Stellios papa
AVClub Fanatic
To 'χω καταφχαριστηθει αυτο το θρεντ.Παντα μου αρεσε η κοντρα beatles vs beach boys ισως γιατι ηταν και μια κοντρα του ποιος θα επικρατησει στο μουσικο στερεωμα εκεινη την εποχη.
Οπως επισης μ'αρεσει και το φοβερο ερωτημα πως θα ειχε εξελιχθει η μουσικη αν το κεφαλι του brian wilson δεν επερνε φωτια και κυκλοφορουσε το smile στην ωρα του.
Η απαντηση στο ερωτημα ειναι για μενα μαλλον οτι δεν θα γινοταν τιποτα.Ετσι και αλλιως για μενα ο λοχιας ειναι ανωτερος κατα πολυ του smile.Oποτε...
Ενα αλλο συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι για ολη αυτη την κοντρα φταιει εκεινος ο κρετινος ο παυλακης ο μακαρτνευ που ειπε ποσο του αρεσε τo pet sounds.Aλλο που δεν ηθελαν οι αμερικανοι φροντισαν στο προσωπο των beach boys να δημιουργησουν την ασπιδα απεναντι στη λαιλαπα απο την αγγλια (british invation).Ετσι κι αλλως απαντηση αλλη δεν ειχαν αφου ο βασιλιας τους το 'χε ριξει στις ταινιες και οι μαυροι ηταν γι'αυτους απλα...μαυροι(σε αντιθεση με του βρεττανους που τους μαυρους και τη μουσικη τους την ειχαν σε μεγαλη εκτιμηση και το αν βγηκαν ή οχι κερδισμενοι απ'αυτο νομιζω οτι δεν χρειαζεται απαντηση).
Ετσι λοιπον το βαρος επεσε σ'αυτα τα λευκα αγορακια που ηταν και απο καλη οικογενεια της αστικης ταξης και συγγενεις μεταξυ τους (η αγια οικογενεια) ,να δωσουν απαντηση σ'αυτα τα λιμανισια ρεμαλια.Το ποσο τα καταφεραν το εδειξε η ιστορια.Και αν η ιστορια υπηρξε επιεικης μαζι τους, θα υπαρχουν κι αυτοι που θα λενε οτι ο brian wilson κοντεψε να σαλταρει προκειμενου να κανει ενα pet sounds και δεν αντεξε να γραψει τη συνεχεια του ενω οι αλλοι εγραψαν τα rubber soul,revolver & st.peppers χωρις καν να ιδρωσουν.
Απλα δεν αντεξε γιατι δεν μπορουσε.
Δυστυχως οι αμερικανοι πονταραν σε λαθος αλογα και εχασαν ενω κατω απο τη μυτη τους ειχαν καθαροαιμα.Ισως ηταν πολυ σκουρα και μες στο σκοταδισμο τους δεν τα εβλεπαν.Οι βρεττανοι οχι μονο τα ειδαν αλλα εξελιξαν και τη ρατσα και ξαναεισεβαλαν στην αμερικη και τοτε δεν εμεινε κολυμπηθροξυλο(2nd british invation).
Kαλα να παθουν...
Υ.Γ. Αν τωρα σας πω οτι το pet sounds μου αρεσε θα με πιστεψετε;Κι ομως...
Απλα δεν το συγκρινω με τις δισκαρες των απεναντι.
Ελπιζω να μην τσαντισα κανεναν...
εγω απολαμβανω να λενε τον μακα ...κρετινο Παυλακη η νεροβραστο
μαζι σου !
.