AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,402
Λεφτα κατεχουν ..............Και για να υπάρχουν, κάποιοι που σίγουρα ...κατέχουν τα αγοράζουν. Σε αυτό το χώρο υπάρχουν υπερτιμημένα αλλά υπάρχουν και υποτιμημένα για την αξία τους προϊόντα...
8.000,00 για jumpers είναι απλά μια ακόμα, εντελώς μη ακουστή, ωστόχο ..."ηχητική", προσφορά της highendίστικης μπουρζουαζίας στο βωμό της ηλιθιότητας των όσων πιστεύουν ότι δίνοντας περισσότερα λεφτα αγοράζουν περισσότερο ....ήχο... Από την άλλη επειδή έχει εδραιωθεί σε πολλούς η πεποίθηση ότι καλός ήχος = πολλά λεφτά πολλές κατασκευές οικονομικά προσιτές και ηχητικά, σε πολλές των περιπτώσεων, ανώτερες ακριβότερων, για αυτό τον λόγο και μόνο πάνε ...άπατες και οι τιμές, μέτριων επί της ουσίας, κατασκευών έχουν πάρει και θα συνεχίσουν να παίρνουν την ανιούσα.Λεφτα κατεχουν ..............
8 χιλιαρικα για jumpers καθε αλλο παρα υποτιμημενα ειναι. Ολοι ξερουμε τι ειναι.
Από πλευρά αποδοχής κόσμου, πωλήσεων δεν μας είπες..σε καμία γλώσσα.
Να μαντέψω ότι ο Ορφέας θα πουλήσει πολύ παραπάνω από τα clearaudio και project..
Εφόσον δεν έχεις κάνει κάποια ακρόαση σύγχρονου lp 12 σε σύγκριση με παλιό Ιαπωνικό , περίμενε να βγάλεις συμπεράσματα..
Είχα πάνω από τριάντα πλατό και έχω 8 ακόμα.
μη με βάζεις να γκουγκλάρω... ηχεία είναι αυτά;;Στον ήχο σε γενικές γραμμές ισχύει πως ότι πληρώσεις παίρνεις , με αρκετές εξαιρέσεις φυσικά αφού παίζει και πολύ παραμύθι.
Ο έμπειρος ακροατής βέβαια που έχει κερδίσει τα χρήματα που επενδύει με κόπο ξέρει πως να ξεχωρίζει την ήρα από το σιτάρι.
Βέβαια από ένα σημείο και πέρα οι διαφορές που αγοράζει κανείς είναι πολύ μικρές και έχουν ως επί το πλείστον σχέση με λεπτά στοιχεία ποιότητας του ήχου και επαφίεται στον αγοραστή να σταθμίσει αν αξίζει η επένδυση.
Η συζήτηση έχει γίνει πολλάκις και μου θυμίζει την παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
Καλό και το Gustard X26pro που είναι της μόδας επειδή μετράει καλά.... αλλά σας το χαρίζω.
Αν κερδίσω το λαχείο εγώ θα πάρω ένα σετ dCS Vivaldi και τα υπόλοιπα σχόλια τα αφήνω εδώ για τα φόρα...
Dac + Dac & πηγή.μη με βάζεις να γκουγκλάρω... ηχεία είναι αυτά;;
ε πες και τιμές αφού τα ξέρεις...Dac + Dac & πηγή.
Με τα δικά σου κριτήρια..Oι περισσοτεροι σε αυτην την αγορα, (οπως και σε αλλους κλαδους) αγοραζουν "κοινωνικη αναγνωριση" και "επιδειξη ταξικης αναβαθμισης" (στα κρυφα ομως χωρις να το λεμε) την οποια φυσικα πρεπει να πλερωσεις, αλλιως πας με τους αλλους, (την πλεμπα).
Αλλοι που δεν ασχλουνται με τετοια και με τις ιδιες ικανοτητες, μιζαρουν σε κανα εργο τεχνης για τον εσωτερικο τους χωρο.
Με τα δικα μου κριτηρια αποτελει αρπαχτη εφοσων υπολογιζεις την πραγματικη κοστολογηση ενος τετοιου αντικειμενου.
Το οτι εχει δισκογραφικη εταιρια δε σημαινει κατι, μπορει καλιστα να εχει δισκογραφκη που να γραφει σωστα με επαγγελματιες, και να εχει κλαδο αρπαχτης απο την αλλη.
Και η Red Bull εχει "σταυλο" F1 παραλληλα κερδιζει δις με το γνωστο ροφημα της.
Το πρώτο στο ενάμιση χιλιάρικο περίπου..ε πες και τιμές αφού τα ξέρεις...
έτσι από περιέργεια...
85K το σετε πες και τιμές αφού τα ξέρεις...
έτσι από περιέργεια...
Άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.Στον ήχο σε γενικές γραμμές ισχύει πως ότι πληρώσεις παίρνεις , με αρκετές εξαιρέσεις φυσικά αφού παίζει και πολύ παραμύθι.
Ο έμπειρος ακροατής βέβαια που έχει κερδίσει τα χρήματα που επενδύει με κόπο ξέρει πως να ξεχωρίζει την ήρα από το σιτάρι.
Βέβαια από ένα σημείο και πέρα οι διαφορές που αγοράζει κανείς είναι πολύ μικρές και έχουν ως επί το πλείστον σχέση με λεπτά στοιχεία ποιότητας του ήχου και επαφίεται στον αγοραστή να σταθμίσει αν αξίζει η επένδυση.
Η συζήτηση έχει γίνει πολλάκις και μου θυμίζει την παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
Καλό και το Gustard X26pro που είναι της μόδας επειδή μετράει καλά.... αλλά σας το χαρίζω.
Αν κερδίσω το λαχείο εγώ θα πάρω ένα σετ dCS Vivaldi και τα υπόλοιπα σχόλια τα αφήνω εδώ για τα φόρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.