Το chat του δικάναλου

ο φίλος XARISAMENOS θέλει να αγοράσει τα tls200 και του τα δίνουν για 100€.
αν είναι λειτουργικά και ακούγονται χωρίς προβλήματα και κάτι "παράξενο" σε μεγάλη ένταση , η γνώμη μου είναι να τα πάρει.

στα tls της φωτογραφίας τα tweeters δεν μου φαίνονται για κινέζικα.. μοιάζουν πολύ με τα tweeters που φοράνε αρκετά μοντέλα της audio spectrum.
για τα γούφερ δεν ξέρω.
άλλωστε η φωτογραφία είναι απλά ένα δείγμα για την γραμμή μεταφοράς.. δεν είναι αυτό το ηχείο που πωλείται.
αυτό που πωλείται, το έβαλα σε φωτογραφία λίγο πιο πάνω

Θα συμφωνήσω με το vlad Tls δεν είναι.
Τωρα αν ο ήχος που βγάζουν σου αρέσει νομίζω οτι είναι καλή η τιμή.
Σε αυτα τα χρήματα αλλωστε μόνο desktop ηχεία μπορείς να πάρεις

Ευχαριστω για την βοηθεια σας!!!Δεν τα προλαβα...τα πηρε αλλος κ ισως καλυτερα για εμενα.Την γνωμη σας για τα audio spectrum studio2;;;τα εχει ακουσει καποιος;;;

Επισης αν εχετε καποιο roister αξιολογο να προτεινετε σε διαστασεις μετριες,δεν εχω μεγαλο χωρο, ειτε βασεις ειτε δαπεδου...ευχαριστω...

Επισης αν εχετε καποιο roister αξιολογο να προτεινετε σε διαστασεις μετριες,δεν εχω μεγαλο χωρο, ειτε βασεις ειτε δαπεδου...ευχαριστω...
Μεχρι τα 250_300 εβρο το πολυ κ να ειναι καλυτερο απο το b&w 602 s2 που ηδη εχω...ακουω κ για αλλες μαρκες σε αυτα τα χρηματα...τι να κοιταζω σε αγγελιες;;;

ROISTER STELES 150.
Τα ειχα και ηταν (τοτενες) κορυφη για τα χρηματα τους και ενα απο τα κλαυτερα στην κατηγορια τους.
Επισης αν βρεις κανα καλοδιατηρημενο AS s37 , ακομα και τωρα παιζει θαυμασια.

Επισης κορυφαια

Σήμερα μαζευτήκαμε να παίξουμε.
Πέρα από την αλλαγή του εικοσάλεπτου με Custom made high end βαράκι made by vlad (όπου η συχνότητα πήγε καρφωτά στα 8hz) παίξαμε και με την αντίσταση εισόδου του phono stage.
Ok, στο βαράκι δεν ακούστηκε διαφορά.
Η αλλαγή συχνότητας από τα 9 στα 8hz έδωσε σώμα, ειδικά στις μεσαίες, αφαίρεσε γρέζι και μία υποψία ατάκας που παίζει να είναι και ιδέα μου.
Τα υπόλοιπα, ακουστά από όλους.
Η αλλαγή αντίστασης στο phono stage ήταν στα όρια του fine tuning, έδωσε ησυχία στο background, γλύκα, ίσως και λίγο σώμα.
Πάντως μιλάμε για το μεγάλο ξεζούμισμα! 😂

εννοείς δεν ακούστηκε διαφορά από το κέρμα στο μολυβένιο βαράκι.. γιατί χωρίς / με βαρίδι όποιο και να ήταν, η διαφορά ήταν εμφανής.
και όχι, δεν ήταν ιδέα σου η ατάκα.. είχαμε και εκεί βελτίωση.
η ησυχία στην σκηνή ήταν πολύ καλύτερη χωρίς να χάνεται πληροφορία και ας έδωσε την εντύπωση στην αρχή ότι χάθηκε μέρος της..
όταν ξαφνικά λείψει ο θόρυβος επιφάνειας στο πικάπ σε ξεγελά για λίγο.

ο Λάζαρος τι έχει να πει για αυτά που άκουσε και είδε;;; :LOL:

για μια ακόμα φορά είδα τι κάνει η ΑΤC στο μπάσο με τις κλειστές καμπίνες της......................

Δηλαδή για να κατεβάσω συχνότητα απ τα 9+ στα 8+ με Rega /denon πρέπει να βάλω και άλλη λάμα?επειδή έχω ήδη μία πάνω.

εννοείς δεν ακούστηκε διαφορά από το κέρμα στο μολυβένιο βαράκι.. γιατί χωρίς / με βαρίδι όποιο και να ήταν, η διαφορά ήταν εμφανής.

Ναι βρε, μεταξύ βαράκι / κέρματος δεν άκουσα διαφορά.
Η διαφορά με και χωρίς ήταν σαν άλλη κεφαλή!

Δηλαδή για να κατεβάσω συχνότητα απ τα 9+ στα 8+ με Rega /denon πρέπει να βάλω και άλλη λάμα?επειδή έχω ήδη μία πάνω.
ότι σου πει η ζυγαριά και ο τύπος.
σίγουρα θα χρειαστεί λίγο βάρος ακόμα.. το πόσο θα το πει ο τύπος.

ότι σου πει η ζυγαριά και ο τύπος.
σίγουρα θα χρειαστεί λίγο βάρος ακόμα.. το πόσο θα το πει ο τύπος.
Απ ότι βλέπω και στους τέσσερεις βραχίονες ,πάνω-κάτω το ίδιο δείχνει.
Αυτός που μ ενδιαφέρει είναι ο Alphason,άρα πρέπει να φτιάξω άλλο ένα παρόμοιο,γιατί από bay καήκαμε.
Πολύ καθυστέρηση στα πάντα...
Για το μπάσο από κλειστό κουτί συμφωνώ και αν θυμάσαι έγραφα από πολύ παλιά.

• Like
Reactions: vlad66
Εγω ένα ξερω οποτε παμε στο σπιτι του κύριου γενικού πρεπει να περνουμε μαζί και ενα συκώτι. Όλο μας ποτιζει τωρα για να γινουμε ντιλρα να τα ακούμε ολα πολύ όμορφα αχαχ εννοείται κάνω πλάκα από τα ποιο ωραία καλοστημενα συστήματα που εχω ακουσει

εγώ μόλις τελείωσα με το στρώσιμο των χαλιών και ακούω την διαφορά.....

αυτό ακούγεται σαν να στρώνουμε χαλιά για τον ήχο και όχι για να μην κρυώνουν τα απ'αυτά μας...:unsure:

Εγω παντος οταν γύρισα από το σπίτι του κυρίου γενικού μολις έσκασε και ο χαλάς τα στρωσαμε
εβαλα να ακουσω, να πω νομίζω ότι μπουκωσε ο ηχος μπορεί να είναι και ιδεα μου γιατι έβαλα 1000mods που γενικά παίζουν με παραμόρφωση αρκετή.
Θα δω σήμερα το απογευματάκι που θα ακουσω δισκακια ποιο χαλαρά κανένα τζαζ να δω τι παίζει.

Εγω παντος οταν γύρισα από το σπίτι του κυρίου γενικού μολις έσκασε και ο χαλάς τα στρωσαμε
εβαλα να ακουσω, να πω νομίζω ότι μπουκωσε ο ηχος μπορεί να είναι και ιδεα μου γιατι έβαλα 1000mods που γενικά παίζουν με παραμόρφωση αρκετή.
Θα δω σήμερα το απογευματάκι που θα ακουσω δισκακια ποιο χαλαρά κανένα τζαζ να δω τι παίζει.
Το χαλι σου θα εχει ψηλο THD :ROFLMAO:

1. Πας στα μετρημένα καταστήματα. https://www.yelp.com/search?cflt=thrift_stores&find_loc=Omaha, NE&start=10
2. Βγάζεις μερικές καλές φωτογραφίες από το ράφι με τα πικάπ.
3. Τις ανεβάζεις εδώ.
4. Σου λέμε τι αξίζει και τι όχι
5. Ξαναπάς στο μαγαζί, παζαρεύεις την τιμή αν είναι διψήφια και τη ρίχνεις στο μισό.
6. Βάζεις τον υπάλληλο να σου συνδέσει το πικάπ για να δεις αν το μηχάνημα λειτουργεί, στέλνει σήμα στον ενισχυτή κλπ.
7. Επιστρέφεις στο σπίτι με το νέο σου απόκτημα και από εκεί ξεκινάνε τα ωραία. Μετά σε αναλαμβάνει ο Βλαδίμηρος!
Με τεράστια καθυστέρηση επειδή υπάρχουν διάφορα μέτωπα (αλλά ευχάριστα, αλλά όχι και τόσο), βρέθηκα σε ένα βινυλαδικο που είχε μεταξύ άλλων και πικαπ. Βρήκα δυο παλαιά κομμάτια, υποτίθεται ελεγμένα και φρεσκοserviρισμένα:

Ένα Technics SL23 στα $250, και ένα Yamaha YP84 στα $300.
Τι λένε;