Το χάσαμε το τοπι πατριώτη...dacs, dacs, dacs...

Εγω βασικα για τρανσπορτ το θελω, το ντακ του δε με νοιαζει και πολύ, αφου θα συνδεθει με εξωτερικο.Και απο αυτα που μου ειπατε ειναι σημαντικη η coaxial που εχει καθως οι ανταγωνιστες του (popcorn & Egreatαπο τα γνωστα στην Ελλαδα) εχουν μονο οπτικη. Απο ποιοτητα κατασκευης φαινεται ανωτερο απο το WD καθοτι αλουμινενιο, οι δυνατοτητες του υπερδιπλασιες και σε συνδυασμο με εναν σκληρο δισκο απο τη σειρα green Western Digital εχει οπως διαβαζω χαμηλο θορυβο και θερμοκρασια(γιατι ειπαμε το WD βγαζει φωτια!)!Θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις σαν τρανσπορτ αλλα και απο μονο του απο βδομαδα που θα ερθει!Οι δυνατοτητες του ειναι τετοιες που μπορει κα να καταργησω τον φορητο με το trends!Να δουμε, επιφυλλασομαι!!

ναι
είναι παραφορτωμένο, όμως, αν έχεις dac καλύτερο (που συνήθως έχεις...)

πηρα χθες την νεα u control uca 222 χωρις να εχω ακουσει την 202 θεωρω οτι παιζει πολυ καλά ανεξάρτητα κόστους (28€) Δεν ξέρω τι βελτιώσεις εχει Μου ειπαν κατι για λογισμικό αλλα δεν πρόλαβα να το ψάξω

Εαν και φαινεται παλια η συζητηση...εγω θα κανω καποιες ερωτησεις....πως ειναι δυνατων τα dac να ξεκινουν απο 30-60 ευρο και να καταληγουν στα 3000?? ακουγεται σαν φαρσα αυτο....

Εχει νοημα να ψαχνεις τροπο να κανεις τη ψυφιακη μουσικη απο ψηφιακη σε αναλογικη οταν το ειδος της μουσικης που προτειμας ειναι trance ???

Εχω εναν ενισχυτη yamaha rx 667...με ηχεια roister emphasis 25 και τα kef 101... τι πρεπει να κανω για να ακουω το συμφωνο 'Σ' σωστα...? και οχι να σφυριζει στο αυτι μου ??? δεν εχω αυτη τη στιγμη cd player τα τραγουδια τα πεζω απο σληρο συνδεδεμενο με την τηλεωραση και απο την τηλεωραση με οπτικη ινα...πως πηγε η κουβεντα απο πανακριβα dac στο κουτακι της westwern digital ουτε που τοκαταλαβα...

Με τι ηχεια ακουτε την μουσικη σας??? πανω σε τι ενισχυτη τα εχετε ???

Μπορεις απο το σκληρο με ενα audiotrak η trends π.χ,να το στειλεις στον ενισχυτη σου και να ακουσεις ικανοποιητικα

Εαν και φαινεται παλια η συζητηση...εγω θα κανω καποιες ερωτησεις....πως ειναι δυνατων τα dac να ξεκινουν απο 30-60 ευρο και να καταληγουν στα 3000?? ακουγεται σαν φαρσα αυτο....

Εχει να κανει με την υλοποιηση, τα ολοκληρωμενα, τα υλικα, την ποιοτητα των "περιφερειακων" (RCA κλπ.), το κουτι, αλλα και την εμφανιση και το hype...

Εχει νοημα να ψαχνεις τροπο να κανεις τη ψυφιακη μουσικη απο ψηφιακη σε αναλογικη οταν το ειδος της μουσικης που προτειμας ειναι trance ???

Ετσι κι αλλιως τα ηχεια δεν "καταλαβαινουν" ψηφιακο σημα (εκτος και αν ειναι ενεργα με ψηφιακη εισοδο βεβαιως βεβαιως, αλλα και παλι τα μεγαφωνα εξακολουθουν να "καταλαβαινουν" μονο αναλογικο)

Στα υπολοιπα δεν μπορω να σου απαντησω δυστυχως.

