ πιο αποκαλυπτικό και απόλυτο σύστημα από τα δικά μας.
Αλλά δεν στο λέω γιατί μπορεί να μη με θεωρείς φίλο.

Σε παρακαλώ να μη ξαναφήσεις υπονοούμενα γιατί θα γράψω κάτι μόνο επειδή έχω προκληθεί.
Και είμαι απαράδεκτος που θα το γράψω.
Εσένα σου στοίχισε η ιστορία 200 ευρώ.
Εμένα τα διπλά.
Όσα player αγόρασα για τους φίλους μου (και είναι πολλοί), τους τα ΧΑΡΙΣΑ. Ποτέ δεν θα έπαιρνα 28 ευρώ από φίλο. Έμπλεξα ,πλήρωσα αλλά το ευχαριστήθηκα τρελά.
Eντάξει με αυτό;

Σε θεωρώ καλό μέλος , σε συμπαθώ και ελπίζω να συνεχίσεις το ψάξιμο γιατί βοηθάς.

Φιλικά
Δημήτρης

Μου αρέσουν οι κατασκευές και αλλαγές σε μηχανήματα και όχι μόνο,
Και αυτός ήταν ένας λόγος που έγινα μέλος στο AVCLUB.
Παιδιά μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην κατηγορία D.I.Y και αυτό λέει πολλά
Νομίζω ότι εδώ πρέπει να αλλάζουμε απόψεις και όχι να προσπαθούμε να τις
Επιβάλουμε (έμμεσα η άμεσα ) .
και για να βάλουμε μια δόση χιούμορ ……. :drummer:
Όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω……

Την πλάκα μας κάνουμε βρεεεεεε :ernaehrung004:

Μου αρέσουν οι κατασκευές και αλλαγές σε μηχανήματα και όχι μόνο,
Και αυτός ήταν ένας λόγος που έγινα μέλος στο AVCLUB.
Παιδιά μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην κατηγορία D.I.Y και αυτό λέει πολλά
Νομίζω ότι εδώ πρέπει να αλλάζουμε απόψεις και όχι να προσπαθούμε να τις
Επιβάλουμε (έμμεσα η άμεσα ) .
και για να βάλουμε μια δόση χιούμορ ……. :drummer:
Όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω……

Την πλάκα μας κάνουμε βρεεεεεε :ernaehrung004:

Σωστα. Εδω ειναι diy. To θεμα εχει να κανει με μετατροπες, σφαξιματα, χειρουργεια, εντατικες κλπ. Για το πως παιζει το BS, αν ειναι hi-end ή μπουρουχα, , και αν εξαπατηθηκαν καποιοι, πληρωνωντας το αστρονομικο ποσο των 29 Ε, υπαρχουν εξαντλητικες αναλυσεις στη διπλανη κατηγορια.
Για δωσε λοιπον περισσοτερες λεπτομερειες για το τροφοδοτικο...

Σωστα. Εδω ειναι diy. To θεμα εχει να κανει με μετατροπες, σφαξιματα, χειρουργεια, εντατικες κλπ. Για το πως παιζει το BS, αν ειναι hi-end ή μπουρουχα, , και αν εξαπατηθηκαν καποιοι, πληρωνωντας το αστρονομικο ποσο των 29 Ε, υπαρχουν εξαντλητικες αναλυσεις στη διπλανη κατηγορια.
Για δωσε λοιπον περισσοτερες λεπτομερειες για το τροφοδοτικο...

Το τελικό σχέδιο που έχω και στο οποίο γίνανε οι μετρήσεις είναι το παρακάτω
Με μια τροποποίηση στην είσοδο του μετασχηματιστή τροφοδοσίας που έχω βάλει ενα Φίλτρο L C το οποίο δεν φαίνεται στο σχέδιο. Το φίλτρο είναι από ένα παλιό Τροφοδοτικό PC και είναι το φίλτρο που έχει στην είσοδο 220 vAC

Attachments

• power final.jpg
    power final.jpg
    94.3 KB · Views: 38
Last edited:
για δώσε μια διεύθυνση...

μα που έβαλα εκείνο το λοστό και την μάσκα... (χμι χμι) -bye- -bye- :flipout:

Που να δεις τι άλλα όργανα έχουν εκεί οι άνθρωποι !!!
Είναι το Κέντρο Ηλεκτρονικών Επισκευών και Εφαρμογών
Της πολιτικής αεροπορίας και κάνουν support όλα τα αεροδρόμια
Της Ελλάδας ."Μαματα" με κεφαλαία γράμματα

Δημήτρη Μανωλάκο , με κάλυψες με τα τελευταίο σου μήνυμα.
Δεν υπάρχει προφανώς θέμα παρεξήγησης , συζήτηση κάνουμε.
Ούτε με απασχολούν τόσο τα 200-300 ευρώ που έδωσα συνολικά.
Απλώς εμένα με απαγοήτευσε τελικά το BS , ίσως και για αυτό να τα έβαλα μαζί σου απαντώντας στη συνέχεια το δικό σου μήνυμα που μου φάνηκε επιθετικό ένευ λόγου.

