ΤΟ ΧΑΣΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw, δεν είναι τίποτα μπροστά στο 4G ! Σε ρίχνει απο τα 40 μέτρα με 100χλμ την ώρα και η επιτάχυνση φτάνει πραγματικά τα 4g, εξού και το όνομα του παιχνιδιού. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! :Banane0:

Ποιο είναι αυτό; Στο Allou fun park βρίσκεται;

BTW ένα καλό roller coaster (ή και περισσότερα) λείπουν... Τόσα έχουν φτιάξει, εκεί κολλάνε που είναι και σήμα κατατεθέν συνήθως;

Τι μου θύμησες τώρα...
Καημένο Nokiάκι μου αυτή ήταν η στερνή σου βόλτα... :bigcry:

Από ότι φαίνεται ανέβηκαν για να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. 100something κωλοτούμπες.
Η χειριστής στο Allou είχε περισσότερη φαντασία πάντος. Και εγώ αν σκεφτείς σε τι μέρη έψαχνα για να βρω το κινητό μου... :(

Αυτό το game δεν προκαλούσε έκρηξη αδρεναλίνης αλλά κάτι άλλου πιο υγρού μείγματος...

Για μένα το μόνο που αξίζει είναι τα roller-coaster... Και στη Euro-Disneyland μου άρεσε πολύ το Space Mountain το οποίο πραγματικά πετούσε...

Αν μπείτε ποτέ να θυμάστε τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα (ειδικά τα πρώτα 2 της εκτόξευσης)...μετά απλά χαθείτε στο ταξίδι...

Επίσης πηγαίνετε όπως και δήποτε στο "Αγάπη μου, συρρίκνωσα το κοινό (Chérie, j`ai rétréci le public)" -ελπίζω να το έχουν ακόμα-... Δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέμε αλλά θα πάθετε την πλάκα σας. Είναι ότι πιο ωραίο έχω δει μέχρι τώρα....

Ποιο είναι αυτό; Στο Allou fun park βρίσκεται;

BTW ένα καλό roller coaster (ή και περισσότερα) λείπουν... Τόσα έχουν φτιάξει, εκεί κολλάνε που είναι και σήμα κατατεθέν συνήθως;

Ναι, στο allou fun park και λέγεται 4G. Δες εδω το videaki απο ενα τύπο:p

Ωντος λείπει ενα roller coster, αλλά μαλλον θέλει πολυ χώρο και προτιμούν τα βάλουν 3-4 παιχνιδια παρά 1 rc.

Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα (είχα υπόψη μου το παιχνίδι αλλά δεν ήξερα το όνομα). Επιμένω πάντως ότι ένα καλό roller coaster είναι must για κάθε entertainment park που... σέβεται τον εαυτό του :-)

Για δείτε κι ένα ωραίο λινκ:

www.rcdb.com

Απ' ό,τι ξέρω διοργανώνονται εκδρομές όπου παίρνουν σβάρνα όσα roller coaster προλαβαίνουν!