Το chat του δικάναλου

Τάσο αυτό σου έκανε εντύπωση?
Εμενα μου εκανε εντυπωση πως είναι δυνατόν αυτό το φτωχομπινεδιαρικο κυκλωματακι να βγάζει ΤΟΟΟΟΣΗ ισχύ!!
Με τα ψηφιακά θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε.
Πάρτε κάτι κύκλωμα

Attachments

• asset (1).jpeg
    asset (1).jpeg
    10.1 KB · Views: 279
  • asset (2).jpeg
    asset (2).jpeg
    8.1 KB · Views: 278
  • asset.jpeg
    asset.jpeg
    9.4 KB · Views: 279
Μα αυτό λέω. Ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, δεν μπορεί να μιλάμε για βατ rms.
Κατά τα λοιπά εννοείται ότι τα ψηφιακά είναι μικρά και ελαφριά. Στα δικά μου, η hypex έχει χωρέσει δύο 500ρηδες ενισχυτές συν έναν 100ρη, με το τροφοδοτικό τους, συν dac συν dsp σε μια πλάτη 2,3 κιλών!!

Μιλάνε για pmpo προφανώς.
Αν βγάζει 50rms είναι και πολλά.
Θεωρούσα την devialet σοβαρή εταιρία.
Όχι ότι θα μετρούσαν τα watt όπως κάτι ηχεία για υπολογιστές των 5 .

Γιώργη πες στην κουμπάρα σου να πεταχτεί (μαζί με την ζυγαριά της )μέχρι το κοντινοτερο fnac και να ζυγισει αυτό

που έχει μέσα αυτό

Και να σου πει για ποσά βατ το κόβει (με το κιλό πάντα μιλάμε)

Μετά σιγά σιγά να της δείξεις αυτή την σελίδα
https://www.devialet.com/en-eu/buy-gold-phantom/?country=GR
(δεν πιστεύω, να μην πιστεύει τα πατριωτακια της)
Όταν ακουμπήσει στον ώμο σου, αφήστε και οι δύο τον εαυτό σας ελεύθερο να κλαψετε οση ώρα σας πάρει να συνειδητοποιήσετε ,ότι αυτή η π@παρια έχει 4,5 ΚΙΛΟΒΑΤ
:fahne90::flipout:

Ελληνιδα ειναι η κουμπαρα μου :flipout: Και σιγουρα την Devialet δεν την ξερει. Αλλα μη νομιζεις και εδω πολλοι δεν την ξερουν.
Παντως ειναι σοβαρη εταιρια. Η εταιρια με τις περισσοτερες πατεντες λεει τετρακοσιες τοσες.

Αλλα ολο το ζουμι ειναι αυτο που ειπες πιο κατω....
Με τα ψηφιακά θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε.

Παντως δεν ξερω αν το εχει ακουσει κανενας σας ; Εγω το ακουσα πριν λιγες μερες.
Και μαλιστα ηταν και στημενο στη "βαση του" δηλαδη τρια ξυλινα ποδια που δεν ξερω που εμπαιναν απο κατω, σαν σκαμνι, καπως οπως το τελευταιο ηχειο το στρογγυλο της Β&O.( που ειναι εξαιρετικο ακουσα )

Nα σας πω την αληθεια σαστισα λιγακι. Δεν ηξερα απο που μου ερχοταν. Περιεργες εποχες ζουμε.
Παντως εμενα ολα αυτα που ολα συνδεονται και ρπογραμματιζονται μεταξυ τους και ειναι σε ενα κλπ...καπου με παγωνουν. Ακομα κι αν το αποτελεσμα ειναι εκει.
Μπορεις να του βαλεις και αναλογικο λεει αλλα πρεπει να το κανεις παραμετρέ... Δεν ζητησα λεπτομερειες αλλα καταλαβα τα περισσοτερα τα κανεις online.
Αν δεν κανω λαθος.
Ο ηχος ηταν αλλο πραμα αλλα ολη αυτη η αλληλεξαρτηση...και η ελειψη "υλης"...δεν ξερω αλλα με σταματουν.

Αν ειχε ενταση και ντεσιμπελ.... μωρε ειχε (ωστε να μην ενοχλει τους επισκεπτες και περαστικους) και το "περιεργο" ειναι πως καλυπτε και γεμιζε τον χωρο.
Μιλαμε για χωρο διαστασεων ΥπερΑγορας.

Οπότε δεν άντεξα και του ειπα με μπλαζέ υφος......ααα ναι μωρε αυτα τα ακριβά teac δεν λες??......αυτά που όλα τα κατασκευαζει η tascam?:drummer:

TEAC Corporation είναι η κατασκευάστρια εταιρία.

Nα σας πω την αληθεια σαστισα λιγακι. Δεν ηξερα απο που μου ερχοταν. Περιεργες εποχες ζουμε.

