Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Γιατί , πρέπει να έχει απαντηθεί οριστικά και από τον Atkinson για να μπορέσεις να καταλάβεις την διαφορά του Night Mode από μόνος σου και στο σύστημά σου ?
Δεν πρόκειται να σου κοστίσει τίποτα μια δοκιμή.

Eαν εσύ δεν ακούς διαφορά, τότε για σένα δεν υπάρχει διαφορά. Το ίδιο δηλαδή που ισχύει με τα καλώδια, με τα audiophile υλικά και με οτιδήποτε άλλο "πουλάει" σήμερα.

Εχω καθησει και εχω διαβασει ολα τα posts (((Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.)))
μετα απο τοσο καιρο και αναρωτιεμαι τι εγινε;;;;;;;
Υπαρχουν ακομα τα μπλε σκατουλια η εχουν παει στα σκουπιδια η σε καποιο ψιλο ραφι για να μην φενονται;;;;;;;;;;;;
υπαρχει κανενας ακομη που να γαργαλαει το μηχανημα αυτο;;;;;;;;;;;;;;
υπαρχει καποιος που ακουει απο αυτο ως κυρια πηγη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;:grandpa:

Εχω καθησει και εχω διαβασει ολα τα posts (((Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.)))
1 μετα απο τοσο καιρο και αναρωτιεμαι τι εγινε;;;;;;;
2 Υπαρχουν ακομα τα μπλε σκατουλια η εχουν παει στα σκουπιδια η σε καποιο ψιλο ραφι για να μην φενονται;;;;;;;;;;;;
3 υπαρχει κανενας ακομη που να γαργαλαει το μηχανημα αυτο;;;;;;;;;;;;;;
4 υπαρχει καποιος που ακουει απο αυτο ως κυρια πηγη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
5 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;:grandpa:

1 καλά, εσύ;
2 υπάρχουν κάποια.
3 εγώ.
4 εγώ.
5 μια χαρά.

Τα λέμε μετά τον Αύγουστο.

Για πεσμου τι γαργαλιμα του εχεις κανει περισοτερο απο οτι εχει γραφτει? γιατι ενδιαφερομαι ευχαριστω!!!!:SFGSFGSF::worshippy::music-smiley-005::chinscratch:

1. τίποτα δεν έγινε περισσότερο ή λιγώτερο από όσα γράφτηκαν
2. υπάρχουν ...κάποια
3. και εγώ, αλλά ακολουθώντας παρά δείχνοντας το δρόμο
4. 50-50 με την άλλη. Θεωρώ ότι είναι software dependent
5. Ο.Κ.

Οι αλλαγές απ την αρχή:

- νέο γραμμικό τροφοδοτικό
- αφαίρεση των mutting transistors
- ψύξη του ZORAN
- αποσύνδεση του scart
- διακοπή λειτουργίας οθόνης

Οτιδήποτε παραπάνω, στην διάθεση σας.

Μανωλη απο Σουηδια μερια, ειχες κανενα feedback?
H γνωμη τους? οι δικες τους μετατροπες?

Εχουν κάνει πάνω κάτω τις ίδιες μετατροπές. Λίγο πιο ψαγμένες πάνω στην κύρια πλακέτα. Κι εγώ έχω αγοράσει μερικά υλικά, μήνες τώρα αλλά δεν έχω αξιωθεί να τα βάλω πάνω.
Η γνώμη τους είναι ίδια με την δικιά μου. Παίζουν σαν κύρια πηγή καμμιά 10αριά κομμάτια που τους έστειλα.

Μανώλη έτσι απο περιέργεια,μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις με τι πηγές έπαιζαν πρίν;

Διάφορες, αλλά όχι hiendάδικες με την στενή έννοια. Αν θυμάμαι καλά CEC, Sony PS1, custom non-os DACs και πολύ βινύλιο.

Να σε ρωτήσω έγω κάτι πρώτα. Οπως είναι σου αρέσει;

Η αλλαγές κάνουν διαφορά στον ήχο του, αλλά δεν θα κάνουν το ασχημόπαπο, κύκνο.
Επίσης οι αλλαγές το βελτιώνουν σε αξιοπιστία (ξεφορτώνεσαι το παλμοτροφοδοτικό που απάγει πολύ θερμότητα), την οθόνη που βρωμίζει τα πάντα με θόρυβο κτλ.

Επίσης οι αλλαγές το βελτιώνουν σε αξιοπιστία (ξεφορτώνεσαι το παλμοτροφοδοτικό που απάγει πολύ θερμότητα), την οθόνη που βρωμίζει τα πάντα με θόρυβο κτλ.

Να κάνω μια ίσως κουτή ερώτηση (δεν είμαι ηλεκτρολόγος) : μπορεί κάποιος να αποσπάσει μόνο το dac τμήμα από το bluesky και να το βάλει σε ξεχωριστό κουτί ώστε να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει με άλλο transport πχ ?

Να κάνω μια ίσως κουτή ερώτηση (δεν είμαι ηλεκτρολόγος) : μπορεί κάποιος να αποσπάσει μόνο το dac τμήμα από το bluesky και να το βάλει σε ξεχωριστό κουτί ώστε να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει με άλλο transport πχ ?

Ισως να μπορεις. Αν δε με απατα η μνημη μου, σε καποιο σχεδιο που ειχε ανεβει καποτε παλια, το Vaddis δεχεται USB. Δυσκολο.....

>>>>>>>>>>Φυσικα και μ´αρεσει.
Για κοιτα, δυο συστηματα με κοινα ηχεια.(στην πρωτη φωτο)

Το home cinema me to 15'' alnico, (το θυμασαι?) που φτιαχνεται(δευτερη φωτο)

Για πες, λοιπον?

Last edited: