analog-jimaras
AVClub Addicted Member
- 16 February 2012
- 2,608
Πες μας, Πες μαςΚαι πως ακούγονται σε σχέση με τα Audio Spectrum;
Πες μας, Πες μαςΚαι πως ακούγονται σε σχέση με τα Audio Spectrum;
Εγω ξερω παντος δεν τα άκουσα αλλα μου ειπε.χαρη σε εμένα αμα δεν του ελεγα την αγγελίαΠες μας, Πες μας
Ε καλα αν το πας ετσι κι εγω ξέρω 40 λεπτα μιλαγαμε στο τηλέφωνο χτες το βραδυ, αλλα απο τη στιγμη που τα ανεβασε εδω θελω να διαβασω το επίσημο review του.Εγω ξερω παντος δεν τα άκουσα αλλα μου ειπε.χαρη σε εμένα αμα δεν του ελεγα την αγγελία![]()
Μα τωρα με εμαθες;εγω ειμαι ο μικροτερος της παρεας το πειραχτηριΕ καλα αν το πας ετσι κι εγω ξέρω 40 λεπτα μιλαγαμε στο τηλέφωνο χτες το βραδυ, αλλα απο τη στιγμη που τα ανεβασε εδω θελω να διαβασω το επίσημο review του.
Αυτό είναι το μεγάλο,υπάρχει και πιο μαζεμένο αλλά εξίσου βαρύ.εγώ γέλασα με αυτό, αλλά όταν το ξανασκέφτηκα είπα, -..δίκιο έχει....
έχουμε ένα για να μην αφήνει μια μπαλκονόπορτα να κλείσει και να έχουν πρόσβαση τα γατιά στο wc τους..
θεόβαρο είναι.. δεν κλάνει το κλαμπ του πικάπ μπροστά του με τα 465γρ που ζυγίζει.
View attachment 199866
Να σου στείλω και τα δικά μου;λίγο τα έχω ακούσει.. συνέχεια δουλειά χωρίς ρεπό και διαολεμένη ζέστη.
περισσότερο μια νύχτα αφού με τα χίλια ζόρια του πέρασα ακίδες και βραχυκυκλωτήρες.. (το βάρος του δεν είναι για την ηλικία μου πια...)
σε πολύ χαμηλή ένταση πήρα την πρώτη γεύση με την αλυσίδα ΜΚ2/2m blue/mf Lx2 και ας έτρεχε ποτάμι ο ιδρώτας.
μετά από 2-3 μέρες άκουσα σε νορμάλ ένταση μια πλευρά δίσκου με thorens/jico sas/spa και αυτό ήταν όλο....
να φύγει το γαμωκαλόκαιρο επιτέλους , ούτε ο Τάμπυ δεν έχει δυνάμεις και διάθεση για τίποτα...
View attachment 199867
εσύ μπορείς να ακούς μουσική με το AC να δουλεύει.. εγώ με τίποτα.
εκτός του ότι δεν γίνεται να καπνίζω με το AC αναμμένο, φοβάμαι το like που θα μου κάνει η ΔΕΗ... φτάνει το μέσα της κρεβατοκάμαρας κάθε βράδυ.
ελπίζω το like να είναι μικρό γιατί του ζητάω 28 βαθμούς με το κομπρεσέρ να κάνει μεγάλα διαλείμματα.
η Αρτεμις ήταν, είναι και πάντα θα είναι αγαπημένο ηχείο.Και πως ακούγονται σε σχέση με τα Audio Spectrum;
Το οτι ξεφευγουμε απο το θέμα μας πολλες φορές δεν αλλάζει το σκοπό του νήματος που συγχωρεσε με αλλα δεν εχεις κατάλαβει καθόλου καλα. Ναι πρωσοπικά κυνηγάω τις καλές ηχογραφήσεις αλλα εχω ΟΛΕΣ τις πρωτες κόπιες των καλλιτεχνων που λατρευω (ο Blackmore ειναι ενας απο αυτους)Εμ πέστο βρε αδελφέ ότι εδώ θα έπρεπε να θάψουμε ηχεία -phono -κεφαλες από άλλα νήματα ,μόνο ντροπή !!!
Βέβαια αυτό παίρνει άλλη διάσταση οταν ορισμένοι απαντάνε στους αυτούς τους .