Eαν πάρω την auditrack ειναι ειναι σαν να παρακαμπτω τον ενισχυτη μου?? δεν θελω να πεζω μουσικη μεσα απο τον υπολογοστη....εαν καταλαβα καλα..κατι οικονομικο ισως τελικα ειναι να παρω ενα edia player με oaxial εξοδο...και να αφησω τα υπολοιπα στα χερια του yamaha...καμια αποψη για τον AC RYAN HD???? Υπαρχει καποια δοκιμη που να τεσταρονται οι media players ος προς την επιδωση τους στον ηχο??? Ειναι αληθεια οτι αμα συνδεεις μεσω ψηφιακης θυρας τον player με τον ενυσχητη τοτε το σημα παει κατευθειαν στον ενισχυτη και απο εκει και υστερα την διαμορφωση την αναλαμβανει το dac του ενισχυτη ??? γιατι να μην εμπιστευθω το dac tou yamaha????

Απάντηση: Re: Το χάσαμε το τοπι πατριώτη...dacs, dacs, dacs...

Eαν πάρω την auditrack ειναι ειναι σαν να παρακαμπτω τον ενισχυτη μου?? δεν θελω να πεζω μουσικη μεσα απο τον υπολογοστη....εαν καταλαβα καλα..κατι οικονομικο ισως τελικα ειναι να παρω ενα edia player με oaxial εξοδο...και να αφησω τα υπολοιπα στα χερια του yamaha...καμια αποψη για τον AC RYAN HD???? Υπαρχει καποια δοκιμη που να τεσταρονται οι media players ος προς την επιδωση τους στον ηχο??? Ειναι αληθεια οτι αμα συνδεεις μεσω ψηφιακης θυρας τον player με τον ενυσχητη τοτε το σημα παει κατευθειαν στον ενισχυτη και απο εκει και υστερα την διαμορφωση την αναλαμβανει το dac του ενισχυτη ??? γιατι να μην εμπιστευθω το dac tou yamaha????

Οχι με το audiotrak δεν παρακαμπτεις τον ενισχυτη σου,επισης μπορεις απο την ομοαξονικη του audiotrak να δοκιμασεις οποιο αλλο dac εχεις στη διαθεση σου.Δοκιμασε να ακουσεις τοσο μεσα απο το dac του audiotrak,οσο και απο το dac του Yamaha

Re: Απάντηση: Το χάσαμε το τοπι πατριώτη...dacs, dacs, dacs...

Γνωρίζει κάποιος έξοδα τελωνειου να μας διαφωτίσει; ...
Μοιάζει καλη ευκαιρια σε αυτή την τιμη (αν δεν έχει αλλα τόσα τελωνείο)
Το έχει κάποιος και το ακούει; ας μας γράψει δυο λόγια για τον ήχο του... θα βοηθήσει


Απάντηση: Re: Απάντηση: Το χάσαμε το τοπι πατριώτη...dacs, dacs, dacs...

Το έχει κάποιος και το ακούει; ας μας γράψει δυο λόγια για τον ήχο του... θα βοηθήσει


Δεν υπαρχει στην Ελλαδα? και αν οχι γιατι δεν το ψαχνεις στο π.χ γερμανικο ebay ,οποτε δεν θα υπαρχει και προβλημα τελωνειου?

Aυτο βρηκα στο ebay αλλα απο Ν.Κορεα

http://www.ebay.de/itm/AUDIOTRAK-DR...169?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1e63c0b9

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το χάσαμε το τοπι πατριώτη...dacs, dacs, dacs...



Δεν υπαρχει στην Ελλαδα? και αν οχι γιατι δεν το ψαχνεις στο π.χ γερμανικο ebay ,οποτε δεν θα υπαρχει και προβλημα τελωνειου?

http://www.ebay.de/itm/AUDIOTRAK-DR...169?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1e63c0b9

τα audiotrak παραδοσιακά από κορέα.
Στο prodigy πληρώνεις 3 ευρώ τελωνείο.
Αν στο στείλουνε με ΕΜΣ και ελτά.
Στο dac2 ....παίζεται
Σήμερα όμως ίσως να μην το έπαιρνα. Πριν 2 χρόνια ναι.

τα audiotrak παραδοσιακά από κορέα.
Στο prodigy πληρώνεις 3 ευρώ τελωνείο.
Αν στο στείλουνε με ΕΜΣ και ελτά.
Στο dac2 ....παίζεται
Σήμερα όμως ίσως να μην το έπαιρνα. Πριν 2 χρόνια ναι.

Ευχαριστω για την απαντηση...
Γιατι οχι σημερα?
Αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη περιπου την τιμη ειμαι ολος ΑΥΤΙΑ

Το εχω ηδη βρει και στο Αγγλικο e bay αλλα απο Ν.Κορεα και εκει
THX