Το χαμένο κομμάτι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το χαμένο κομμάτι

Καλα...δεν σου ειπε τιποτα για το καινουργιο του αποκτημα ο Panasonic...εεεε...Supersonic ηθελα να πω:flipout::flipout:

Μπα όχι. Τι απέκτησε ; Τα κάλαντα διασκευασμένα από συνταξιούχους του ΠΙΚΠΑ ;

φανταζομαι τι κόλαση ....:AFADF0: θα γινοταν για χαρη του
''the nightfly'' δεδομενης της τεραστιας εκτιμησης που τρεφει για το συγκεκριμενο εργο ο Ντοκ...

εναμιση αστερι και πολυ του πεφτει....:flipout:

''the nightfly'' δεδομενης της τεραστιας εκτιμησης που τρεφει για το συγκεκριμενο εργο ο Ντοκ...

τά'λεγα εγώ του υπέρηχα: άσ'τον βρε. τι θα γίνει έτσι και του αρέσει; θ αρχίσει να ψάχνεται με το Tusk και τον Scott Walker μετά. Τι θ απογίνουμε; θα τον άντεχες τέτοιον Ντοκ; :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το χαμένο κομμάτι

Οχι μωρε.....
Κατι χειροτερο!!!!!
Τον καινουργιο του Brian Wilson:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το χαμένο κομμάτι

ε μην τρελλαίνεσαι τώρα κι εσύ.
ο Λουκάς δεν μπορεί να μην έχει ακούσει το Pet Sounds οπότε ξέρει περίπου τι να περιμένει.
Νομίζω πως σε προβοκάρει επίτηδες για να πείς περισσότερα γιατί όταν γίνεσαι αφοριστικός είσαι χάρμα ιδέσθαι :popcorn:
Μα φυσικά έχω ακούσει το Pet Sounds [και το πουλούσα σε DCC λαμπάτο χοντρό βινύλιο και χρυσό cd]. Μου αρέσει πάρα πολύ όπως και άλλοι δίσκοι τους. Πόσο μου αρέσει το And then I kissed her. Όλο κι όλο ένα φιλί το τραγουδάκι λίγων λεπτών, ΑΛΛΑ κανείς δεν μπορεί να αισθανθεί σήμερα έτσι για να γράψει ένα τέτοιο.
Πόσο μου αρέσει το Sloop John B!!!!!! Do you Remember? Hushabye, Barbara Ann, Wendy, Girls on the Beach και τα διάφορα "Surfing" Ροκ εντ Ρολ κομμάτια. Τί ξενασιά, ελαφρότητα, αθωότητα!!!!! Πάνε οι μέρες οι παλιές! Λ.Σ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το χαμένο κομμάτι

Λουκά , δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου . Οπως βλέπεις υπάρχουν άλλοι που τους αρέσει . Για μένα αδιανόητο αυτό , αν έχεις συμπληρώσει τα 12 .
Ενας από τους 5 χειρότερους δίσκους όλων των εποχών . Κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός -bye-
Μόλις συμπλήρωσα τα 58. Εδώ και καιρό προβληματίζομαι να το αγοράσω ή όχι, σε βινύλιο, φυσικά. Γιατί τις περισσότερες φορές αυτή η επάνοδος κάποιων δεν λέει τίποτα. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να πάνε σπίτι τους και να κάτσουν στα αυγά τους από το να αυτοξευτιλίζονται.
Δεν ξέρω βέβαια το παρόν. Αλλά αν θεωρείς το Pet Sounds πολύ χάλια, (έτσι νομίζω ότι διάβασα να λες), και αυτόν τον δίσκο ακόμη πιο χάλια, τότε σίγουρα θα μου αρέσει αφού μου αρέσει τόσο πολύ το Pet Sounds.
Θα δούμε. Όταν το βρω. Λ.Σ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το χαμένο κομμάτι

Μόλις συμπλήρωσα τα 58. Εδώ και καιρό προβληματίζομαι να το αγοράσω ή όχι, σε βινύλιο, φυσικά. Γιατί τις περισσότερες φορές αυτή η επάνοδος κάποιων δεν λέει τίποτα. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να πάνε σπίτι τους και να κάτσουν στα αυγά τους από το να αυτοξευτιλίζονται.
Δεν ξέρω βέβαια το παρόν. Αλλά αν θεωρείς το Pet Sounds πολύ χάλια, (έτσι νομίζω ότι διάβασα να λες), και αυτόν τον δίσκο ακόμη πιο χάλια, τότε σίγουρα θα μου αρέσει αφού μου αρέσει τόσο πολύ το Pet Sounds.
Θα δούμε. Όταν το βρω. Λ.Σ.

Σωστά τα λές Λουκά. Μόνο μιά διευκρίνηση , που ίσως σε βοηθήσει. Ο δίσκος είναι φρίκη , αλλά είναι καλύτερος από το Pet Sounds. :flipout:

Απάντηση: Re: Το χαμένο κομμάτι

εναμιση αστερι και πολυ του πεφτει....:flipout:

Νίκο , αφού άκουσα τόσες φορές το Smile , αλλάζει η βαθμολογική μου κλίμακα. Συνεπώς The nightfly ***** :flipout::flipout::flipout:

( αμα είναι το Smile αριστούργημα , τότε ό,τι έχω ακούσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι πεντάστερο )

Απάντηση: Re: Το χαμένο κομμάτι

τά'λεγα εγώ του υπέρηχα: άσ'τον βρε. τι θα γίνει έτσι και του αρέσει; θ αρχίσει να ψάχνεται με το Tusk και τον Scott Walker μετά. Τι θ απογίνουμε; θα τον άντεχες τέτοιον Ντοκ; :flipout:

Να φανταστείς Κώστα στο Amazon.com δεν δημοσίευσαν την κριτική μου για το The Drift . ( και τάπα και λιγότερο χοντρά από την πραγματικότητα :flipout::flipout:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το χαμένο κομμάτι

κάτι σαφώς καλυτερο...
βλέπεις ο Μιχαλάκης με φρόντισε.
Πήρα και δώρο...
luckysun.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το χαμένο κομμάτι

κάτι σαφώς καλυτερο...
βλέπεις ο Μιχαλάκης με φρόντισε.
Πήρα και δώρο...
luckysun.jpg

Μιχάλη θέλω δώρο αντίστοιχης ποιότητας ( φερ' ειπειν το "Μιά φορά κι ένα καιρό , πήγ' η γάτα στο χορό τσα - τσα - τσα" ) :flipout: