Όποιος γιατρός μπορεί ας με βοηθήσει: Είναι σοβαρή διαστροφή να θέλω πολύ να ακούσω το άλμπουμ μετά από το κείμενο του Ντοκ.???
Ωχ...ετουτος εδω μαλλον εχει ξεφυγει τελειως:guitarist::guitarist:
Σιγα ρε Μητσο μην κατσουμε να μας πηδηξει κιoλας ο Wilson, επειδη εγραψε ενα δισκο![]()
Eξαιρετικό Δικανικό κείμενο πού αποδεικνύει πώς η αρνητική διαφήμιση αποτελεί επαρκές δέλεαρ.
![]()
Οφείλω να παραδεχθώ πως έχω μπροστά μου μία από τις καλύτερες αντι-παρουσιάσεις δίσκου ...έβερ!
Ωςτόσο, απορίας άξιο είναι το πώς (κατά τας Ντοκ γραφάς) ο Τζών Μπόυ που έζησε την φτηνή ευτυχία της ευήμερης Αμερικής του 50 να έχει κοινά με τον Μπράιαν που (λόγω οικογένειας και αργότερα συνεργατών) δυστύχησε.
κάποιες μουσικές δεν τις ακούμε μόνο με τα αυτάκια μας και δεν προκαλούν μόνο χημικές αντιδράσεις στο μυαλό μας .... τις ακούμε με όλο μας το είναι και κάποιες φορές και με κάποια άλλα νοητά, μη υπάρχοντα, όργανα, ιστούς, νευρώνες....
τεσπα
Βρε Μιχάλη,με όλη τη αγάπη που σου έχω,το θέλεις και γίνεσαι τόσο άγαρμπος ή σου ξεφεύγει?
Ο άνθρωπος κατέθεσε τα συναισθήματά του για κάτι που λατρεύει και εσύ τον κράζεις για κάτι που δεν έχεις ακούσει..
Αν αρχίσουμε και πετάμε γιαούρτια αβέρτα,θα γίνουμε..@@
Υπάρχουν και κείμενα σαν του Ντοκ για την έκφραση της όποιας δυσαρέσκειας και κυρίως..δυσφορίας !:BXVZCBXZ6:
Το ίδιο απορίας άξιον Βασίλη είναι γιατί τελικά θεωρείται ότι ο Lombroso και η φυσιογνωμιστική έκαναν κάθος και απετέλεσαν ψευδοεπιστήμη. Μιά ματιά στην φωτογραφία του Brian στο εξώφυλλο ( εκεί μαζί με τον σκύλο , στα νιάτα του ) σε πείθει για το απολύτως αληθές του συσχετισμού φυσιογνωμίας και ηλιθιότητας .![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.