AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,415
............. τραβα μου μια ..........................φωτογραφιαγειά σας , χάρηκα που σας γνώρισα....![]()

............. τραβα μου μια ..........................φωτογραφιαγειά σας , χάρηκα που σας γνώρισα....![]()
Αν υπαρχουν ατσαλιες και η φωτογραφια ειναι καλη, θα φανουν![]()
τέχνη και όρεξη από τον άνθρωπο (συνήθως γυναίκα) την ώρα της δουλειάς...Στις LO MC δεν με χαλαει να ειναι στο χερι. Ειναι αληθεια ομως οτι χρειαζεται μεγαλη τεχνη.
Στη φωτο των black diamond κατι θα υπαρχει λογω και κοστους.μπορεί το σχήμα να είναι το προβλεπόμενο και να λέω βλακείες..
Όχι, δεν ακρίβυνε το καράτι, έχω μια άλλη θεωρία: Τα κόστη παρέμειναν τα ίδια, ή αυξήθηκαν ελάχιστα, μειώθηκαν όμως τα κομμάτια στα οποία θα γίνει η απόσβεση. Αν εχεις Χ κόστος επένδυση και παλιά, τη δεκαετία του '70 ας πούμε, ήξερε η εταιρεία ότι θα πουλήσει π.χ. 10.000 κομμάτια, επιμέριζε ανάλογα το κόστος απόσβεσης. Αν τώρα ξέρει ότι θα πουλησει 500 κομμάτια πρέπει να κανει σε αυτά απόσβεση, άρα το κόστος ανα τεμάχιο ανεβαίνει ανάλογα.Εμένα άλλο με προβλημάτισε το Σάββατο που ακούγαμε τις μουσικάρες μας...
Ότι από την AT στην ZYX δεν ακούστηκε κάτι που να δικαιολογεί την τετραπλάσια και βάλε διαφορά τιμής τους. Ούτε καν διπλάσια.
Τόσο που με έκανε να σταματήσω να κοιτάζω εκεί ψηλά (γιατί πάντα έχω στο μυαλό μου ότι η ACE έχει γεράσει) και βλέπω σε πιο προσιτές τιμές αντικαταστάτες της.
Βλέπω την Dynavector την 17άρα που τότε που την έβλεπα στα 700€ προτίμησα για 200€ να πάρω την Ace να έχει πάει στα 2.200€ και τρελαίνομαι!
Δηλαδή είναι σοβαροί οι κατασκευασταράδες;
Τόσο πολύ ακρίβηνε το 0,001 καράτιο στο διαμάντι ή τα μηχανήματα που τα κόβουν έστρωσαν με τη χρήση και τώρα το κόβουν με πιο high end τρόπο;
εδώ και καιρό λέμε με τον AUDIOLYTIC ότι αν σετάρεις σωστά μια κεφαλή -και φτηνή να είναι αυτή , θα ψάχνεις τα σαγόνια σου..Εμένα άλλο με προβλημάτισε το Σάββατο που ακούγαμε τις μουσικάρες μας...
Ότι από την AT στην ZYX δεν ακούστηκε κάτι που να δικαιολογεί την τετραπλάσια και βάλε διαφορά τιμής τους. Ούτε καν διπλάσια.
Τόσο που με έκανε να σταματήσω να κοιτάζω εκεί ψηλά (γιατί πάντα έχω στο μυαλό μου ότι η ACE έχει γεράσει) και βλέπω σε πιο προσιτές τιμές αντικαταστάτες της.
Βλέπω την Dynavector την 17άρα που τότε που την έβλεπα στα 700€ προτίμησα για 200€ να πάρω την Ace να έχει πάει στα 2.200€ και τρελαίνομαι!
Τόσο πολύ ακρίβηνε το 0,001 καράτιο στο διαμάντι ή τα μηχανήματα που τα κόβουν έστρωσαν με τη χρήση και τώρα το κόβουν με πιο high end τρόπο;
Αυτο μπορει να συμβαινει για διαφορους λογους . Μου ετυχε και μενα αυτο , μετα με καποιες αλλαγες αλλαξα γνωμη για κατι που δεν μου αρεσε πριν, και παει λεγοντας. Η ACE ηταν περιπτωση και αν σου αρεσει, θα προτεινα αναβελονωση. Με τα χρηματα που θα πληρωσεις για αναβελονωση, δεν θα βρεις κατι καλυτερο.Εμένα άλλο με προβλημάτισε το Σάββατο που ακούγαμε τις μουσικάρες μας...
Πολυ σωστο αυτο συν το γεγονος οτι οι πολυ ακριβες κεφαλες , οπως και να το δεις ειναι αδικαιολογητα ακριβες.εδώ και καιρό λέμε με τον AUDIOLYTIC ότι αν σετάρεις σωστά μια κεφαλή -και φτηνή να είναι αυτή , θα ψάχνεις τα σαγόνια σου..
