ναι, τσάμπα αγόρασα την βάση για το δράπανο, αλλά όλο και κάπου θα χρειαστεί στο μέλλον..Άρα εποξική κόλλα είναι… πάρα πολύ δυνατή.
Παρ’όλα αυτά αυτή είναι λεπτοδουλειά και θέλει τόρνο.λ ή πολύ καλό φρεζοδράπανο.
Με δράπανο σε βάση που προσπαθείς εσύ και το κέντρο και η διάμετρος θα είναι στο περίπου.
μήπως πρέπει να πάρω "το κολάι" που λέμε;;
Καταλαβα τι εννοεις,αλλα με το ρουλεμαν πανω, και τα δυο θα ειναι κεντρο οσον αφορα τα ρουλεμαν και τις ακιδες.
φυσικά και θέλω ακρίβεια, γι'αυτό θα πάω στον μηχανουργό.Όχι, σίγουρα η εμπειρία μετράει αλλά αυτά τα εργαλεία είναι για ξυλοκατασκευές.
Στο μέταλλο που θες ακρίβεια στο δέκατο και στο εκατοστό του χιλιοστού δεν μπορείς να δουλέψεις μ’αυτά.
Εκτός αν δεν σ’ενδιαφέρει η ακρίβεια, αλλά γίνεται να μην σ'ενδιαφέρει σ’ένα πικ-απ;
Μ´αυτά τα εργαλεία πχ ποτέ δεν θα ανοίξεις τρύπα 10mm με δεκάρι τρυπάνι. Θα είναι 10 στο περίπου.
συμφωνώ.Καταλαβα τι εννοεις,αλλα με το ρουλεμαν πανω, και τα δυο θα ειναι κεντρο οσον αφορα τα ρουλεμαν και τις ακιδες.
Τα δυο στις φωτογραφιες ειναι απο διαφορετικα καλουπια απ οτι φαινεται.Επισης το ενα εχει 4 σημεια πιεσης του ρουλεμαν, το αλλο 6. Το κεντρο που σε ενδιαφερει ειναι το κεντρο που θα εχει η ακιδα και οχι η τρυπα πιο βαθια απο την πατουρα του ρουλεμαν (που ισως να ειναι εκκεντρη) αλλα δεν ενοχλει το κεντραρισμα του ρουλεμαν και της ακιδας. Εκεινη η τρυπα δεν "συμμετεχει" στο κεντραρισμα του ρουλεμαν.
πως φαίνεται εδώ το 2ο εξάρτημα;Καταλαβα τι εννοεις,αλλα με το ρουλεμαν πανω, και τα δυο θα ειναι κεντρο οσον αφορα τα ρουλεμαν και τις ακιδες.
Τα δυο στις φωτογραφιες ειναι απο διαφορετικα καλουπια απ οτι φαινεται.Επισης το ενα εχει 4 σημεια πιεσης του ρουλεμαν, το αλλο 6. Το κεντρο που σε ενδιαφερει ειναι το κεντρο που θα εχει η ακιδα και οχι η τρυπα πιο βαθια απο την πατουρα του ρουλεμαν (που ισως να ειναι εκκεντρη) αλλα δεν ενοχλει το κεντραρισμα του ρουλεμαν και της ακιδας. Εκεινη η τρυπα δεν "συμμετεχει" στο κεντραρισμα του ρουλεμαν.
εδώ θες να το γράψω ή απλά να το πω άμα βρεθούμε;;Σταμάτα να τρέχεις δεξιά κι αριστερά.
Τρεία φορές «Πανάθα μου σε αγαπώ» λέμε…![]()
άρα τα βρήκαμε;;
θα σου στείλω πμ με το τηλ μου και πάρε με όποτε κάνεις κέφι...Αυτά θα τα δούμε από κοντά…
Αν δεν δω ακριβώς τι θες δεν μπορώ να σου πω τίποτε. Αν όμως έχω καταλάβει καλά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.
Τελικά ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο τραγικά. Σήμερα έβγαλε ήλιο (ω ναι!)και μπόρεσα να ρίξω μια καλύτερη ματιά με εντελώς γυμνό μάτι. Διαπίστωσα ότι το στέλεχος τελικά δεν είναι σπασμένο ή λυγισμένο, είναι ακόμη ολόισιο και έχει πάρει ολόκληρο κλίση προς τα δεξιά. Επίσης, συγκρίνοντας το με φωτογραφίες στο site της εταιρείας διαπιστωσα ότι η εντονη κλίση προς τα κάτω είναι φυσιολογική.Ειναι περιεργη η κλιση που πηρε το στελεχος ΑΝ δεν εχει καπου κτυπημα. Πιθανον να υπαρχει κατι, ακριβως στην εξοδο του απο τον πολο του μαγνητη.
Δεν ειναι ευκολο να διορθωθει και εξ οσων γνωριζω τετοιες επισκευες συνηθως δεν κανουν οι πλειστοι κατασκευαστες. Το πιο πιθανο ειναι αν την αναλαμβανε καποιος ανεξαρτητος που επισκευαζει κεφαλες, και παλι νομιζω οτι μαλλον δεν θα το αναλαβει. Λογικα θα προτεινει αλλαγη στελεχους και αυτο μαλλον θα ειναι boron σε συνδυασμο με το υφισταμενο, αφου κοπει στο σωστο σημειο, οπου θα γινει η ενωση των δυο.Αναποφευκτα αυτο θα συμπεριλαμβανει και ακιδα , και το κοστος δεν θα ειναι πολυ χαμηλο.
Κάνε μια προσπάθεια και έλα σ επαφή με τον Leung κοινώς VAS.Καλύτερα δε γίνεται, ως εκεί φτάνει το φωτογραφικό μου ταλέντο.Το στέλεχος έχει πάρει κλίση προς τα δεξιά και κάτω, εγκοπή δε βλέπω, αλλά τα μάτια μου δεν τα λες και αετίσια.
View attachment 211110
View attachment 211111
αν δεν έχεις δάκτυλα μπετατζή δοκίμασε να το γυρίσεις μόνος σου.Τελικά ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο τραγικά. Σήμερα έβγαλε ήλιο (ω ναι!)και μπόρεσα να ρίξω μια καλύτερη ματιά με εντελώς γυμνό μάτι. Διαπίστωσα ότι το στέλεχος τελικά δεν είναι σπασμένο ή λυγισμένο, είναι ακόμη ολόισιο και έχει πάρει ολόκληρο κλίση προς τα δεξιά. Επίσης, συγκρίνοντας το με φωτογραφίες στο site της εταιρείας διαπιστωσα ότι η εντονη κλίση προς τα κάτω είναι φυσιολογική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.