Αν είχα γάτα με το κουτάκι τάξης Δ που έχω μάλλον δίπλα στον θερμοπομπό θα την έβγαζε...μια μικρή 2κάναλη γατοϊστορία..
το συνήθειο να ζεσταίνονται τα γατιά πάνω στον τελικό τον χειμώνα την έχω ξαναπεί και ξαναδείξει νομίζω...

Αν είχα γάτα με το κουτάκι τάξης Δ που έχω μάλλον δίπλα στον θερμοπομπό θα την έβγαζε...μια μικρή 2κάναλη γατοϊστορία..
το συνήθειο να ζεσταίνονται τα γατιά πάνω στον τελικό τον χειμώνα την έχω ξαναπεί και ξαναδείξει νομίζω...
και όμως Γιάννη εγώ δεν έχω δει να έχει μεγαλύτερο πρόβλημα η κεφαλή μου με 0,2 x 0,7 από τις 0,3 x 0,7 που έχω..Σ αυτήν την έκδοση όσο τέλειο tracking και νά χει...μια 0,2 ή και χαμηλότερη,κάπου θα τσακίσει.
αυτό Σπύρο είναι του AV που άφησα στην αγαπητή πρώην μου.. κλείνω 3 χρόνια που δεν χειρίζομαι το μηχάνημα πια και δεν ξέρω αν το προσέχει όπως το πρόσεχα εγώ που του άλλαζα μέχρι και το νάυλον κάθε 3 και λίγο...Υπουλη η φθορα των τηλεχειριστήριών σου κόμη Vlad.
Που να δεις τα δικά μου..Όλα έχουν προβλήματα.
Αν είναι για AV μπες στα apps του android και κατέβασε κάποιο τηλεχειριστήριο...Δεν αξίζει να πας σε καινούργιο..Και εγώ με τον Yamaha που έχω στο πατρικό αυτό έχω κάνει..Αλλά το χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε δικαναλο..Μόνο το volume στην ουσία.αυτό Σπύρο είναι του AV που άφησα στην αγαπητή πρώην μου.. κλείνω 3 χρόνια που δεν χειρίζομαι το μηχάνημα πια και δεν ξέρω αν το προσέχει όπως το πρόσεχα εγώ που του άλλαζα μέχρι και το νάυλον κάθε 3 και λίγο...
ο AV πάντως μια χαρά είναι και στην όψη και στην λειτουργία.
η πλάκα είναι ότι με ρώτησε, "πως θα αλλάζω τους σταθμούς τώρα που θα πάρεις το χειριστήριο;"
και της έδειξα το πορτάκι που ανοίγει στην πρόσοψη του ενισχυτή......................
μα το τηλ/ριο δουλεύει άψογα τώρα.Αν είναι για AV μπες στα apps του android και κατέβασε κάποιο τηλεχειριστήριο...Δεν αξίζει να πας σε καινούργιο..Και εγώ με τον Yamaha που έχω στο πατρικό αυτό έχω κάνει..Αλλά το χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε δικαναλο..Μόνο το volume στην ουσία.
Εννοούσα έξοδο MC...και όμως Γιάννη εγώ δεν έχω δει να έχει μεγαλύτερο πρόβλημα η κεφαλή μου με 0,2 x 0,7 από τις 0,3 x 0,7 που έχω..
και ας έχει βάρος ανάγνωσης 1,25γρ ενώ οι άλλες 1,5 και 2γρ!
κοίτα σε τι κατάσταση είναι το μαραφέτι Σπύρο....Αν είναι για AV μπες στα apps του android και κατέβασε κάποιο τηλεχειριστήριο...Δεν αξίζει να πας σε καινούργιο..Και εγώ με τον Yamaha που έχω στο πατρικό αυτό έχω κάνει..Αλλά το χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε δικαναλο..Μόνο το volume στην ουσία.
Αυτό είναι.![]()
Το contact cleaner είναι με λάδι;
Λογικά όμως, όπως και να έχει δεν έχεις θέμα.
Για χρήση σε ηλεκτρονικά είναι πιστεύω, έτσι;![]()
Θα κοιτάξω στις οδηγίες..Απ' ότι βλέπω στέγνωσε σε πέντε λεπτά..Συν το ότι στα εικονίδια έχει ένα τσιπ επάνω.![]()
Το contact cleaner είναι με λάδι;
Λογικά όμως, όπως και να έχει δεν έχεις θέμα.
Για χρήση σε ηλεκτρονικά είναι πιστεύω, έτσι;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.