και γω το ίδιο.Αυτο μπορει να συμβαινει για διαφορους λογους . Μου ετυχε και μενα αυτο , μετα με καποιες αλλαγες αλλαξα γνωμη για κατι που δεν μου αρεσε πριν, και παει λεγοντας. Η ACE ηταν περιπτωση και αν σου αρεσει, θα προτεινα αναβελονωση. Με τα χρηματα που θα πληρωσεις για αναβελονωση, δεν θα βρεις κατι καλυτερο.
Γνωμη μου βεβαια . Στη θεση σου, αυτο θα εκανα.
Να σου πω τι νομιζω. Ακουσατε φανταζομαι δυο διαφορετικες κεφαλες σε δυο διαφορετικα πικαπ ;και γω το ίδιο.
δεν θα άφηνα μια ACE έτσι απλά στην άκρη...
2ο πικάπ θέλει ο φίλος μου.. το μεγάλο clear audio με την ACE και ένα άλλο με αποσπώμενο hs ,για τις κ@υλες του....![]()
Τωρα , θα την ακουω ακομη λιγοτερο , μπας και ..............Επισης, και λιγη ανακουφιση ρε παιδι μου , οτι εστω και λιγο, τα χρηματα της ακριβης , απεδωσαν και κατι παραπανω![]()
αν σου πω ότι δεν θυμάμαι αν ακούσαμε τα πικάπ με το ίδιο phono θα το πιστέψεις;;Να σου πω τι νομιζω. Ακουσατε φανταζομαι δυο διαφορετικες κεφαλες σε δυο διαφορετικα πικαπ ;
Αν ναι , αυτο που ακουσατε, ισως να μην μπορει να αποδοθει αποκλειστικα στις κεφαλες.
Τι πινατε ειπαμε ; Ρε σεις , κανατε ακροαση με ποτα,τσιγαρα και γυναικες ;αν σου πω ότι δεν θυμάμαι αν ακούσαμε τα πικάπ με το ίδιο phono θα το πιστέψεις;;
ήταν και οι γυναίκες μας εδώ , το κουβεντολόι πήγαινε σύννεφο και καταλαβαίνεις...
πάντως ο Μιχάλης με έκανε και έβγαλα από την κούτα το SPA.. δεν το είχα πειράξει από τότε που μου το επέστρεψε ο Τάσος (music matters)
δεν θυμάμαι επίσης αν ακούσαμε το SPA με κάποια ΑΤ που είχε το θορ πριν.. μήπως του πέρασα την ZYX ταυτόχρονα και τέλος;;
αν και έχω την εντύπωση ότι ακούσαμε λίγο SPA με VM95EN γιατί θυμάμαι τον Μιχάλη να λέει ότι το SPA έκανε τεράστια διαφορά από τα άλλα phono
Ηπιαμε όλες τις σπιτικές μπύρες που έφεραν τα παιδιά, (του Μιχάλη παραγωγή παρακαλώ!) και μετά υποχρεωτικά το γυρίσαμε στις δικές μου του εμπορίου...Τι πινατε ειπαμε ; Ρε σεις , κανατε ακροαση με ποτα,τσιγαρα και γυναικες ;
![]()
και κάτι άλλο Μιχάλη.. μήπως μπερδεύεις κάποιες από τις ΑΤ με την GRADO silver/gold που ακούγαμε την περισσότερη ώρα στο τεκ;;
εκεί σοβαρεύει πολύ το πράγμα.
Αν τώρα ξέρει ότι θα πουλησει 500 κομμάτια πρέπει να κανει σε αυτά απόσβεση, άρα το κόστος ανα τεμάχιο ανεβαίνει ανάλογα.
Το θέμα είναι να υπάρχει κάποιος σοβαρός τεχνικός να κάνει την αναβελόνωση. Εννοείται ότι μου άρεσε, δεν ήταν μόνο θέμα τιμής που επέλεξα την ACE τότε.Η ACE ηταν περιπτωση και αν σου αρεσει, θα προτεινα αναβελονωση. Με τα χρηματα που θα πληρωσεις για αναβελονωση, δεν θα βρεις κατι καλυτερο.
Η κεφαλή που είχες στο Thorens πριν βάλεις την ZYX ποια ήταν;
Για αυτή μιλάω.
οκ.Η κεφαλή που είχες στο Thorens πριν βάλεις την ZYX ποια ήταν;
Για αυτή μιλάω.
Βλαδίμηρε δεν ξαναφέρνω μπύρες!
Άλλαξες πρώτα το phono stage με την κεφαλή που είχες ήδη επάνω στο Thorens και μετά άλλαξες την κεφαλή με την ZYX
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.