Στο θάψιμο φυσικά δεν συμφωνούνε όλοι αρκεί να διαβάσεις και αυτό https://hometheaterhifi.com/reviews...i-oberon-9-floor-standing-loudspeaker-review/,φυσικά συμφωνώ απόλυτα μαζί του πρωτίστως σαν χρήστης μιας και έχω περισσότερη συμβίωση μαζι του .
Εντέλει ασχοληθείτε και με τις ηχογραφήσεις -κοπιες στα βυνίλια γιατί απλούστατα υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει η ηχογράφηση αν ακούγεται καλά αλλά κοιτάζουν την αυθεντική όπως και να ναι γραμμένη .
Περί ντραμς .
προέκυψε από το ότι πήγαμε εγώ και ο Τζιμισκής στο σπίτι του Μάκη για να ακούσουμε τα 9άρια και ο ήχος τους ήταν για τα πανηγύρια.Όσοι άνθρωποι δεν ασχολούνται με τις ηχογραφήσεις και δεν τους νοιάζει αν ακούγονται καλά ,δεν ασχολούνται με ηχεία και με κριτικές ηχείων.
Το παραπάνω review λοιπόν πως προέκυψε;
Συγχωρησε με για την παρεμβαση ομως δεν ξεκαθαριζεις αν γνωριζες τα προβληματικα σημεια πριν την επισκεψη, αν δεν τα ειχες προσεξει και τα προσεξες μετα τις υποδειξεις η αν θελησες να τα διορθωσεις επειδη απλως τα επισημαναν φιλοι με πολυ καλα αυτια.Αν συνεβη το ενα απο τα δυο πρωτα,εχει καλως.Αν ομως συνεβη το τριτο τοτε ρυθμισες τον ηχο σου συμφωνα με τις προτιμησεις των αλλων κι οχι συμφωνα με τις δικες σου.κάποτε ο Τζιμισκής είχε έρθει σπίτι μου για να ακούσει και μου είχε πει , ..-έχεις πρόβλημα.. εκεί, εκεί και εκεί.
έκατσα και το έψαξα, μέχρι που το έλυσα.
δεν έβαλα τον εγωισμό μου πάνω από όλα και όλους.
και ο Διονύσης (mparaxir) έχει τύχει να έρθει και να ακούσει κάποιες αποτυχίες μου.. δεν τον πήρα στα σιχτίρια, αντίθετα πάλι έβαλα το κεφάλι κάτω και το δούλεψα..
Δίκοπο μαχαίρι πάντως η γνώμη φίλου..προέκυψε από το ότι πήγαμε εγώ και ο Τζιμισκής στο σπίτι του Μάκη για να ακούσουμε τα 9άρια και ο ήχος τους ήταν για τα πανηγύρια.
τόσο απλά....
κάποτε ο Τζιμισκής είχε έρθει σπίτι μου για να ακούσει και μου είχε πει , ..-έχεις πρόβλημα.. εκεί, εκεί και εκεί.
έκατσα και το έψαξα, μέχρι που το έλυσα.
δεν έβαλα τον εγωισμό μου πάνω από όλα και όλους.
και ο Διονύσης (mparaxir) έχει τύχει να έρθει και να ακούσει κάποιες αποτυχίες μου.. δεν τον πήρα στα σιχτίρια, αντίθετα πάλι έβαλα το κεφάλι κάτω και το δούλεψα..
Τα 40αρια τα παλιά απ' ότι είδα.Βλαντ, ποιος είναι ο ζουμπάς ? Τα 40αρια ?
Τα αγόρασες ? Καλορίζικα !
Sent from my iPhone using Tapatalk
o πρώτος που πρέπει να απολογηθεί είμαι εγώ γιατί παρασύρθηκα περισσότερο απ'όλους.. η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες μπέρδεψα το νήμα με το chat του 2κάναλου...Το νήμα έχει πολλαπλά ξεφύγει κι απο το θέμα του. Απολογούμαι γιατί παρασύρθηκα κι εγώ σ' αυτό. Στο εξής, σε ότι αφορά το βινύλιο, (αγορά, ποιότητα, περιεχόμενο) προσωπικά μόνο στο σχετικό νήμα της Μουσικής κατηγορίας θα συμμετέχω.
Τεχνικά όσα θέλετε, ευχαρίστως να τα λέμε στον δικάναλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.