Αν ειχε ενταση και ντεσιμπελ.... μωρε ειχε (ωστε να μην ενοχλει τους επισκεπτες και περαστικους) και το "περιεργο" ειναι πως καλυπτε και γεμιζε τον χωρο.
Μιλαμε για χωρο διαστασεων ΥπερΑγορας.
Και γω το ίδιο έπαθα!
Και έπαιζε πάνω σε ένα πάγκο μόνο ένα!
Βέβαια δυόμιση χιλιάρικα δεν τα έδινα με τίποτα ....καλύτερα να έτρωγα ένα μαγκαλι κάρβουνα,αναμμένα κιόλας.
Άσε που αμα σου χαλάσει....τον ήπιες-bye-

Ρε παλιογρουσουζη Λακη, μπηκες μιοα φορα και και δεν ξαναπαταει κνουπ!!!
Οξω ρε απο την παραγκα:aetsch:

Ρε παλιογρουσουζη Λακη, μπηκες μιοα φορα και και δεν ξαναπαταει κνουπ!!!
Οξω ρε απο την παραγκα:aetsch:

γιατί το μαλώνεις το παιδί;; κάτι οι ημέρες, κάτι τα τρεχάματα, κάτι κάποια παιδιά που ρωτάγανε για πικάπ και κεφαλές, ..αφήσαμε λίγο το μπίρι μπίρι..
αναβλήθηκε βλέπεις και η συνάντησή μου με τον άλλον Μιχάλη και τώρα πάμε για αρχές του νέου έτους.
έχω όμως ένα μικρό νέο για το ένα απο τα δυο Tascam. αυτό με σειριακό αριθμό 700....., μάσησε λίγο τα λόγια του όταν του έβαλα να παίξει το 17ο τρακ απο τα 20 που είχε γνήσιο cd του μακαρίτη Bowie.
το βγάζω, βάζω το άλλο με σειριακό αριθμό 800...., χώνω το ίδιο cd, ίδιο τρακ, ..κανένα πρόβλημα! πάω στο επόμενο, στο μεθεπόμενο, στο τελευταίο, γρήγορα μπροστά, γρήγορα πίσω, ..κανόνι!
πιάνω ένα νωπό πανί με μικροϊνες και καθαρίζω λίγο το laser στο 700...
το βάζω να παίξει στη θέση του 800... και πέρασε όλες τις δοκιμασίες μια χαρά!!
πολεμούσα να εντοπίσω κάποια διαφορά στον ήχο ανάμεσά τους και δεν τα κατάφερα...
κατά τα άλλα, κάναμε κάποιες δοκιμές με πάχη ματ απο λαστιχοφελλό με τον φίλο Διονύση mparaxir στο πικάπ του και είδαμε πως αλλάζει του σκοτωμού ο ήχος με μόλις 1mm διαφορά!

βοήθεια!!!
μόλις είδα ότι κάποιο απο τα γατιά μου έκοψε την γείωση απο το project. μάσησε επίσης λεπτό καλώδιο τροφοδοσίας του ντακ!
ελπίζω να μην έχουν δώσει σημασία σε ακριβότερα και πιο παχουλά, φοβάμαι να κοιτάξω.....
υπάρχει λύση στο πρόβλημα; κάτι να αλείψω τα καλώδια με απαίσια γεύση για αυτά πχ;;;

Έπρεπε να βλέπατε τη γατούλα του Χρήστου. Περίεργη, αλλά μόλις της πει, μη, σούζα!
Α, και μουσικόφιλη, με προτιμήσεις στο μπαρόκ! Κουκλίτσα!

αυτό που έβαλε ο Θανάσης είναι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μεταξύ τους. τετοιο πρόβλημα δεν έχω.
το μικρό μαύρο σκατό την πέφτει στα καλώδια. στην ηλικία του ο μεγάλος μου είχε φάει 2 σετ ακουστικά του κινητού. κομμάτια τα είχε κάνει.
δυστυχώς χτες τελείωσε το μπούκοβο. θα ανακατέψω λίγο νερό με μαύρο πιπέρι και θα τα αλείψω.
θυμήθηκα ότι έχω αρκετά εκεί πίσω σε αυτή την διατομή.
η τροφοδοσία του project, όπως και του cdp του mdvq.. άντε να δω τι έκανε σε αυτά γμτ!!!!
θέλει να βάλω ένα με καμιά 50ριά volt 0,5A και μόλις το δαγκώσει να πάρει το μάθημά του και να κόψει τις μλκιες !!!!

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

υπάρχει λύση στο πρόβλημα;
Ενα σκυλακι :flipout:
Δεν θελεις να ξερεις τι μασησε το δικο μου μεχρι να μεγαλωσει :bigcry:

Τάσο πήρες αυτό που σου έστειλα;;
θα δεις ότι η βάση είναι λιγο διαφορετική απο το ασσάκι με την μεγάλη τρύπα.
αυτό συνέβει 1η φορά και εγώ το είδα όταν άνοιξα την παραγγελία με τα σετ λίγο πριν πάω ταχυδρομείο.
ο υπεύθυνος μου είπε στο τηλέφωνο ότι δεν ξέρει αν άλλαξε ο προμηθευτής, ή αν απο λάθος μου έκοψε απο αυτό το υλικό.
όλα τα άλλα είναι όπως ήταν πάντα, σαν το ασσάκι.
όταν θα ξαναπάω απο εκεί θα του το δείξω και ελπίζω να έχει απο το κανονικό. αν έχει θα σου στείλω την κανονική βάση.
παρόλα αυτά, πες πως πάει ηχητικά.