Για όλους τους υπόλοιπους:

Επειδή έχω ήδη μια καλή εικόνα για το μέχρι που μπορεί να πάει ο ήχος του DV-865, θα σας συμβούλευα να αφήσετε για λίγο το αναλογικό στάδιο και να το βάλετε να παίξει αρχικώς με ένα τυπικά καλό και απλό γραμμικό τροφοδοτικό. Ενα απλό τροφοδοτικό χωρίς υπερβολες είναι υπερ αρκετό σε πρώτη φάση.
Να συγκεντρωθείτε περισσότερο στον μηχανισμό ανάγνωσης (transport) που μεταφράζεται σε αντικατάσταση του ίδιου του transport με ένα άλλο ανώτερης ποιότητας.

Οποιος τα καταφέρει πρώτος θα είναι πολύ γάτος.

Last edited:
Δημήτρη Μανωλάκο , με κάλυψες με τα τελευταίο σου μήνυμα.
Δεν υπάρχει προφανώς θέμα παρεξήγησης , συζήτηση κάνουμε.
Ούτε με απασχολούν τόσο τα 200-300 ευρώ που έδωσα συνολικά.
Απλώς εμένα με απαγοήτευσε τελικά το BS , ίσως και για αυτό να τα έβαλα μαζί σου απαντώντας στη συνέχεια το δικό σου μήνυμα που μου φάνηκε επιθετικό ένευ λόγου.

Για όλους τους υπόλοιπους:

Επειδή έχω ήδη μια καλή εικόνα για το μέχρι που μπορεί να πάει ο ήχος του DV-865, θα σας συμβούλευα να αφήσετε για λίγο το αναλογικό στάδιο και να το βάλετε να παίξει αρχικώς με ένα τυπικά καλό και απλό γραμμικό τροφοδοτικό. Ενα απλό τροφοδοτικό χωρίς υπερβολες είναι υπερ αρκετό σε πρώτη φάση.
Να συγκεντρωθείτε περισσότερο στον μηχανισμό ανάγνωσης (transport) που μεταφράζεται σε αντικατάσταση του ίδιου του transport.

Οποιος τα καταφέρει πρώτος θα είναι πολύ γάτος.

Εγω ανακάλυψα οτι ματσαρει τελεία με κινέζικες λυχνιεΣΣΣσ στον ενισχιτη (και μην βαράτε) κουφο αλλα αυτο ειδα

Επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός θα ξαναγράψω πως στην υπόγα ακόμα και σε πολύ υψηλές εντάσεις το BS δεν τσίριξε ούτε με ενόχλησε.
Απλά δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο ενώ παράλληλα είχε σημαντικές ελλείψεις (τα έγραψα στην HI-END, δεν τα ξαναγράφω)

Πάντως σε μικρά συστήματα με μικρούς ολοκληρωμένους, σε υψηλές εντάσεις έτσι κι αλλιώς θα τσιρίξει το σύστημα με οποιαδήποτε πηγή...

Έτσι επιφυλλάσομαι για την κριτική ικανότητα πολλών συστημάτων σε τόσο λεπτά θέματα όπως μία πηγή...
Προσωπικά θεωρώ την πηγή μέσω τιουναρίσματος ενός συστήματος.
Δηλαδή αφού έχουμε λύσει όοοοολα μας τα προβλήματα... ψάχνουμε και για μια πηγή...

Επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός θα ξαναγράψω πως στην υπόγα ακόμα και σε πολύ υψηλές εντάσεις το BS δεν τσίριξε ούτε με ενόχλησε.
Απλά δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο ενώ παράλληλα είχε σημαντικές ελλείψεις (τα έγραψα στην HI-END, δεν τα ξαναγράφω)

Πάντως σε μικρά συστήματα με μικρούς ολοκληρωμένους, σε υψηλές εντάσεις έτσι κι αλλιώς θα τσιρίξει το σύστημα με οποιαδήποτε πηγή...

Έτσι επιφυλλάσομαι για την κριτική ικανότητα πολλών συστημάτων σε τόσο λεπτά θέματα όπως μία πηγή...
Προσωπικά θεωρώ την πηγή μέσω τιουναρίσματος ενός συστήματος.
Δηλαδή αφού έχουμε λύσει όοοοολα μας τα προβλήματα... ψάχνουμε και για μια πηγή...

Εχει ενα παραξενο αερα και λεπτομερεια , και κατι φωνες που σε κανουν να μην το παρατας και να το ψαχνεις , και στις κιθαρες απλα ειναι live τωρα πως και γιατι???? ( παλι κολησαν οι τονοι, ενα πληκτρολογιο vaio sony κανεις?)