τώρα με μπέρδεψες.. το interconnect του phono είναι αυτό που συνδέει το phono με τον ενισχυτή.Διονύση, Heimdal έχω παντού, μόνο στο interconnect του phono άντεχα να ανέβω.![]()
εγώ ήθελα να φέρω καλώδιο βραχίονα.. αυτό που συνδέει το πικάπ με το phono.
τώρα με μπέρδεψες.. το interconnect του phono είναι αυτό που συνδέει το phono με τον ενισχυτή.Διονύση, Heimdal έχω παντού, μόνο στο interconnect του phono άντεχα να ανέβω.![]()
δεν νομίζω να είναι αυτό...Ε αφού το πατάς!![]()
όχι. tonearm cable το λέμε.ε, είναι το καλώδιο που συνδέει το πικάπ με το phono αυτό που λέω.
Ας το πούμε... phono cable;
| Insulation: | Fluorinated Ethylene Propylene (FEP) | |
| Conductors: | 4 x 25 AWG | |
| Construction: | 2 Twisted pairs individually shielded. Mechanically tuned lay and lengths. Dual Mono-Filament design. | |
| Material: | Silver plated 99.99999% OFC Solid Core Conductors | |
| Capacitance: | 11.12pF/ft (36.36pF/m) | |
| Velocity of Propagation: | 78% | |
| Overall Shield Coverage: | 98% | |
| Bond / Grounding Whips: | 24 AWG silver-plated, stranded OFC, Micro Mono-Filament design. | |
| Termination: | MoonGlo® Straight or 90० low-mass 5-pin Din, RCA, or XLR connectors. Whips and bond wire terminated with gold-plated 5mm spades. |
Ε καλωδιο βραχιονα το λεμε βρε χιχι σε έχουν ζαλισει οι μυρωδιές απο τα σαπούνια![]()
Να το πούμε "ζαργκάνα";
Αυτό που πάει από το κουτάκι του πικάπ στο phono stage είναι.
η αλήθεια είναι ότι η Jazz θυμίζει μερικές φορές τις ερωτοτροπίες τους..Εμένα η Περσική έχει κολλήσει με την Jazz,όλη νύχτα καρφωμένη μπροστά στα Spendor..
η αλήθεια είναι ότι η Jazz θυμίζει μερικές φορές τις ερωτοτροπίες τους..
θα άκουγε κάτι πολύ ενδιαφέρον
Συνήθησε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.