αν σίγουρα δεν τα μπερδεύει το καλώδιο και είναι και οι 2 συσκευές balanced, μάλλον ο ενισχυτής κόβει την ισχύ του σήματος για να μην έχει υπεροδήγηση.Πώς μπορεί να τα μπερδεύει,αφού είναι τυποποιημένα..Και ψευδοbalanced να είναι δεν το καταλαβαίνω,αφού δίνει παραπάνω ρεύμα.
Πάρε και του ενισχυτή..Τα specs είναι όπως πρέπει να είναι.αν σίγουρα δεν τα μπερδεύει το καλώδιο και είναι και οι 2 συσκευές balanced, μάλλον ο ενισχυτής κόβει την ισχύ του σήματος για να μην έχει υπεροδήγηση.
και καλά κάνει γιατί είναι πολύ ενοχλητική η xlr σύνδεση στην στάθμη του ήχου σε οικιακό περιβάλλον.
εμένα αυτό το 2,8 και 5,6 δεν μου κάθεται καλά.
ναι έχεις δίκιο τα νούμερα ταιριάζουν.Πάρε και του ενισχυτή..Τα specs είναι όπως πρέπει να είναι.
Τα καλώδια έχουν συνδεθεί σωστά,τώρα τα τσεκαρα ξανά.
Ιάσωνα θα κοπιάσω αύριο γιατί τώρα έχω ένα κεφάλι καζάνι από τα χιλιόμετρα...Ξεκίνησα να το γράφω εδώ, αλλά στην πορεία αποφάσισα να το κάνω ξεχωριστό θρεντ, περί "σωστής" ακρόασης "κλασικής" μουσικής. Αν έχετε άποψη, κοπιάστε.
Το καλώδιο είναι ένα μέτρο και είναι της Pangea γι' αυτή τη δουλειά.ναι έχεις δίκιο τα νούμερα ταιριάζουν.
είχα υπόψη μου πολύ χαμηλότερα (1,8v) ακόμα και σε balanced.
οι υποψίες μου παραμένουν στο καλώδιο.. και ακόμα πιστεύω ότι ο ενισχυτής "ρίχνει ψαλίδι" στην balanced.
το καλώδιο το τσέκαρες με πολύμετρο;
τι μήκος έχει;
αν δεν έχεις πολύμετρο (ωμόμετρο με μπίπερ δλδ) για να δεις την διαδρομή του σήματος, μπορείς να ανοίξεις σε κάθε καλώδιο και τα 2 βύσματα να δεις τους αγωγούς μήπως βοηθάει το χρώμα του καθένα; (αν έχει διαφορετικό χρώμα το καθένα).
αλλιώς τι να πω.. σηκώνω τα χέρια ψηλά...
αν είναι αυτό είναι υπεράνω υποψίας, το τονίζουν άλλωστε (στο See More) ότι χρησιμοποιούν 3 αγωγους και όχι 2Το καλώδιο είναι ένα μέτρο και είναι της Pangea γι' αυτή τη δουλειά.
Πολύμετρο δεν έχω δυστυχώς.
Κατά καιρούς που έψαξα στο νετ μπας και καταλάβω τι παίζει,άλλος ένας το αναφέρει αλλά δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες..Απλά λέει ότι παίζει γύρω στα 6db κάτω ενώ πρέπει να συμβαίνει το αντίστροφο.
Όχι το καλώδιο είναι το παρακάτω.αν είναι αυτό είναι υπεράνω υποψίας, το τονίζουν άλλωστε (στο See More) ότι χρησιμοποιούν 3 αγωγους και όχι 2
![]()
Pangea Audio True Balanced™ Interconnect XLR to XLR
They feature three internal conductors. One conductor carries the positive signal, another the negative signal and the third that grounds to the two circuits on either end together.www.pangeaaudio.com
άρα μένει το "ψαλίδι" στον ενισχυτή.. τόσο μεγάλο όμως;;
Πιαστ' αυγό και κουρευτο.40$ πιο ακριβό
κάποια διαφορά θα έχει εξού και το SE
3 αγωγούς και τα 2
το armtube είναι carbon;
κοίτα τώρα τι έχει συμβεί με τον carbon με αλουμίνιο μέσα...Ειναι διπλης στρωσης. Αλυμινιο Συν Carbon για την ιδιαιτερη ποιοτητα του καθε υλικου ξεχωριστα βαζοντας αθροιζοντας τις ποιοτητες του καθενος. Αλουμινιο εσωτερικα περιβαλομενο απο Καρμπον.
Επισης η αναρτηση του βρχιονα ειναι ενα μπιζου της μηχανικς λεγεται οπου μπορεις να κανεις ικανες και κυριως ευκολες ρυθμισεις προς καθε επιπεδο ( αζιμουθιο κατευθυνσης αν δεν με απατουν τα ελληνικα μου)
στο βίντεο δεν μπόρεσα να καταλάβω, γαλλικά δεν ξέρω άρα ότι και να έλεγε το Γαλλάκι ..στον τοίχο αυγά πέταγε, μόνο ο cica μπορεί να μας διαφωτίσειΛογικα εχει κουμπί βλαδιμηρε.
Πλεον που κοιταω ολα τα σημερινά project εχουν κουμπί για αλλαγή στροφών. Εχουν καταργησει αλλαζω την θεση του ιμαντα για αλλαγή
δεν είναι μικρό το κακό.Νταξει μικρό το κακο βρε εσύ.
Το λες γιατί εχεις συνηθισει εσυ αλλιώς. Αυτοί που εχουν πικαπ project δεν τους φαίνεται αυτη η πικρα που λες.
Ο καθε κατασκευαστης έχει τα δικά χουγια να το πω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.